batai in burta.. ce poate fi?

Buna seara!
Am si eu o nelamurire, aseara am simtit niste batai in burta, la fel si azi dar nu eram permanente...ma gandeam l o posibila sarcina, desi nu cred..nu am dureri de sani, greturi nu am, pofte nici atat...ce poate fi?va rog sa ma ajutati
Multumesc!
Am si eu o nelamurire, aseara am simtit niste batai in burta, la fel si azi dar nu eram permanente...ma gandeam l o posibila sarcina, desi nu cred..nu am dureri de sani, greturi nu am, pofte nici atat...ce poate fi?va rog sa ma ajutati
Multumesc!
5 comentarii

Poate fi o sarcina dar ar insemna sa fie in luna mare, dar cel mai probabil este vorba de o hipocalcemie care a dus la contracturi involuntare ale muschilor abdominali.
Multa sanatate!
Multa sanatate!

Buna Cristina, nu cred k e vb de o sarcinA ptr k luna trecuta am avut ciclu, si la asta ma gandeam si eu k ar trebui sa fie in luna mare k sa simt batai.de la ce s'a provocat hipocalcemia asta?

aţi simţit bătăile stând pe spate? e posibil să fi fost pulsaţiile aortei mai ales daca sunteţi un pic mai slăbuţă- se simt mai uşor şi e posibil să se simtă tot timpul, dar abia acum observate de dvs

pulsatiile le simt knd stau pe scaun, si knd stau pe spate, am 61 kg si am 1, 67..nu sunt kiar asa slabuta...:P

nici eu nu sunt slăbuţă şi tot simt bătăile :P

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6durere in partea inf. stanga a abdomenului
- 5iritatie in zona abdomenului... iarna nu prea am probleme, in schimb vara e dezastru
- 10pete maronii pe abdomen HELLLLLP!
- 4durere de burta
- 4sunet intestine
- 5Intepaturi in partea abdomenului inferior.. poate fi apendicita?
- 3tulburari abdominale
- 9durere abdominala in partea dreapta
- 7durere abdominala difuza ajutor
- 5dureri in partea stinga abdominala, in urma sportului
- 8pulsatii abdominale
- 2Dureri in partea stanga jos, a abdomenului.
- 4Abdomen inflamata stanga dupa operatie de hidronefroza
- 4intepaturi in zona buricului
- 2dureri abdomen inferior
- 2stari de ameteala, dureri de burta, tremur
- 0Durere abdominala jos (sub buric) care se duce si in spate in partea dreapta
- 2CT torace si abdomen
- 18disconfort abdominal
- 1Probleme la stomac?
Mai multe informații despre: Abdomenul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: