batrana care a cazut
Va rog sa-mi spuneti ce sa-i dau la o batrina de 89 ani care a cazut de epuizare la sapa in gradina, nu s-a lovit, a fost gasita la timp, nu am dus-o la spital ca nu vrea, i-am dat ginsavit pt.ca spune ca nu mai are putere si acum nu mai maninca aproape nimic.Ce pot sa-i dau pe cale orala, stiam ca este f.bun gluconolactat de calciu si magneziu, se mai fabrica, ce sfat imi dati un sfat cum pot sa o ajut ca la medic nu vrea si eu fiica ei sunt pusa intr-o postura f.grea pt.mine acum ca a-si vrea sa o pun un pic pe picioare pt.ca luna viitoare avem nunta cu fiica si nepoata ei si tare isi doreste sa ajunga pina atunci.Vreau un raspuns, spune ca se si sufoca.
2 comentarii
Vitamax sau orice alte multivitamine, Vitamina C, supe pasate, piure, sucuri de fructe daca puteti sa ii faceti.
Buna ziua! Parerea mea este ca toate persoanele ar trebui sa aiba grija de starea proprie de sanatate. In cazul persoanelor varstice, ele personal sau membrii de familie ai lor le-ar fi benefic sa se indrepte, sa solicite sprijin de la serviciile de geriatrie ale clinicilor medicale. Astfel pot primi ingrijire medicala, sfaturi utile pentru a-si mentine starea de echilibru.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Un fel de cos langa nara dreapta care nu se vindeca
- 4cum rezolv problema unei batrane cu grave tulbulari psihice?
- 7incontinenta urinara batrani
- 2bunicul meu are niste dureri mari de picioare
- 4durere picior stang
- 0Elimina apa din corp
- 4saliva cleioasa
- 5escare la batrana imobilizata
- 0Escare la batrana cu AVC
- 0fata si mainile foarte rosii
- 16am 80 de ani si am coxartroza, de vreo 2 saptamani ma doare soldul din ce in ce mai tare
- 5Batran dificil, Ajutor!
- 5tatal meu de 75 de ani are probleme psihice...
- 7batranete, haine grele...
- 0un batran 78 de ani varsa sange de aproape trei zile
- 0Memorie de scurta durata la mama de 83 ani?
Mai multe informații despre: varstnicii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: