Beneficiile credintei crestine in vindecare

1618 comentarii 1 2 ..... 53 54
0
08-11-2012, ora 21:47
the eye :)
Nu este medic/terapeut
O alta stire: abia m-am intors de la spitalul de urgenta unde - in urma unui accident, un fratior de-al meu de la mama actuala - a stat in operatie cateva ore pt refacerea organelor interne aproape zdrobite in urma unui accident. E vb de splina, si un ficat rupt in trei.si nu mai stiu. Pana maine e mult.. Multumim Domnului pt putina sanatate pe care o avem... sau n-o avem. Pentru zile.
0
08-11-2012, ora 23:59
daniel d.
Nu este medic/terapeut
daniel d.
Daca esti in depresie din aia cum are Costy de nu-i da nimeni de capat. iti spun eu ca n-as vrea!! E nu te cred ca ti-ai rezolvat depresia !!
0
14-11-2012, ora 20:43
Nu este medic/terapeut
Hello, nu stiu ce poate simti un om cu toate simturile intregi cand are in fata pe cineva cu organele interne zdrobite asa cum i s-a intamplat rudei mele. Din nou am avut ocazia sa vad cat de inalte sunt stiinta si indurarile Lui Dumnezeu... cata pricepere a dat el oamenilor -medici. Si totusi zilele omului sunt in mana Lui.
Incepand de azi ruda mea grav accidentata a inceput sa manance cate putin. Despre costul acestui fapt..nu mai vb. Faca El ca intelepciunea sa creasca proportional cu suferinta, cu pierderile.
Multumirm Celui care merita multumirea si recunostinta noastra.
Fiti binecuvantati dragi prieteni.
0
14-11-2012, ora 23:03
k.v
Nu este medic/terapeut
k.v
Insanatosire grabnica! celui in necaz.Celor care il sustineti-multa putere si incredere

Un gind bun!
0
15-11-2012, ora 19:25
Nu este medic/terapeut
Multumim Kv.
Gand bun sa fie !
0
16-11-2012, ora 02:35
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Buna, religiozitatea creste speranta de insanatosire, reduce perceptia durerii si dezvolta optimismul. Optimismul creste imunitatea si dezvolta fericirea. Persoanele fericite socializeaza mai simplu iar perceptia suportului oferit intr-o comunitate religioasa grabeste recuperarea. Astfel actioneaza credinta autentica din punct de vedere stiintific.
0
16-11-2012, ora 04:53
daniel d.
Nu este medic/terapeut
daniel d.
Nu ma inebuni nea Nicu pardon nea Nica! Deci matale spui ca cei care cred in Dumnezeu sunt mai fericiti ? Fraierii aia care stau la cozi la moaste sunt mai fericiti decat altii care nu cred in asa ceva? Oricum sa stii nea Nica ca aici e vorba de Beneficiile Credintei Crestine in vindecare... care se pare ca sunt altele decat cele ale Credei Islamiste sau a oricarei alte religii dupa cum si insinueaza titlul. Eu tot astept sa citesc de la Bleuciel o schema de tratament crestin cu drumuri lungi la moaste, post de Craciun si Paste, mers la Inviere... chestii din astea. Si dupa aceea sa ne spuna exact cum au lucrurile astea efect asupra organismului. Asa sa deschizi un topic si sa tuflesti niste psalmi copiati de pe oriunde... sa stii ca nu e convingator deloc. Daca e escrocherie la mijloc ?
0
16-11-2012, ora 07:28
Nu este medic/terapeut
psalmi de pe pe oriunde...Atat poti tu sa intelegi, mon cher. sa nu spun ca -ti lipseste acea dimensiune a perceptiei. sa nu amestecam lucrurile. nu afirm cu subiectivitate nimic din ce afirm -- ai grija la reactii.
Aceeasi, in mod constant.
0
16-11-2012, ora 14:31
Psihologie, Cluj-Napoca
D-le Daniel D, lăsaţi oamenii creştini să se bucure de credinţa lor. Nimeni nu că opreşte să vă bucuraţi de o altă religie. Dacă vă preocupaţi cu privire la lucruri mărunte nu contribuiţi deloc în vindecare.
Credinţa dă speranţă, sens şi creşte suportul perceput. Nu contează dacă este vorba despre creştinism, islamism sau budism.
0
16-11-2012, ora 15:46
Nu este medic/terapeut
da, Psiholog Nica, da, esti in stare..:))
Nu contează dacă este vorba despre creştinism, islamism sau budism ??

Nimica n-am inteles pana acum. Cum poti sa le compari intre ele - cand doar una este vie ? restul sunt moarte ca toti cei ce le practica.
0
16-11-2012, ora 16:13
utilizator_24568
Nu este medic/terapeut
utilizator_24568
Trebuie sa intervin si eu, imi joaca degetele pe tastatura si nu ma pot abtine.

Bleuciel, ma uimesti rau de tot.

Daca am vazut eu bine, dl psiholog intervenise in favoarea ta.
Daca am vazut bine in continuare, nu numai ca te-ai luat de cele scrise de domnia sa, dar ai mai si scris o aberatie despre celelalte religii.

Nu ma apuc sa intru in contradictie de opinii cu tine si sa-ti spun parerea mea despre religii (TOATE RELIGIILE) versus credinta adevarata....... si legatura cu divinitatea absoluta, cea suprema, nu cea la care se inchina majoritatea pamantenilor... ci vreau doar sa-ti spun ca atata vreme cat tu nu esti toleranta cu credintele altor oameni/popoare, cum ar putea cineva sa rezoneze cu suferinta ta? De ce si-ar pierde timpul sa aline un suflet care NU LASA si pe altii sa traiasca in doctrina lor, oricare ar fi aceasta?!?

Pacat ca gandesti asa.
0
16-11-2012, ora 16:15
utilizator_24568
Nu este medic/terapeut
utilizator_24568
Iubirea adevarata si mai ales CREDINTA ADEVARATA nu are limite si ingradiri.
0
16-11-2012, ora 16:28
Psihologie, Cluj-Napoca
Corect, credinţa autentică contează. Religia contează pentru fiecare, în funcţie de alegerile individuale. Dar general vorbind, încrederea în divinitate poate fi sănătoasă indiferent de religie.
0
17-11-2012, ora 00:17
daniel d.
Nu este medic/terapeut
daniel d.
Chiar si pentru cel care isi leaga o centura de dinamita ? Cele mai multe crime si nelegiuri s-au facut in numele religiei. Eu zic ca religia nu face altceva decat sa dezvolte egotismul fiecaruia. ' Bineinteles ca credinta mea e mai puternica si mai adevarata decat credinta musulmana ' ( scuzati cacofonia). Practic acest tip de gandire da nastere de cele mai multe ori unei uri mai mari decat ura de rasa. Ati avut mostra chiar aici la Bleuciel ( sau puncte puncte cum isi spune acum ), prima oara cand a facut-o ca la usa cortului pe Daria, considerand-o nevrednica de a scrie pe acest topic. A doua mostra o puteti vedea chiar acum.
0
17-11-2012, ora 00:59
florinmuresan
Nu este medic/terapeut
florinmuresan
Si eu sunt martor la ceea ce sustine domnul DanieL;Bleuciel a facuto pe Daria in tot felul, parca si ea era fata crestina, cred ca nu era ortodoxa.

Despre acest psiholog ce ii face placere sa comenteze;eu cred ca nu are terminata facultatea de psihologie, ori a inceputa aceea de psihologie si s-a trezit ca a terminat facultatea de teologie.Asa e ba ?

Daniel esti mai bun psiholog fata cel care se da psiholog(userul de mai sus.mi-e lene sai scriu numele), ai mai multe cunostiinte in privinta psihologiei.Daca ar avea bunul simt sa nu se dea drept psiholog, ca stim ca nu e, sa-si faca un user normal ciobanu.
0
17-11-2012, ora 01:18
Nu este medic/terapeut
cand a facut-o ca la usa cortului pe Daria, .

Si eu sunt martor la ceea ce sustine domnul DanieL;Bleuciel a facuto pe Daria in tot felul, parca si ea era fata crestina, cred ca nu era ortodoxa.

Cand am facut eu asta Daniel ? Ar fi pe topic pt ca nu s-au sters acele mesaje. Sa vad si eu - cand anume am folosit manevra aceasta "" ca la usa cortului "". - ca eu nu obisnuiesc asa ceva. Daca mi-am spus parerea e altceva - era ceva obiectiv : avea o expresie de om neinteligent, tip bovin - exact ca rolul pe care-l juca. :P

legat de credinte - religii -- Multe cai i se par omului bune, dar la urma el vede ca nu toate duc in rai. mai este si acea credinta "" degeaba"" - adica, mai sunt.
Este vreo deosebire de fond intre crestinism si ortodoxie ? sau e vb de o relatie de incluziune.
0
17-11-2012, ora 03:34
daniel d.
Nu este medic/terapeut
daniel d.
Dar cu ce te deranja pe tine Daria... eu asta nu inteleg ? Te consideri tu atat de superioara ca inteligenta sau frumusete incat "sa dai" intr-un seaman de-al tau ?

Pai cei mai multi oameni de pe planeta nu sunt crestini. Nu am cifre... dar oricum. numai India + China la un loc fac aproape 3 miliarde de locuitori impreuna. Cum nu putem spune ca exista decat o singura forma de adevar... putem concluziona ca nu toata lumea are dreptate. Deci prin urmare daca luam in consideratie spusele tale. mai bine din jumatate din oamenii globului sunt damnati. Aaa. dar sa nu ne oprima aici... si formele de crestinism sunt nenumarate... precum a batut vantul politichiei in decursul anilor. Constantin cel Mare a instituit ortodoxismul tocmai datorita faptului ca religia e cea mai buna cale de omogenizare a maselor de oameni din teritoriile obtinute. Cum spuneam... daca vrei sa ii gadili pe oameni la ego. vorbeste-le despre religie. Deci si daca crestinismul este "calea lui Dumnezeu" nu prea ai de unde sa stii care varianta a crestinismului e cea buna. Crestinismul este ca oricare alta religie ( cu exceptia Buddhismului as zice). Numai Buddhismul are ceva aparte. Buddhismul nu sustine existenta nici unei deitati... el sustine niste legi ale firii cum ar fi Kharma, dharma si asa mai departe. niste idei filozofice in fond bazate pe oarecare fundament logic.
0
17-11-2012, ora 09:01
k.v
Nu este medic/terapeut
k.v
Ce bine ca noi oamenii avem jucarii sa le tot intoarcem pe toate partile in loc sa realizam ca in noi stau raspunsurile si ca putem trai sublim.

Sunt uimita, doar o religie este vie si care-i aia?

Limitari in orice, cum sa fii fericit?sau implinit cind nu poti accepta, nu ai curaj, nu explorezi.

@florinmuresan
Felicitari! ai reusit sa scrii un mesaj fara sa faci mai mult de trei greseli, asta-i o minune, deci s-a implinit.In majoritatea timpului scrii incilcit, fara noima, se vede limpede ca ai probleme reale de perceptie, exprimare(tu amestecai neurolepticul cu bautura?), dar acum cind e momentul sa arati cit de marunt esti iti revii si scrii citet, asta te motiveaza?

@Psiholog Cristian Andrei Nica

Cind va mai adresati lui daniel.d cu -domnule-, nu uitati sa puneti si ghilimelele
Cred ca ati inteles ce se petrece aici, aveti material in desfasurare.
0
17-11-2012, ora 10:58
Nu este medic/terapeut
nu prea ai de unde sa stii care varianta a crestinismului e cea buna.

-- Ba ai, daca unul a aflat calea cea buna si iti spune si tie - acel om nu trebuie defaimat si respins, ba chiar lovit cu pietre cum s-a facut la noi in Romania -- ci, sa incerci sa constati singur in realitate daca are sau nu dreptate.

Cand auzi despre cineva ca si-a construit viata bazat pe invataturile Bibliei - ferice de el !! -- nu ai nici un motiv sa-l iei in balon nici pt ca tu ai niste calitati personale, nici din alte motive.
Nimic nu avem de la noi fara sa fi primit de Sus. ADevaratul om de valoare practica practica simplitatea, e onest.

Insusi Isus spune le va fi mai greu celor care vad decat orbilor. Asa ca, mult neajuns pe drumul pocaintei ne aduc noua calitatile noastre. Sa fim intelepti.

Iar cu tine Daniel stau de vorba nu pt ca am scopuri -- ci pt ca te inteleg prin ce treci. Nu stiu daca si tu intelegi la fel pe altii.

Tot in Biblie scrie: intai vine ce este firesc, apoi ce este duhovnicesc.
Intr-o masura mai mica sau mai mare toti avem cam acelasi traseu...Nu poti spune despre cineva " frustata aceea" pt ca faci o constatare gresita. Dumnezeu vegheaza asupra vietii fiecaruia. Nu da nimanui mai mult decat poate duce -- vorbind despre cei angajati a- L urma. Pentru ei vegheaza El zi si noapte, pentru ca tot ce este scris sa se implineasca intocmai. Si asta se intampla. Dar lumea nu stie pt ca nici n-o intereseaza. Ea are traseul pe care si l-a ales.

Restul religiilor servesc vietii pamantene doar si atat.
.

Cat despre Constantin cel Mare, el a instituit crestinismul pe un fond politic, ca masura in masa. Asta a facut ca in Biserica sa patrunda o mare masa de pagani printre adevaratii credinciosi. Tot atunci s-a stabilit modelul bisericii -- ca si constructie - basilica - si impodobirea ei cu poze, icoane - care sa creeze atmosfera si sentimentul religios.
Dar vai ! cei mai multi s-au agatat de asta. Hristos nu e in acele imagini, ci e in noi, in fiecare.

Adevaratii crestini din vechime insa, se adunau pe unde puteau -- in pesteri sau in case neimpodobite -- dar de cele mai multe ori aceste intalniri erau interzise. Stim cu totii ca si Pavel si Petru au fost inchisi.
Numai ca eu frecventez atat biserica ortodoxa cat si cea noutestamentala fara sa fac atata caz de diferenta dintre ele desi cunosc in totalitate aceste diferente.

Dumnezeu cel adevarat sa ne lumineze si sa ne ajute fiecareuia dupa nevoi. Fiti binecuvantati.
0
17-11-2012, ora 17:57
Psihologie, Cluj-Napoca
Observati ca eu nu ma refer la crestinism ci la religiozitate, nu-mi permit sa apreciez intentiile sau alegerile nimanui fiindcă nu mă ajută la nimic, cât timp acest lucru nu mă priveşte direct. La fel, nu judec oamenii dupa preferinte. Am adaugat doar ceea ce s-a demonstrat pana acum stiintific, despre religiozitate ca trasatura de personalitate. Fiecare înţelege cât doreşte, sau cât poate. Sunt multe lucruri de spus, s-au făcut multe cercetări, dacă veţi căuta detalii despre spiritualitate, religiozitate sau credinţă, obţineţi mai mult decât dacă vă jigniţi reciproc.

"Florin Muresan", nu critica persoana, ci eventual mesajul. Dacă vrei să aflii mai multe detalii despre mine, accesează profilul. Apoi, verifică şi alte surse şi te vei convinge singur.
0
17-11-2012, ora 20:26
daniel d.
Nu este medic/terapeut
daniel d.
Stai sa inteleg cum trebuie... Kv care a intrat aici cu pretextul de a cauta o solutie pentru fiul ei a ajuns sa incerce sa ii convinga pe alti bolnavi ca medicamentatia nu e o solutie... asta a devenit scopul ei principal si se cearta incontinuu cu toata lumea care nu e de acord cu ea, in special cu oameni care au ceva in capul lor ( gen Okto), fara argumente bineinteles ca n-are ( KV nu Okto), iar acum ma eticheteaza pe mine ca nu sunt domn?.Pai raul pe care il fac eu e minuscul fata de raul facut de dumneata domne. Te-ai laudat ca l-ai dus pe fiu-tu si la inlaturare de metale grele din organism.Si cine stie la ce alte experimente il mai supui cand ti se mai nazare ceva . Pe mine ma umfla rasul si ma si inspaimanta in acelasi timp cum analfabeti total in domeniul medicinii dau sfaturi pe acest forum cu privire la medicamentatie. N-a spus rau cine a spus ca... daca vrei sa te imbolnavesti de ceva intra pe forumurile medicale si urmeaza sfaturile de acolo!!
0
17-11-2012, ora 22:13
k.v
Nu este medic/terapeut
k.v
Exact asa nu trebuie sa ajunga cineva, exact ca tine.Sa stai pe forum doar sa te iei din senin de oameni care nu ti-au facut nimic.Normal ca trebuie sa ma cert cu voi doar asta provocati si pt asta aveti energie, ati stat destul la umbra, , purtati-va frumos cu bolnavii, , cind de fapt se vede ca dincolo de boala exista un anume caracter si se mai vede cit de mult v-a ajutat medicatia sa deveniti iritati si iritabili.V-ar fi placut o mare placere sa nu va suport obrazniciile sa ma enervez si sa ies, dar cum nu e proprietatea voastra, nici gind de asa ceva.
Tu ai re-CADERI si nu ti-e bine cind vezi ca altii nu se tem sa traiasca fara medicamente si te-au apucat pandaliile de ceva vreme te iei de toata lumea pt ca nu ai alta ocupatie si cel mai rau te enerveaza sa existe un singur om care sa nu spuna sloganul, , Luati medicatie, nu va fie rusine, e ca la diabetici, pt toata viata.., ,
Adorati doar discutiile despre medicatie, faceti-va n topicuri de acest gen, invitati psihiatri, stati acolo si tratati-va cit doriti, nu va deranjeaza nimeni.
Putina energie pe care o mai ai o investesti gresit si devii tot mai iritat si mai certaret, asa v-ati ales sa fiti tratati asa o sa fie, atiat timp cit bati apropuri slinoase n-o sa fii servit cu blindeturi, iti place mocirla, stai in ea.
0
18-11-2012, ora 10:19
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ k.v.

Se poarta si vorbeste urat cu toata lumea pentru ca i-a cedat tratamentul.
El nu poate sa conceapa ca bolnavii pot avea recaderi, nu neaparat de aceeasi intensitate, chiar si luand tratament.

@ Daniel

Nu te-ai purtat niciodata asa de urat si agresiv de cand esti pe Forum cu nimeni.
Adu-ti aminte de inceputul bolii tale si constata asemanarile.

P.S.: Eu am obosit si a inceput sa imi faca rau sa citesc pe Forum, postari agresive sau delirante, ale unor persoane care nu doresc sa accepte nici in ruptul capului ca au o boala psihica si refuza sa se trateze.
0
26-11-2012, ora 00:52
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Hellooo!

Dragii mei (mă refer la toţi, fără excepţie), am intrat pe acest topic doar cu scopul de a vă scrie că vă iubesc. NU mai accesasem ROmedicul de la sfârşitul lunii septembrie, dar NU v-am uitat ♥
Sărut inimile voastre şi îmbrăţişez sufletele voastre, dorindu-vă toate cele bune ♥
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu respect şi preţuire,
Mr. Nick, acelaşi ieri, astăzi, mâine şi pentru totdeauna :-)
0
05-12-2012, ora 17:57
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
Oameni buni, pot sa va sfatuiesc cu certitudine sa nu mai luati aminte la NIMIC din ce scriu cel putin aceste 2 persoane pe ROMEDIC, Facebook si oriunde altundeva: the_eye :) si Mr. Nick. Aveti mare grija, aceste persoane se joaca cu sufletele, trupurile si mintile voastre. Sub aparenta ca sunt crestini, isi bat joc de noi, efectiv.
0
05-12-2012, ora 18:02
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
Aveti grija la persoanale (cica "oamenii") cu care stati de vorba pe internet!!! Adevarul este ca nu ii cunoastem, nu stim cine sunt ei cu adevarat si ce vor de la noi sau sa faca cu noi! Si in viata reala e greu sa ne dam seama de adevaratele intentii ale celor cu care venim in contact, dar pe internet oamenii sunt prada cu adevarat usoara. Va rog, fiti atenti! Stiu cum este sa fii cu moralul jos si sa ai nevoie de un prieten sau mai multi si de indrumare medicala si spirituala, dar cei de aici, unii dintre ei, nu sunt ceea ce par a fi.
0
05-12-2012, ora 19:25
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
Nici in pulberedestele sa nu aveti incredere!
0
05-12-2012, ora 22:58
daniel d.
Nu este medic/terapeut
daniel d.
Nick e baiat foarte bun... chiar am intrebat la un moment dat de tine si a zis ca nu poate sa vorbeasca deoarece tine la tine si nu vrea sa divulge nimic din starea ta !! Insa nimeni nu poate intelege prin ce treci tu cu adevarat atunci cand ti-e greu... nici macar rudele tale nu pot. Pana la urma cine e pulbere de stele ? E un id inchipuit... nu stii cum arata... nu stii cine este cu adevarat sau unde locuieste. Cu siguranta nu iti este prieten in adevaratul sens al cuvantului. La fel si cu restul de pe acest site !!
Adaugă un comentariu / răspuns
1618 comentarii 1 2 ..... 53 54

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul