bubite pe piele cu mancarimi... Ce e?

30-01-2009
deea1820
Nu este medic/terapeut
deea1820
Prietenului meu i-au aparut acum o saptamana si ceva niste bubite pe corp.. pe spate, pe burta.. sunt pline cu un lichid si i provoaca mancarimi... Am mai citit pe internet.. am mai intebat.. si s-ar putea sa aiba varicela.. dar de ieri i-au aparut niste pete pe fata.. si i se decojeste pielea.. e pielea mai aspra.. ca si cum ar fi oparit... Ce e? Poate fi ceva pe sistem nervos.. sau o infectie in sange..?
Io acum o luna am avut candidoza si l-am infectat si pe el..dar ne-am tratat si ne-a trecut repede.. Dar poate avea legatura cu ce i se intampla lui acum?
Va rog spuneti-mi ceva.. Suntem speriati... Va multumesc !
3 comentarii
0
30-01-2009, ora 14:16
xfile
Nu este medic/terapeut
xfile
dupa descriere e f probabil sa fie varicela...nu are treaba cu candidoza din moment ce spui ca au aparut bubite cu lichid pe burta si spate.zii sa dea o fuga pana la medicul de familie urgent.isi va da seama imediat.
0
30-01-2009, ora 14:28
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Varicela din cate stiu eu apare pe tot corpul, inclusiv pe fata, in gura!Mai degraba mergeti la medicul dermatolog, pt ca este posibil sa fie o boala de piele!!
Numai bine
0
30-01-2009, ora 14:46
deea1820
Nu este medic/terapeut
deea1820
Va multumesc frumos pentru raspunsuri ! Acum el este plecat din tara.. nu se duce la medic.. ca poate o sa il interneze. Tratament.. am inteles ca nu e bine sa tina.. ca este mai bine sa stea izolat...
Va multumesc din nou. Numai bine !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Multe bubițe pe pielea copilului. Ce ar putea fi?
  • O cercetare recentă dezvăluie structura receptorilor care determină mâncărimile pielii
  • Uleiul de lavandă ar putea fi răspunsul la tratamentul mâncărimii pielii
  • Cercetătorii identifică mecanismul care stă la baza mâncărimii alergice și cum poate fi blocat
  •