iritatie in zona abdomenului... iarna nu prea am probleme, in schimb vara e dezastru
In urma cu vreo doi ani mi-a aparut o iritatie in zona abdomenului. Iarna nu prea am probleme, in schimb vara e dezastru. Am mancarimi foarte mari, imi apar niste bubite mici, mai ales in momentul in care transpir. Am fost la doi medici dermatologi, primul a zis ca e alergie la metalul din nasturele blugilor sau la metalul care sustine cupele sutienului. Mi-a prescris Diprogenta crema, dar mi-a folosit fix la nimic. La al doilea dermatolog m-a trimis medicul de familie ca fiind suspecta de psoriazis, ceea ce dermatologul a infirmat. Din cate am citit pe site-ul Dvs. despre psoriazis, nu cred ca am aceasta afectiune. Cel de al doilea medic mi-a prescris un preparat, dar nici acesta nu mi-a folosit.
Desi e a treia vara de cand mi-a aparut iritatia, aceasta nu s-a extins in alte zone. Doar pe abdomen, de la nivelul buricului pana la nivelul sanilor. Va rog mult, daca ati inteles ceva din ce am scris mai devreme, sa imi recomandati un tratament, eventual sa imi "puneti" un diagnostic cu care sa ma pot prezenta la medic. PS: Mentionez ca dupa cele doua vizite la medic, am epuizat toti medicii dermatologi din orasul meu. Va multumesc anticipat. O zi buna.
Desi e a treia vara de cand mi-a aparut iritatia, aceasta nu s-a extins in alte zone. Doar pe abdomen, de la nivelul buricului pana la nivelul sanilor. Va rog mult, daca ati inteles ceva din ce am scris mai devreme, sa imi recomandati un tratament, eventual sa imi "puneti" un diagnostic cu care sa ma pot prezenta la medic. PS: Mentionez ca dupa cele doua vizite la medic, am epuizat toti medicii dermatologi din orasul meu. Va multumesc anticipat. O zi buna.
5 comentarii
Posibil ca primul medic a avut dreptate! In afara de Diprogenta crema ai luat masura de a nu mai intra in contact cu metalul de la nasturele blugilor?
Va multumesc frumos pentru raspuns.
Da, de un an de zile nu mai port aproape deloc pantaloni ai caror nasturi sa fie din metal. Oricum si cand port blugi, am grija ca metalul sa nu intre in contact cu pielea. :(
Da, de un an de zile nu mai port aproape deloc pantaloni ai caror nasturi sa fie din metal. Oricum si cand port blugi, am grija ca metalul sa nu intre in contact cu pielea. :(
Ati utilizat vreodata Elocom crema in 2 aplicatii zilnice, dimineata si seara? Daca nu, puteti incerca pentru 4-5 zile si vedeti care este rezultatul! Succes!
si mie imi ies nishte bubite pe abdomen de la capsa pantalonilor (asa zice medicul).dermatologul mi-a recomandat Locoid Lipocream si sa zicem ca are cat de cat efect..dar la scurt timp apar iar..nu stiu ce sa mai fac :(( :-<
Inlocuiti capsa de la pantaloni cu un nasture obisnuit !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6mancarimi ale pielii
- 2Ma mananca pielea foarte tare iar dupa ce ma scarpin iar ma mananca, iar si iar
- 4durere de burta
- 3am dureri mereu: abdomenul, pelvisul, spate
- 8mancarimi deranjante si piele inrosita la nivelul anusului
- 3mancarimi pe piele si stari foarte puternice de voma
- 7mancarime a pielii
- 34bubite mici cu mancarimi pe tot corpul, contagioase
- 13ati gasit tratamentul?
- 3Palmi si talpi crapate cu sangerari roseata si mancarimi
- 2Mancarimi (umflaturi sub piele) in palme si talpi
- 1alergii si mancarimi pe corp
- 46dureri abdominale - nu reusesc sa identific cauza
- 1Durere acuta in partea superioara a abdomenului
- 3probleme abdominale?
- 7bubite asemanatoare piscaturilor de tantari
- 3pe decolteu si gat o iritatie/alergie mi-a aparut o iritatie care imi provoaca si mancarime
- 0Mancarimi cand incep sa transpir sau cand tipa cineva la mine
- 1Mancarime insuportabila a pielii
- 2Mancarime a pielii
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii Abdomenul bubite pe abdomen
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: