benessere 5ht
a luat cineva acest antidepresiv natural? vroiam sa stiu daca este eficient.
multumesc frumos
multumesc frumos
4 comentarii
0
21-02-2010, ora 22:15
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Hy!
Este eficient dar nu poate fi combinat cu niciun alt antidepresiv/anxiolitic, pentru că măreşte gama de reacţii adverse şi riscul de producere a sindromului serotoninic. Răspunsul pozitiv al organismului este dependent de: reacţia enzimatică (cea cu ajutorul căreia se transformă 5-hidroxitriptofanul în 5-hidroxitriptamină (metabolit activ al L-T - 5-HTP - 5-HT (serotonină), de influxul nervos şi de starea căii indolaminergice (transmisia serotoninergică encefalică).
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică :)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Este eficient dar nu poate fi combinat cu niciun alt antidepresiv/anxiolitic, pentru că măreşte gama de reacţii adverse şi riscul de producere a sindromului serotoninic. Răspunsul pozitiv al organismului este dependent de: reacţia enzimatică (cea cu ajutorul căreia se transformă 5-hidroxitriptofanul în 5-hidroxitriptamină (metabolit activ al L-T - 5-HTP - 5-HT (serotonină), de influxul nervos şi de starea căii indolaminergice (transmisia serotoninergică encefalică).
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică :)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
pana sa imi raspunzi tu am simtit-o pe pielea mea din cz unei psihoterapeute care m-a indrumat gresit.
0
27-02-2010, ora 23:22
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Stimată d-nă,
Îmi cei scuze pentru răspunsul tardiv. În ce sens v-a îndrumat greşit, d-na psihoterapeut?
Toate tipurile de nevroze se vindecă, inclusiv nevroza cardiacă, un tip de nevroză foarte refractară la tratament (nu răspunde la orice tratament) şi nevrozele cu substrat cenestopat şi anancastic (nevroza cu substrat cenestopat este însoţită de nelinişte continuă, disconfort şi senzaţii corporale anormale, iar cea cu substrat anancastic, este însoţită de diverse aspecte obsesionale; ambele sunt extrem de rezistente la multe forme tratament, dar pot fi tratate).
De reţinut! ORICE nevroză se tratează, dar cu tratament individualizat şi cu credinţă.
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică
Îmi cei scuze pentru răspunsul tardiv. În ce sens v-a îndrumat greşit, d-na psihoterapeut?
Toate tipurile de nevroze se vindecă, inclusiv nevroza cardiacă, un tip de nevroză foarte refractară la tratament (nu răspunde la orice tratament) şi nevrozele cu substrat cenestopat şi anancastic (nevroza cu substrat cenestopat este însoţită de nelinişte continuă, disconfort şi senzaţii corporale anormale, iar cea cu substrat anancastic, este însoţită de diverse aspecte obsesionale; ambele sunt extrem de rezistente la multe forme tratament, dar pot fi tratate).
De reţinut! ORICE nevroză se tratează, dar cu tratament individualizat şi cu credinţă.
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14Reactiile adverse la Eglonyl, le tratam?
- 11voi scapa vreodata de atacurile de panica?
- 25Cat costa tratamentul in total?
- 2combinatie medicamente antidepresive si pentru somn
- 148Coaxil?...ce stiti despre acest medicament
- 35Ma vad aruncindu-ma de la balcon
- 2Remotiv si efectele adverse
- 3tratament cu stimuloton 50mg si depakine 300 in cazul atacurilor de panica si anxietatii
- 3antidepresive
- 3Tratament cipralex
- 2Antidepresive care cresc dopamina
- 9Medicamente combinate pentru depresie
- 4Prozacul
- 3Dubii in legatura cu antidepresivele
- 3Intrebare: De ce unele antidepresive ajuta si altele nu?
- 5In cat timp ies antidepresivele din corp?
- 3Anxietate sociala, Distonie, Derealizare/Depersonalizare
- 13Renunțare tratament antipsihotic
- 1A reușit cineva să scape de alventa/ venlafaxina?
Mai multe informații despre: Antidepresivele medicamente antidepresive
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: