batai in burta.. ce poate fi?
Buna seara!
Am si eu o nelamurire, aseara am simtit niste batai in burta, la fel si azi dar nu eram permanente...ma gandeam l o posibila sarcina, desi nu cred..nu am dureri de sani, greturi nu am, pofte nici atat...ce poate fi?va rog sa ma ajutati
Multumesc!
Am si eu o nelamurire, aseara am simtit niste batai in burta, la fel si azi dar nu eram permanente...ma gandeam l o posibila sarcina, desi nu cred..nu am dureri de sani, greturi nu am, pofte nici atat...ce poate fi?va rog sa ma ajutati
Multumesc!
5 comentarii
Poate fi o sarcina dar ar insemna sa fie in luna mare, dar cel mai probabil este vorba de o hipocalcemie care a dus la contracturi involuntare ale muschilor abdominali.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
Buna Cristina, nu cred k e vb de o sarcinA ptr k luna trecuta am avut ciclu, si la asta ma gandeam si eu k ar trebui sa fie in luna mare k sa simt batai.de la ce s'a provocat hipocalcemia asta?
aţi simţit bătăile stând pe spate? e posibil să fi fost pulsaţiile aortei mai ales daca sunteţi un pic mai slăbuţă- se simt mai uşor şi e posibil să se simtă tot timpul, dar abia acum observate de dvs
pulsatiile le simt knd stau pe scaun, si knd stau pe spate, am 61 kg si am 1, 67..nu sunt kiar asa slabuta...:P
nici eu nu sunt slăbuţă şi tot simt bătăile :P
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Umflatura in partea dreapta a abdomenului.
- 5de vreo 2 luni am dureri de burta care trec relativ repede ca niste intepaturi si apoi apar din nou
- 7durere partea dreapta
- 7dureri de cap, greata, voma, dureri de burta
- 12dureri abdominale
- 7miscari la nivelul abdomenului
- 6Fetita de trei ani jumate - mictiuni f dese
- 10dureri pe partea dreapta, sub burta...
- 4Abdomen inflamata stanga dupa operatie de hidronefroza
- 4disconfort abdominal stanga sub coasta
- 9ce sa fie oare
- 1umflaturi in abdomen
- 2abdomen umflat si pete rosii
- 8Chiar nemaiintalnit? Rog pareri cat mai multe!
- 1Palpitatii in zona abdominala
- 4Umflatura abdominala ramasa dupa nastere
- 0Tuse, Dureri abdominale in partea dreapta jos la apendice etc.
- 2dureri abdominale
- 4Amorteala maini, abdomen si dureri in zona lombara
Mai multe informații despre: Abdomenul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: