Abdomen inflamata stanga dupa operatie de hidronefroza
Buna ziua, am 18 ani si in urma cu aproximativ 2 luni am fost operata pentru a doua oara de hidronefroza la rinichiul stang, afectiune depistata in urma unui ecograf si a unei urografii intravenoase. De 2 saptamani, partea stanga a abdomenului se umfla si am dureri interioare. Stie cineva carui fapt se datoreaza aceste simptome?
4 comentarii
Saptamana viitoare sa te intorci la medicul care te-a operat pentru control..neaparat...
Buna ziua,
Sunt mama unui adolescent de 18 ani diagnosticat ecografic cu hidronefroza gradul II-III rinichi stang. In urma unei ureteroscopii i s-a depistat o malformatie congenitala a ureterului - stenoza de JUP. A fost operat in luna iulie cu laser si s-a montat un pielostent pentru 2 luni. In luna septembrie s-a extras pielostentul !
Imi puteti spune, va rog care este perioada in care rinichiul se reface ? Mai persista hidronefroza si daca da pentru cat timp ?! Retentia de urina in rinichi se datora stenozei de JUP iar dupa operatie, teoretic ar fi trebuit rinichiul sa fie doar dilatat si fara hidronefroza...
Au trecut 3 luni de la operatie si 3 saptamani de la extragerea pielostentului !
Va rog din suflet ! Astept sfaturile Dvs. !
Sunt mama unui adolescent de 18 ani diagnosticat ecografic cu hidronefroza gradul II-III rinichi stang. In urma unei ureteroscopii i s-a depistat o malformatie congenitala a ureterului - stenoza de JUP. A fost operat in luna iulie cu laser si s-a montat un pielostent pentru 2 luni. In luna septembrie s-a extras pielostentul !
Imi puteti spune, va rog care este perioada in care rinichiul se reface ? Mai persista hidronefroza si daca da pentru cat timp ?! Retentia de urina in rinichi se datora stenozei de JUP iar dupa operatie, teoretic ar fi trebuit rinichiul sa fie doar dilatat si fara hidronefroza...
Au trecut 3 luni de la operatie si 3 saptamani de la extragerea pielostentului !
Va rog din suflet ! Astept sfaturile Dvs. !
Imi puteti spune va rog care este starea de sanatate a baiatului dumneavoastra, am avut aceeasi interventie acum o luna, iar peste o luna va trebui sa merg pentru extragerea pielostent-ului. La controlul ecografic de ieri rinichiul era foarte bine. Mai am dureri cand fac efort - la urcat scarile, sau mers mai repede. De la operatie am luat Cystone zilnic timp de o luna, pe langa antibioticele recomandate.
Sper ca hidronefroza a trecut! Multa sanatate!
Sper ca hidronefroza a trecut! Multa sanatate!
Fiul meu este bine, excceptand microlitiaza bilaterala "capatata" . Ureterul nu s-a restenozat, slava Domnului ! Este bine ca ati luat cystone imediat dupa interventie ! Copilul a luat uriclar periodic si apoi ni s-a recomandat cystone ! Durerile la efort datorate prezentei pielostentului sunt normale si suportabile in raport cu sonda dublu J ! Perioada de monitorizare a rinichiului este de 18 luni desi, pentru mine ca parinte va fi permanenta !
Va doresc multa sanatate si sper sa pastram legatura ! Multa sanatate !
Va doresc multa sanatate si sper sa pastram legatura ! Multa sanatate !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19dureri abdominale
- 4Umflatura in partea dreapta a abdomenului.
- 10disconfort abdominal - durere surda in abdomenul inferior
- 10pete maronii pe abdomen HELLLLLP!
- 7durere abdominala, crampe si balonare
- 5abdomen marit si dureros.
- 7dureri mari in zona buricului la fetita de 5 ani jumate!
- 5ma doare foarte tare in partea stanga jos sub coaste
- 3Dureri de burta ca atunci cand trebuie sa-mi vina menstruatia
- 1Durere acuta in partea superioara a abdomenului
- 10dureri pe partea dreapta, sub burta...
- 3probleme abdominale?
- 4intepaturi in zona buricului
- 6Simt niste batai in burta...
- 8Chiar nemaiintalnit? Rog pareri cat mai multe!
- 1Durere abdomen superior drept
- 0Dureri abdomen oase
- 1Durere sub coaste (din fata pana in spate)
- 3Dureri abdominale
- 1Probleme la stomac?
Mai multe informații despre: Abdomenul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: