Beneficiile credintei crestine in vindecare

1618 comentarii 1 2 ..... 567 ..... 53 54 Înainte ›
0
03-03-2010, ora 00:12
tatonipal
Nu este medic/terapeut
tatonipal
Oare bleuciel de ce boala sufera? =)) Oricum am impresia ca nu citeste nimic din ce se scrie aici ci doar intra periodic si mai citeaza ce ii vine in cap din Biblie. Oricum doamna stati linistita ca nici noi nu mai cititm ce scrieti... cand vedem bleuciel stim sigur ca urmeaza cateva tone de maculatura ;) Probabil ca toti ati observat ca indiferent care e tema de discutie bleuciel toarna citate biblice fara a avea neaparat relevanta sau legatura cu subiectul. Oricum probabil ca daca o sa mai continuati asa am sa caut si eu Bilblia Satanei si am sa va dau citate din ea pana cand o sa va vina rau. Trebuie cumva sa se trezeasca si domana la realitate si sa inteleaga ca nu toti de aici suntem morti dupa religie si ca daca eram cu siguranta ne faceam veacul pe alte forumuri sau eventual ne duceam la o manastire si ne petreceam viata in rugaciune :)
0
03-03-2010, ora 00:17
tatonipal
Nu este medic/terapeut
tatonipal
Pentru Doamna Bleuciel

Păcatele Sataniste preluate şi traduse din Biblia Satanistă scrisă de Anton Szandor LaVey, fondatorul Bisericii Satanei

1. Prostia - prima pe lista păcatelor sataniste. Păcatul principal în satanism. Este păcat că prostia nu e dureroasă. Nu mai poate fi vorba doar de ignoranţă într-o societate care creşte considerabil în stupiditate. Aici se încadrează şi cei care îşi urmează drumul ţinând cont de absolut tot ce li se spune. Mijloacele de informare promovează o prostie cultivată ca atitudine, care nu este doar acceptată ci şi lăudabilă. Sataniştii trebuie să înveţe să vadă prin trucuri şi nu-şi pot permite să fie atinşi de prostie.

2. Infatuarea - o astfel de atitudine poate fi iritantă şi nu este în conformitate cu Legile fundamentale ale Magiei Inferioare. La egalitate cu prostia, prin modul în care sunt păstraţi banii în circulaţie în zilele noastre. Natura fiecăruia impune un anumit sentiment de superioritate indiferent dacă acesta este justificat sau nu.

3. Solipsismul - [doctrina filozofică conform căreia eul şi percepţiile sale constituie singura realitate existentă]: poate fi foarte periculos pentru satanişti; a te destăinui cuiva care este de departe în dezacord cu tine. Este greşeală de a aştepta ca oamenii să te răsplătească cu aceeaşi consideraţie, politeţe şi respect, pe care tu le oferi în mod natural. Aşteptările tale vor fi în zadar. În schimb, sataniştii trebuie să lupte pentru dictonul: "Fă celorlalţi ceea ce îţi fac şi ei ţie". Este o preocupare pentru majoritatea dintre noi şi solicită vigilenţă constantă pentru a nu cădea pradă iluziei că toţi sunt ca tine. Cum s-a mai spus, unele utopii ar fi ideale într-o naţiune de filosofi, dar din nefericire (sau poate din fericire, din punct de vedere Machiavelian) suntem departe de acel punct.

4. Autoamăgirea - Este prezentă şi în cele 9 afirmaţii satanice, dar merită să fie menţionată şi aici. Este un alt păcat important. Nu trebuie să omagiem niciuna din vacile considerate sacre, ţinând cont şi de rolurile pe care suntem nevoiţi să le jucăm noi înşine. Singura dată când trebuie folosită propria înşelătorie este atunci când intervine distracţia, şi suntem conştienţi de ceea ce facem. Dar atunci nu mai poate fi vorba de autoamăgire!

5. Conformismul - evident, din punct de vedere satanic. Este bine să te conformezi dorinţelor altuia, dacă în final vei beneficia tu. Dar numai proştii urmează turma, lăsând o entitate impersonală să dicteze. Cheia este să-ţi alegi cu înţelepciune Stăpânul, decât să te laşi înrobit de născocirile majorităţii.

6. Lipsa de perspectivă - Din nou, acest păcat poate aduce multă suferinţă pentru un satanist. Niciodată nu trebuie să pierzi din vedere cine eşti, ce eşti şi ce ameninţare poţi fi prin simpla ta existenţă. Noi facem istoria acum, în fiecare zi. Păstrează întotdeauna în minte o amplă imagine istorică şi socială. Aceasta este o cheie estenţială atât în Magia Inferioară cât şi în Magia Superioară. Observă structura şi îmbină lucrurile după bunul plac. Nu te lăsa niciodată constrâns şi înţelege că acţiunile tale se desfăşoară pe un nivel total diferit de restul lumii.

7. Uitarea trecutului Ortodoxiei - fii conştient că aceasta este o metodă de îndoctrinare forţată a lumii prin acceptarea a ceva nou şi diferit, când de fapt acest lucru a fost deja acceptat pe scară largă, iar acum îmbracă o altă formă. Se aşteaptă de la noi să lăudăm excesiv geniul Creatorului, şi să uităm de original. Astfel societatea tinde să devină dispensabilă.

8. Orgoliul Neproductiv - Cel de-al doilea cuvânt prezintă importanţa majoră. Orgoliul nu dăunează, până în momentul în care începi să arunci copilul odată cu apa de baie. Regula Satanismului este: dacă merge pentru tine, foarte bine. Când încetează să mai meargă, te trezeşti încolţit şi singura cale de scăpare este să spui: Îmi pare rău, am făcut o greşeală, sper că o putem rezolva cumva, atunci spune-o.

9. Lipsa de estetică - Este aplicaţia fizică a Factorului de Echilibru (vezi Biblia Satanistă). Estetica este importantă în Magia Inferioară şi trebuie cultivată. Este evident că nimeni nu poate obţine bani folosind standardele clasice de frumuseţe, şi astfel apare descurajarea în această societate de consum; dar un ochi bine dezvoltat pentru frumos, pentru echilibru, este un instrument satanic esenţial şi eficace care trebuie să fie folosit. Nu este vorba despre ceea ce ar trebuit să fie plăcut, ci despre ceea ce este plăcut. Estetica este ceva personal, reflectă propriul caracter, dar există şi sensuri universal-valabile ale plăcutului şi frumosului care nu pot fi negate.

OAU. EU CARE NU ERAM RELIGIOS TOCMAI CRED CA AM GASIT O RELIGIE CARE SA MI SE POTRIVEASCA. MULTUMESC DOAMNEI BLEUCIEL PENTRU CA M-A AJUTAT INVOLUNTAR SA IMI GASESC CALEA. AM SA CUMPAR CARTE SI AM SA VA CITEZ CAT MAI DES DIN INTELEPCIUNEA EI.
0
03-03-2010, ora 01:17
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Doamna Bleuciel, ma refer urgent la dumneavoastra(va asumati mari riscuri)

Mr nick, Clara, Jaqueline si in mod special Bleuciel, toti auzim de Psihopati, chiar exista?sunt recunoscuti foarte usor dupa starea verbala, se simte la cine ma refer, avand o convingere gresita asupra unor persoane.Uitativa la reactiile neeadecvate in mediu de persoane si constiinta lor si punctul lor important.

Doamna Bleuciel va rog sa nu va puneti poza la forum, acesti neinvitatii sunt in stare sa se sacrifice pentru orice, si chiar daca nu au motiv.
Cum au aparut pe acest forum cu frumosul, sa faca o impresie buna si o normalitate destul de convingatoare(se ascund, nu-si recunosc boala), au o gandire fara nici un motiv sa fie o distractie ceea ce fac, se observa lipsa lor de vinovatie(probleme psihice), de iubire, mincinosi, inselatori, hoti, violatorii, etc.

Doamna Bleuciel, Nick, Clara, Jaquelime, si care tin o conversatie cu acesti necunoscuti, Sa fiti atenti pentru viitoarele riscuri, violenta psihica si apoi fizica.Eu cunosc asta pentru ca am trecut prin asa ceva, nu au motiv sa faca ceea cesi doresc.
0
03-03-2010, ora 09:25
Nu este medic/terapeut
Ati facut ce-ati facut si ati venit si pe-aici cu satanismele voastre...Doamne fereste, Maica Domnului!.

Daca nu luam pe la 5 dim. un paracetamol, dadeam cu cei plecati dincolo...asa de rau ma chinuie o raceala de vreo doua luni...Iar Polidin nu fac, nici in ruptul capului!...am mai luat si niste propolis cu alcool de mi s-a facut gura "punga", asa ca va rog sa-mi scuzati "stalcelile"- de limbaj...:)

Ieri cand am ajuns - putin in intarziere - la slujba, m-am blocat in toaleta. :((((((((((((

Ma uitam la usa metalica, si ea la mine...pana mi-a venit - Slava Domnului! - ideea sa sun la bucatareasa, ca la step by step, avem si bucataresa...-Aglaia o cheama - "avem di tati"...

Dupa mai multe sfortari, zgaltaieli si gafaieli, am reusit sa ies de acolo...dar- usa- continua sa se uite cu insistenta la mine...nu stiu ce vazuse?

Acuma, am sa va spun si eu de ce boala sufar, dar cu o conditie: sa nu popularizati! Va rog frumos! Diagnosticul meu face parte din categoria: "sa va fie rusine la obraz, indiscretilor!"

M-am imbolnavit treptat si bine, inecandu-ma succesiv, in timp ce-mi beam - ca de obicei - ceaiul din cana mea preferata goala (Fara aluzie, stimata Clara!)- am invatat asta din practica japoneza; (Shogun)

Vad ca "mi-a sunat si ceasul"- asa ca ma grabesc.

Aaaa, uitam: sufar de Fantasmagorie cronica remisiva pe fond sentimentalo-afectiv-volitiv cu elemente imaginativ-aberante usoare.
Of, am noroc ca sunt usoare. Adica seara le am, iar dimineata nu-mi mai amintesc ce-am avut seara...

As mai debita, dar ma grabesc.
O dupa-amiaza cat mai inspirata si "lucrata"!

Cu bine!
0
03-03-2010, ora 09:36
Nu este medic/terapeut
PS: am uitat sa spun: sunt ruda cu bleuciel, m-a rugat sa postez in locul ei...Pup.
0
03-03-2010, ora 10:27
Herzeleid
Nu este medic/terapeut
Herzeleid
Tatonipal, nu sunt de acord cu tine. Din punctul meu de vedere, daca nu acuza pe nimeni de erezii si alte cele, orice poate sa vina cu toata biblia sau coranul sau ce vrei tu.

Cum am zis, e dreptul fiecaruia!
0
03-03-2010, ora 10:30
tatonipal
Nu este medic/terapeut
tatonipal
Pai aia o sa fac si eu. nu acuz pe nimeni ci doar o sa dau citate din Biblia Satanista :) Eventual o sa va mai urez cate un Satan cu tine fiule !! =))
0
03-03-2010, ora 10:35
Herzeleid
Nu este medic/terapeut
Herzeleid
In completare, pt. Tatonipal. Satanismul tot derivat din crestinism este asa ca nu faci decat sa sustii ideea de Bine si Rau Absolut. Nu poate exista Satana fara Dumnezeu, astea sunt figuri pentru pustani dornici de afirmare, iti pierzi timpul cu ele...
0
03-03-2010, ora 10:40
tatonipal
Nu este medic/terapeut
tatonipal
tu cred ca nu ai citit pacatele sataniste :) Deci m-am convertit instant cand am vazut primul pacat - PROSTIA =))
0
03-03-2010, ora 10:45
Herzeleid
Nu este medic/terapeut
Herzeleid
Prostia e universala :) Daca e sa fie considerata pacat, toata omenirea si-ar trage bice pe spinare :))
0
03-03-2010, ora 11:34
tatonipal
Nu este medic/terapeut
tatonipal
Pe Coarnele Satanei caci adevar graiesti tu fiule =))
0
03-03-2010, ora 12:07
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
1. Către Tine, Doamne, am strigat, Dumnezeul meu, ia aminte!
2. Ascultă glasul rugăciunii mele când mă rog către Tine, când ridic mâinile mele către locaşul Tău cel sfânt.
3. Binecuvântat este Domnul că a auzit glasul rugăciunii mele.
4. Domnul este ajutorul şi apărătorul meu, în El a nădăjduit inima mea şi mi-a ajutat.
5. Şi a înflorit trupul meu şi de bunăvoia mea Îl voi lăuda pe El.
6. Aduceţi Domnului, fii ai lui Dumnezeu, aduceţi Domnului slavă şi cinste.
7. Aduceţi Domnului slavă numelui Său; închinaţi-vă Domnului în curtea cea sfântă a Lui.
8. Glasul Domnului peste ape. Glasul Domnului întru tărie, glasul Domnului întru mare cuviinţă;
9. Glasul Domnului cel ce îndoaie cedrii şi va descoperi dumbrăvile şi în locaşul Lui, fiecare va spune: Slavă!
10. Domnul va împărăţi peste potop şi va şedea Domnul Împărat în veac.
11. Domnul tărie poporului Său va da, Domnul va binecuvânta pe poporul Său cu pace.
0
03-03-2010, ora 12:20
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Şi tu nu ştii

Versuri : Costache Ioanid
Muzica : Christian Dragomir

Te prind fiori, te simţi murdar...
Te-a prins păcatul la răscruce.
Şi tu nu ştii, copil fugar,
C-am fost lovit cu-atât amar
Şi-am stat în locul tău pe cruce.
Te uiţi la Cer, te-ntorci zdrobit.
Nu-i nimeni să te-nţeleagă...
Şi tu nu ştii, n-ai auzit
Că pentru tot ce-ai săvârşit
Eu am primit pedeapsantreagă.

O, cât ai vrea să fii curat
Să "˜ncepi o viaţă nouă !
Şi tu nu ştii, tu n-ai aflat
Că pentru tine Mi-am lăsat
Străpunse mâinile-amândouă.

Ţi-a spus un duh neînţelept
Că nu mai poţi găsi iubire.
Şi tu nu ştii că tot ce-aştept
E doar să vii să-Mi cazi la piept
Cu un cuvânt de mulţumire...
Ce fericiti sunt fratii Mei,
Toţi cei iertaţi de fapte rele.
Şi tu nu ştii, şi tu nu vrei
Să-ntinzi doar mâna şi să iei
Ofranda îndurării Mele.

O, vino dar ! Te chem să vii,
Să-ţi iei din mâna Mea cununa !
Şi-atunci vei şti ce azi nu ştii
C-ai fost al Meu din veşnicii
Şi eştï al Meu pe totdeauna !

Multumim din suflet sensibilei doamne Blueciel pentru frumoasa melodie !

http://www.youtube.com/watch?v=XhPMCC1H_sw

Daca ascultati doar muzica acestui videoclip, sau vocea cantaretului, domnilor T H, nu va mai venea in minte nici numele lui aghi... Darmite existenta lui...

Chiar nu puteti sa parasiti acest topic si sa ne lasati sa ne putem bucura in liniste de prezenta lui Dumnezeu in sufletele si in vietile noastre ? De cate ori vreti sa va mai rugam ?
0
03-03-2010, ora 12:28
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Rectific, domnule Tatonipal. Si imi cer scuze fata de domnul Herz.

Lasati-o in pace pe doamna Blueciel si nu mai judecati atat nimic, nici boala, nici prostia, nici nimic, in special pe acest topic.

Dv. cam asa judecati: de ce piatra e piatra, de apa e apa, de ce primavara e primavara.

Iac-asa, domnule Tatonipal...

Spre surprinderea dv. si incantarea tuturor celor care il iubesc pe Cel de Sus. :-)

Sic !
0
03-03-2010, ora 12:32
tatonipal
Nu este medic/terapeut
tatonipal
Ia-o pasta !

Ucid pentru ca-mi place
Sub cerul noptii cald
Cand rosul tau va zace
Pe strazile de-asfalt.

Ma bucur in durerea
Ce pot sa ti-o ofer
Cand rosul tau si fierea
Vor umple-ntregul cer.

Si vei striga de moarte
In ajutor sa-ti sar
Cand rosul tau in noapte
Va curge pe trotuar.

Ucid pentru ca-mi place
Si mare mi-e vointa,
In noaptea care tace
Am sa-ti ascult dorinta.

Si uite aci muzica
http://www.youtube.com/watch?v=xEZhUeMaixk
Daca ascultai asta nu te mai lovea in cap sa te gandesti la dumniezo!!! Chiar nu te poti cara tu pe alt forum... unul pentru crestini spre exemplu?
Eu nu am treaba... pot sa discut si despre religie dar nu cu psihopati care in loc de dialog toarna tone de citate fara sens. Toate citatele alea acopera de fapt lipsa de argumente pentru credinta ta inepta. Asadar am sa raman pe topicul asta si am sa iti dau cat mai ds citate din Biblia Satanista, o sa iti recomand videoclipuri de genul celui de mai sus, o sa iti scriu eseuri despre mizeria numita religie crestina, etc etc :)
0
03-03-2010, ora 12:32
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Va duceti la biserica Cuibul cu Barza (din Bucuresti: Berzei intersectie cu Stirbey Voda), daca nu ma credeti pe cuvant si ii rugati pe preotii de acolo sa va puna in legatura cu doamna care s-a vindecat de cancer, gradul IV, metastaze, prin rugaciune la sfantul Nectarie.
0
03-03-2010, ora 12:34
Herzeleid
Nu este medic/terapeut
Herzeleid
Am sa-ti fac pe plac, Clara, va las sa va bucurati de prezenta lui Dumnezeu si de absenta mea :) desi puteti face acest lucru si pe orice forum crestin.
Voi reactiona insa daca reapar injuriile, acuzatiile si intoleranta la adresa celor diferiti de voi. Sper totusi ca nu vor reaparea pentru ca nici mie nu-mi fac placere aceste contre.
Va doresc numai bine si conversatie placuta la toata lumea.
Herz
0
03-03-2010, ora 12:34
tatonipal
Nu este medic/terapeut
tatonipal
P.S. Am inteles . doamna clara a declarat razboi judecatei :) A ajuns la concluzia ca cerebelul este un organ inutil ca si apendicele :) Poate reusiti sa il si extirpati =))
0
03-03-2010, ora 12:39
tatonipal
Nu este medic/terapeut
tatonipal
Pai poate ma duc...sa iau si niste grenade cu mine? =)) Matale crezi ca eu am 2 neuroni ca tine sa ma uit in gura unor preoti si sa imi curga saliva din gura de credul? Numa in zvonurile unor spalati la creier apar astfel de minuni ;) Eu personal am cunoscut oameni care au mers la preoti si au reusit sa scape de cancer insa pe langa rugaciunile alea preotii au umblat la dieta intr-un mod foarte stiintific ;) Adica au dat bolnavei sa manance cate 2-3 luni numai plante atent alese... lucru pe care il putea face la fel de bine si medicina naturista cu acelasi succes.
0
03-03-2010, ora 12:50
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu Herz, nu tu.

M-a bulversat ce a scris si inca mai scrie domul T. Si am gresit.

Tu ramai cu noi.

Domnule T.,

Sunt 12 volume cu vietile sfintilor unde sunt povestite minuni facute de ei, pe loc. Fara regimuri si medicamente. Ce ziceti ? Sunt si acelea toate povesti ?

Si daca da, de ce numai in religia noastra se intampla astfel de povesti si pe la alte religii, nu ?

Think !

Eu macar recunosc ca mai am 2 neuroni :-) dar dv. acum trebuie sa vi-i puneti pe toti in functiune si sa va ganditi...
0
03-03-2010, ora 13:08
tatonipal
Nu este medic/terapeut
tatonipal
Eu think... matale nu prea think! Nici nu vreau sa intru in detaliile imbecilitatii de a crede si a nu tagadui nimic din ce scrie in niste carti despre a caror origine doar credeti ca stiti ceva fara a cunoaste de fapt cum sfintii aia (majoritatea analfabeti la propriu - adica efectiv nu cunosteau scrisul, scrisul fiind o invatatura rezervata unui numar foarte restrans de oameni) au reusit sa scrie cartile, in ce limba au scris cartile si prin cate traduceri au trecut ca sa ajunga la cartea in limba romana pe care o cititi dumneavoastra (siiguur nimeni nu a intervenit cu voie sau fara in alterarea mesajului original ca doh suntem toti bineuronati si punem botu la orice duma). Insa daca aveti cultura minima atunci va intreb eu...de cat timp exista "medicina naturista", adica de cat timp omul cunoastea proprietatile medicinale a unor plante? O sa aveti surpriza sa aflati ca astea erau stiute inca cu mult inainte ca fii lui Israel sa scape din robie si sa se plimbe sub inteleapta ghidare a lui Dumnezeu vreo 40 de ani prin desert ca sa ajunga in tara promisa (poate vreodata in viata asta o sa puneti mana pe o harta georgafica si vedeti cam cat de aneuronata trebuie sa fie o calauza ca sa te duca din Egipt in Israel in 40 de ani?)
0
03-03-2010, ora 13:21
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Domnule Tatonipal,

De va chinuiti punandu-va un milion de intrebari la care oricum niciodata nu veti gasi un raspuns clar, pentru ca nu ati trait in acele timpuri ? Mai lasati domnule cartile care va cauzeaza atata zbucium, indiferent de natura lor. Nelinistea asta nu e buna deloc.

Vreti sa spuneti ca oamenii care se duceau la sfinti si ii vindecau pe loc de exemplu de orbire... ;-), luasera un tratament naturist, pentru ca tratamentele naturiste exista de dinainte ca evreii sa fi fost condusi in Egipt ?

Sau cum ?

Nu inteleg exact legatura dintre tratamentele naturiste, hartile geografice, tara promisa...

O sa incerc sa va fac rost de raspunsul clar referitor la cei 40 de ani. Dar nu acesta este: pentru ca era calauza aneuronata.
0
03-03-2010, ora 13:35
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
"Cine este bun, mai bun sa se faca, iar cine a biruit ispita, sa se roage pentru cel care e inca in ispite."

Parintele Paisie Olaru
0
03-03-2010, ora 13:50
tatonipal
Nu este medic/terapeut
tatonipal
Pai si Harap Alb? Cum adica a baut apa vie si gata? Tinerete fara batranete? Pfff. Si Zmeul era asa de rau :( vai vai si Praslea cu merele lui de aur? Cam asa suna pentru mine Mesajul lu clara :)
Eu zic din contra sa puneti mana sa mai cititi sau daca nu o faceti vedeti-va de treaba fiindca daca toti am fi ca dumneavoastra atunci chiar ca ar fi Sfarsitul Lumii !! =))
Daca spalatura de creier numita ortodoxie nu va afecta probabil de mica cine stie... poate apucati si citeati si alte religii si aflati cu stupoare ca acelasi lucru il faceau toti trimisii cerului! Numai acum cateva zile daca nu ma insel scria Hertz cred despre Osiris si minunile facute de acesta pe pamant. Zamolxe al dacilor la fel..era un mare vindecator, Budha si altii despre care religiile aferente enumere minunile cu miile. Toate religiile povestesc acelasi lucru si credeti-ma ca eu am vazut mai multe "minuni" facute la ordinea zilei de calugarii budisti decat de cei ortodocsi ceea ce nu inseamna ca am sa cred intr-o religie sau alta. E clar ca noi ne folosim prea putin din capacitatea creierului si sunt inca multe care nu le cunoastem despre acesta. Eu personal inclin sa cred ca omul are nativ puterea de a se vindeca singur insa fiecare trebuie sa invete cum ;) Am vazut de multe ori autosugestia sau sugestia pozitiva facand minuni in viata oamenilor motiv pentru care cred ca e posibil ca in unele cazuri si rugaciunea sa poata fi utila pentru introducerea de sugestii pozitive in subconstient si punerea in functiune a unor mecanisme biochimice sau energetice, prea putin cunoscute de noi la ora actuala, mecanisme ce pot produce schimbari "miraculoase". Asta nu inseamna ca trebuie sa pic in cap si sa ridic ode dumnezeului lui Avraam.
In rest va invit sa ganditi in continuare cat mai putin insa preferabil sa o faceti pe forumurile unde se strang cei care gandesc putin spre delocl ;)
0
03-03-2010, ora 14:23
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Hello!

Vă rog să mă iertaţi că intervin. Cred că eu sunt cel vinovat pentru tot acest conflict interminabil. Am apelat la o abordare dură şi lipsită de maleabilitate. Nu v-am respectat opiniile, fie ele şi negative (din punctul meu de vedere) şi am încercat să-mi impun principiile. Vă rog să mă iertaţi şi să nu vă mai certaţi.

Domnule Herzeleid, ştiu că sunteţi foarte supărat pe mine, aveţi şi de ce. V-am lezat din toate punctele de vedere şi am fost foarte tranşant cu privire la ce aţi scris dvs. În acest moment aveţi o părere foarte proastă despre mine. Credeţi că urăsc, că sunt perfid, că sunt bolnav psihic, că sunt habotnic, că sunt, că sunt şi iar sunt. Sunt părerile dvs., le respect, dar vă rog frumos să nu mai fiţi supărat. Nicio secundă nu am simţit ceva negativ cu privire la persoana dvs., ci doar cu privire la ce aţi scris (negativ) în legătură cu religia şi cu Dumnezeu. Vă rog să mă credeţi şi să-mi oferiţi iertarea dvs. (nu ştiu dacă-mi veţi ierta cuvintele dure, dar ştiu că eu mi-am făcut datoria să vă cer iertare). Dumnezeu să vă binecuvânteze şi să-mi ierte şi mie "ieşirile" neadecvate unui om care propovăduieşte iubirea! :)

Domnule Tatonipal, iertaţi-mă şi dvs. Eu sunt cel care a provocat această cascadă de denigrări şi insulte. Nu vă mai descărcaţi pe ceilalţi. Eu am dat acel sfat de la care a pornit tot acest "război". Am încercat să-mi apăr credinţa şi am făcut-o într-o formă mult prea rigidă, fără a vă respecta convingerile. Vă roogggggggg!
Nu cred că lui Dumnezeu îi plac astfel de altercaţii (suntem şi în Postul Mare). Haideţi să ne rezumăm la ce vrem fiecare şi să ne înţelegem fără a face paralele între religii.
ORICE OM se poate mântui, de orice credinţă, important este să facă ce trebuie, să-L respecte pe Dumnezeu, să-L iubească, să facă fapte bune şi ce mai crede de cuviinţă (ortodox, catolic, etc.). La final, Dumnezeu, va decide cine va merita să ajungă în rai, cine nu, cine va fi răsplătit pentru osteneală, cine nu, etc. DUMNEZEU există pentru toţi, indiferent de confesiune, de naţionalitate, limbă/dialect, culoare, etnie, etc. Toţi suntem egali în faţa Lui şi toţi avem şanse egale de a ne mântui, trebuie doar să le fructificăm cum considerăm de cuviinţă.
Vă rog, nu mai jigniţi pe nimeni (nu vă judec, că şi eu am jignit (direct sau indirect). Folosiţi-vă multa înţelepciune şi cultură în mod constructiv.

Încă o dată, iertaţi-mă şi acceptaţi-mi invitaţia de a trăi în pace şi iubire.
Toate cele bune şi multă sănătate :)
0
03-03-2010, ora 14:53
Herzeleid
Nu este medic/terapeut
Herzeleid
E in regula Nick. Daca te-ai spovedit asa frumos te-am iertat :)
Din punctul meu de vedere conflictul e incheiat.
Sper ca toata lumea sa fie in spirite mai bune!

Pe curand,
Herz

P.S. Tatonipal, give piss a chance. Mi scuzi, am vrut sa zic peace :))))))))))))
0
03-03-2010, ora 15:25
tatonipal
Nu este medic/terapeut
tatonipal
Pai eu sper sa inceteze clara si bleuciel cu citatele ca daca ma mai fac mult sa citesc din Biblia lui Aghiutza doar pentru a le da replici cine stie... poate maine ma vedeti profanand cimitire si omorand matze negre ;)
Piss on you too draga Hertz! Mi scusi... am vrut sa zic peace :P
0
03-03-2010, ora 16:04
Medicina naturista, complementara, alternativa
Mulţumesc, domnule Herzeleid.
Numai bine :)
0
03-03-2010, ora 17:14
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Nick, ce poza minunata ai la avatar!!!Doamneeeeeeeeee, ce micut scumpic si dragalas ai tu acolo!!Este fratele Dariei, nu?Ca mi-am adus aminte, poze cu ea tot nu mi-ai trimis... ;(
0
03-03-2010, ora 17:57
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Cu drag am compus aceasta poezie, pt. Bleuciel

O puternica credinta crestina ce ma surprins
Indoctrinari in privirea credintei lui Isus
Cel rastignit si inviat din morti
Ii slujesc mereu de cand il cunosc

Ii inteleg a sa cale a adevarului si pacea
Ce-mi da terapia prin painea lui
Parinte drag de ce nu-ti vad fata
Lumea pagana de ce nu te iubeste
Adaugă un comentariu / răspuns
1618 comentarii 1 2 ..... 567 ..... 53 54 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul