batranete, haine grele...

Am 49 de ani si de un timp ma umplu de pete maronii pe obraz, pete de batranete...altfel nu sunt prea ridata si nu am probleme de sanatate, ficatul e in regula...Nu imi place sa folosesc fond de ten ca sa ascund urmele varstei ! Nu stiu care e cauza...si poate stiti vreo metoda de depigmentare ?
Muttumesc anticipat!
Muttumesc anticipat!
7 comentarii

Am vazut la Dr Oz ca asiaticele folosesc impotriva acesor pete apa in care au spalat orezul.
Dr Oz spune ca functioneaza. Nu stiu daca e adevarat dar merita sa incercati, nu?
Succes.
Dr Oz spune ca functioneaza. Nu stiu daca e adevarat dar merita sa incercati, nu?
Succes.

Tot din auzite iti spun si eu... am inteles ca sucul de patrunjel, frunze depigmenteaza.
0
25-04-2014, ora 01:47
Dr. Klara Bancila
Chirurgie plastica - microchirurgie reconstructiva, Bucuresti

terapia cu plasma imbogatita cu trombocite -PRP - erapia vampir este foarte eficienta pentru regenerare si reintinerire faciala.

Sunt foarte multumita de rezultatele obtinute cu peeling chimic pentru petele pe care le-am avut pe fata.Am mers la doamna dr Rocsana Iosif si nu regret alegerea facuta.Dupe 3 sedinte de peeling, doamna droctor mi-a facut si mezoterapie, rezultatele sunt fabuloase.O recomand cu incredere.

Puteti incerca creme medicale depigmentante si un ecran solar pe care sa l aplicati in fiecare zi, , tot timpul anului.Pentru petele oersistente se recomanda peelingul chimic
Dr Daniela Taher
Dr Daniela Taher

Daca petele de pe fata sunt diseminate, va recomand tratamente care sa vizele exfolierea superficiala si sa inhibe sinteza de melanina (pigmentul pielii). Puteti efectua sedinte regulate de peeling chimic supercial sau mediu dar trebuie sa folositi si creme depigmentante acasa (se gasesc la standurile dermatocosmetice din farmacii). De asemenea, dimineata, inainte de a iesi din casa este recomandat sa folositi creme cu ecran solar prentru a preveni hiperpigmentarea.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Pete uscate pe fata si corp
- 2Pete, urme de la cosuri-trec prin expunerea la soare?
- 22pete maronii pe corp
- 3pete maronii pe piept, spate si pe mana... nu il mananca, dar arata urat
- 6Pete albe pe spate
- 5pete albe in jurul semnelor
- 51boli de piele?
- 8Pete rosii, rozalii pe burta si sani
- 24pete albe pe corp
- 12cosuri si pete
- 2pete maronii
- 9Ajutor, pete rosii testicule si piele ce cade!
- 7Dermatita seboreica
- 0Pete rosii-mov pe spate alungite
- 1Pete albe pe piele. Pitiriazis
- 4saliva cleioasa
- 0Pete albe pe palme
- 1Pete mici in zona picioarelor si foarte putine si in zona mainilor
- 0Pete brat
- 1Pete pe piept si spate
Mai multe informații despre: Petele de batranete Batranetea pete pe piele persoanele in varsta varstnicii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: