pulsatii abdominale

Acum cateva luni am fost diagnosticata cu, colon iritabil, am facut tratamentul, dar simt niste pulsatii in abdomen, in partea colonului, si mai sus la artera epigastrica, de asemenea uneori aud zgomote ciudate din abdomen (imi chioraie matele).
8 comentarii

Am uitat sa precizez si faptul ca aproape orice as manca sunt balonata, e posibil sa nu imi fi trecut cu tratamentul acela? Sau e vorba de altceva, poate de hernie epigastrica?

faptul ca simti pulastii in abdomen nu cred ca reprezinta nici o ingrijorare.
la nivelul ombilicului se afla artera abdominala si e normal sa iti pulseze (unii simt mai tare altii mai putin).
la nivelul ombilicului se afla artera abdominala si e normal sa iti pulseze (unii simt mai tare altii mai putin).

Nu este normal sa pulseze chiar asa, pana acum nu am avut probleme de genu.

Draga mea, eu am fost diagnosticata cu colon iritabil acum..12 ani si in ciuda tuturor tratamentelor revine.revine oridecateori esti obosita, stresata, ai o perioada mai aglomerata, tensionata. samd. Totul tine de psihic de cata importanta ii acorzi, de stilul de viata( cat dormi, ce mananci, cum gestionezi stresul) Eu am perioade foarte bune cand uit de boala si perioade mai putin bune - simptomele le cunosti. Deci crede-ma totul tine de tine, de psihicul tau de cum vei reusi sa -ti gestionezi stresul si viata in general.

Am simptome aproape identice. Este f probabil sa ai helicobacter pylori. L am depistat abia a 4 oara la analize.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9jena in partea stanga a abdomenului
- 2inflamatie in abdomen
- 1colonul iritabil?
- 2Ruptura de muschi abdominal, ce se poate face?!
- 5helicobacter sau colon iritabil ?
- 4burtica umflata
- 8scaun putin decolorat
- 3dureri abdominale care se amelioreaza dupa ce am scaun
- 5Durere abdominala
- 6Simt niste batai in burta...
- 1cum sa tratam colonul iritabil
- 4ganglioni, mancarime, panica
- 1Colon iritabil sau gaze in stomac? remedii..
- 2Dureri abdominale!
- 12Colon iritabil
- 1Colon Iritabil
- 2Durere abdominala inferioara
- 0Colon iritabil, simptome, tratament
- 3Probleme digestive / Colon iritabil
- 16Sindrom Colon iritabil
Mai multe informații despre: Colonul iritabil Abdomenul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: