bunicul meu are niste dureri mari de picioare
Bunicul meu in varsta de 81 ani are niste dureri mari de picioare(biceps femural si muschii gambei, probabil si articulatiile) si se deplaseaza mai greu. Ce tratament ar putea sa ia (are deja artrostop rapid dar nu il ajuta foarte mult).
Are si varice, iar in tinerete a avut un accident de motocicleta si a avut piciorul drept fracturat ; tot piciorul drept il are afectat in urma unui ACV. Multumesc
Are si varice, iar in tinerete a avut un accident de motocicleta si a avut piciorul drept fracturat ; tot piciorul drept il are afectat in urma unui ACV. Multumesc
2 comentarii
Un mesaj pentru toti cei care se confrunta cu aceasta problema: dureri de picioare. Ce e de facut ? Durerile de picioare pot avea o cauza vasculara, deci circulatia sangelui pe artere si vene. Poate fi implicata uneori si circulatia limfatica. O alta cauza posibila sunt bolile degenerative ale articulatiilor care pot da dureri ce iradiaza in zonele invecinate si pot crea confuzii. O alta cauza poate fi cea neurologica: afectarea nervilor. Pentru a stabili ce se intampla este nevoie de un consult medical si investigatiile aferente. Deci atunci cand aveti dureri de picioare, nu amanati si mergeti urgent la medic deoarece pot fi probleme importante. Cu cat va prezentati mai repede la medic, cu atat sansa de recuperare medicala este mai mare. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Buna am o intrebare bunica mea in varsta de 76 are dureri puternice de spate si de mâini cu transpirație si o instabilitate a piciorului drept (furnicături )si piciorul drept este rece.Astept un răspuns. Va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Un fel de cos langa nara dreapta care nu se vindeca
- 7incontinenta urinara batrani
- 3dureri mari de oasele de la picioare la 18 ani
- 0dureri de coloana si picioare
- 2Durere la piciorul stang de mai bine de o luna, dupa mers pe tocuri
- 1durere de picior
- 0un batran 78 de ani varsa sange de aproape trei zile
- 4Dureri genunchi si umflarea picioarelor
- 4ma dor picioarele
- 2dureri de picioare
- 13dureri de picioare