Escare la batrana cu AVC
![jesmina](/arata_img.php?img=cont_119316.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua
Mama mea in varsta de 91 ani este complet imobilizata la pat de circa 12 luni, in urma unor AVC;desi ii mentinem o igiena impecabila si ii facem masaje cu crema Petrini, Actovegin, in ultima saptamana i s-au inmultit si agravat escarele;este foarte slabita, masa musculara fiind foarte foarte redusa;am folosit tot felul de colaci speciali, perne, etc.dar nu reusesc sa-i ameliorez starea.I-au aparut escare si in zone ale corpului care nu se sprijina de nimic.va rog, daca ma poate indruma cineva, as fi foarte recunoscatoare!
Mama mea in varsta de 91 ani este complet imobilizata la pat de circa 12 luni, in urma unor AVC;desi ii mentinem o igiena impecabila si ii facem masaje cu crema Petrini, Actovegin, in ultima saptamana i s-au inmultit si agravat escarele;este foarte slabita, masa musculara fiind foarte foarte redusa;am folosit tot felul de colaci speciali, perne, etc.dar nu reusesc sa-i ameliorez starea.I-au aparut escare si in zone ale corpului care nu se sprijina de nimic.va rog, daca ma poate indruma cineva, as fi foarte recunoscatoare!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Un fel de cos langa nara dreapta care nu se vindeca
- 3plasturi pentru escare.. unde gasesc?
- 4cum rezolv problema unei batrane cu grave tulbulari psihice?
- 12escare gradul IV
- 7incontinenta urinara batrani
- 0despre mancarime la un batran
- 4durere picior stang
- 4saliva cleioasa
- 16am 80 de ani si am coxartroza, de vreo 2 saptamani ma doare soldul din ce in ce mai tare
- 5tatal meu de 75 de ani are probleme psihice...
- 7batranete, haine grele...
- 5Escare, tratament infatisare
- 2batrana care a cazut
- 0Tratament escara sacrala
- 0Memorie de scurta durata la mama de 83 ani?
- 4Escara
Mai multe informații despre: Escarele varstnicii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: