Ce as putea face ca fetita de 1 an și 2 luni sa mănânce orice?

07-02-2022
Zorby
Nu este medic/terapeut
Zorby
Bună, va rog să-mi răspundeți, ce as putea face ca fetita de 1 an și 2 luni sa mănânce orice? I-am dat mai mult piureuri de legume cu cartof dulce, fructe, cereale, gris, înainte de 1 an am vrut sai dau mâncare cu putina sare, dar nu accepta nimic, ea fiind obișnuită doar cu gustul dulce, cam târziu am început, nu accepta nici cartofi piure cu smântâna, carne, oua, mămăligă, ce pot face, să-i dau câte puțin pana se va obișnui sau să-i fac alte rețete? La cealaltă fetita i-am dat de la 9 luni, și a mâncat aproape orice, doar ca acum nu am vrut sa încep cu sarea pana la un an, am crezut ca o sa accepte și după 1 an, va rog mult să-mi dați o recomandare, cum sa procedez ca să mănânce,
1 comentarii
0
10-02-2022, ora 16:03
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna ziua
Incercati sa ii dati alternativ cu alimentele acceptate, cantitati mici din alimentele pe care le refuza in prezent.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul