batranete, haine grele...
Am 49 de ani si de un timp ma umplu de pete maronii pe obraz, pete de batranete...altfel nu sunt prea ridata si nu am probleme de sanatate, ficatul e in regula...Nu imi place sa folosesc fond de ten ca sa ascund urmele varstei ! Nu stiu care e cauza...si poate stiti vreo metoda de depigmentare ?
Muttumesc anticipat!
Muttumesc anticipat!
7 comentarii
Am vazut la Dr Oz ca asiaticele folosesc impotriva acesor pete apa in care au spalat orezul.
Dr Oz spune ca functioneaza. Nu stiu daca e adevarat dar merita sa incercati, nu?
Succes.
Dr Oz spune ca functioneaza. Nu stiu daca e adevarat dar merita sa incercati, nu?
Succes.
Tot din auzite iti spun si eu... am inteles ca sucul de patrunjel, frunze depigmenteaza.
0
25-04-2014, ora 01:47
Dr. Klara Bancila
Chirurgie plastica - microchirurgie reconstructiva, Bucuresti
terapia cu plasma imbogatita cu trombocite -PRP - erapia vampir este foarte eficienta pentru regenerare si reintinerire faciala.
Sunt foarte multumita de rezultatele obtinute cu peeling chimic pentru petele pe care le-am avut pe fata.Am mers la doamna dr Rocsana Iosif si nu regret alegerea facuta.Dupe 3 sedinte de peeling, doamna droctor mi-a facut si mezoterapie, rezultatele sunt fabuloase.O recomand cu incredere.
Puteti incerca creme medicale depigmentante si un ecran solar pe care sa l aplicati in fiecare zi, , tot timpul anului.Pentru petele oersistente se recomanda peelingul chimic
Dr Daniela Taher
Dr Daniela Taher
Daca petele de pe fata sunt diseminate, va recomand tratamente care sa vizele exfolierea superficiala si sa inhibe sinteza de melanina (pigmentul pielii). Puteti efectua sedinte regulate de peeling chimic supercial sau mediu dar trebuie sa folositi si creme depigmentante acasa (se gasesc la standurile dermatocosmetice din farmacii). De asemenea, dimineata, inainte de a iesi din casa este recomandat sa folositi creme cu ecran solar prentru a preveni hiperpigmentarea.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pete de piele - tratament?
- 18pete pe fata, corp si in zona gatului
- 3pete maronii de la piscaturile de tantari la fetita de 2 ani
- 3pata vinetie pe spate
- 6pete pe piele pe burta si pe sani
- 4mancarimi in zona inghinala
- 5ce poate fi. pete albe pe brate!
- 6pete pe piele
- 5Va rog ajutati-ma cu un sfat! Sperma in maioneza?!
- 2pete pe corp
- 7incontinenta urinara batrani
- 1Mi-a aparut un semn pe picior
- 48pete rosii pe corp fara mancarimi
- 0Pete rosii-mov pe spate alungite
- 0fata si mainile foarte rosii
- 0Pete pe corp rosii-maronii
- 1Pete pe corp
- 1Afectiune piele
- 0Pete pe piele
- 0Probleme ale pielii - pete
Mai multe informații despre: Petele de batranete Batranetea pete pe piele persoanele in varsta varstnicii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: