durere abdominala in partea dreapta
in iunie 2008 am nascut, iar in ianuarie 2009 a inceput o durere abdominala in partea dreapta jos care ma deranjeaza mai ales in zilele in care fac efort deosebit sau cand ma aplec.avand copil mic e cam greu sa nu fac efort fizic (ridic copilul, car caruciorul pe scari.etc)am consultat mai multi medici si fiecare are alta parere: inceput de hernie inghinala sau apendicita subacuta.am facut si analize de sange si examen de urina toate fiind negative, iar probleme ginecologice nu sunt. va rog sa ma sfatuiti ce as putea face in continuare, ce fel de medici sa mai consult. mentionez ca alaptez si acuma si nu stiu ce tratament as putea urma in aceasta situatie.va multumesc
9 comentarii
Mergeti la un medic homeopat. Homeopatia nu afecteaza negativ nici la dvoastra nici bebe si va poate ajuta la durerea cu pricina chiar daca nu i se stie cauza.
Este mult mai jos de ficat durerea ?
Este mult mai jos de ficat durerea ?
este mai jos de ficat, initial am crezut ca e de la ovar, dar nu e
Cine stie oare... nu conteaza prea mult in homeopatie. Acolo se trateaza dupa TOATE simptomele pe care le aveti si nu numai dupa unul singur, asa ca nu este relevant.
Ar fi bine sa consultati un medic chirurg cu experienta ! Daca doriti va stau la dispozitie.
va multumesc, dar din pacate sunt departe de dumneavoastra, locuiesc in Salonta, Bihor, am consultat chirurgi din oradea si probabil voi mai merge si la altii sa aud si alte pareri
BUNA ZIUA. De apropate o luna, cumnata mea acuza dureri foarte mari in partea stanga, vomita tot ce maninca, vomita si daca nu maninca, durerea e persistenta mereu, nu poate sta in nici o pozitie, a slabit foarte mult si e foarte umflata in abdomen si superior si inferior.. si e foarte tare..arata ca si cum ar fi gravida in luna 4-5...are probleme si cu scaunul iese foarte rar afara.i s-a facut un ecograf si acea investigatie cu bariu (nici nu a trecut bariu).si se pare ca la prima vedere ni s-a zis ca e tumoare...maine urmeaza sa-i faca tomograf.intrebarea mea este..e posibil sa aiba tumoare ?...si de la ce se face aceasta tumoare?...tinind cont ca ea are doar 27 ani. Va multumesc. Si astept urgent un rasp.-*
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Dati-mi un telefon 0722623966 pt stabilirea unei consultatii.
Buna ziua,
Am un nodul pe abdomen in partea superioara dreapta. Pare ca este deasupra muschiului si este dureros la atingere. Se poate scoate? Este un varice sau lipom? -------*
(*modificat de admin)
Am un nodul pe abdomen in partea superioara dreapta. Pare ca este deasupra muschiului si este dureros la atingere. Se poate scoate? Este un varice sau lipom? -------*
(*modificat de admin)
Probabil ca este vb de un lipom. Se poate scoate. Dati-mi un tel la 0722623966 pt a stabili o consultatie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9cancer gastric
- 3am dureri mereu: abdomenul, pelvisul, spate
- 8Dureri burta in partea dreapta si sub coaste tot in dreapta
- 9Dureri abdominale
- 7am des sangerari si dureri abdominale
- 12Durere ciudata in abdomenul inferior
- 8Durere in partea dreapta cand merg
- 12dureri abdominale
- 7Se poate un diagnostic?
- 7Dureri abdominale + diaree
- 4Dureri insuportabile!
- 1Durere abdominal inferior-inghinala, partea stanga
- 1Dureri abdominale, greata
- 1dureri abdominale ca la cm la 12 zile dupa trecerea acestuia
- 1Durere sub coaste (din fata pana in spate)
- 1Dureri abdominale
- 1ma doare subt ambele coaste din stanga si din dreapta.de ce ?
- 0Dureri abdominale
- 1Durere abdominala si stinghie picior drept
- 1Probleme la stomac?
Mai multe informații despre: Abdomenul Durerea abdominala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Peritonita
- Infectiile intraabdominale
- Sindromul premenstrual
- Ascita
- Abdomenul acut
- Sindromul de compartiment intraabdominal
- Abdomenul cronic dureros la copil
- Durere abdominală
- Durerea abdominală la vârstnici
- Durerea abdominală fără febră
- Durerea abdominală cu febră
- Durere abdominală subombilicală (durere mai jos de buric, durerea hipogastrică)
- Durere sub coaste în partea dreaptă (durere abdominală în hipocondrul drept)
- Durere sub coaste în partea stângă (subcostal stânga, hipocondrul stâng)
- Durerea abdominală - cauze în funcție de localizarea durerii
- Durere în stânga jos (abdomen, burtă)
- Durerea în dreapta jos (abdomen, burtă)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: