pulsatii abdominale

Acum cateva luni am fost diagnosticata cu, colon iritabil, am facut tratamentul, dar simt niste pulsatii in abdomen, in partea colonului, si mai sus la artera epigastrica, de asemenea uneori aud zgomote ciudate din abdomen (imi chioraie matele).
8 comentarii

Am uitat sa precizez si faptul ca aproape orice as manca sunt balonata, e posibil sa nu imi fi trecut cu tratamentul acela? Sau e vorba de altceva, poate de hernie epigastrica?

faptul ca simti pulastii in abdomen nu cred ca reprezinta nici o ingrijorare.
la nivelul ombilicului se afla artera abdominala si e normal sa iti pulseze (unii simt mai tare altii mai putin).
la nivelul ombilicului se afla artera abdominala si e normal sa iti pulseze (unii simt mai tare altii mai putin).

Nu este normal sa pulseze chiar asa, pana acum nu am avut probleme de genu.

Draga mea, eu am fost diagnosticata cu colon iritabil acum..12 ani si in ciuda tuturor tratamentelor revine.revine oridecateori esti obosita, stresata, ai o perioada mai aglomerata, tensionata. samd. Totul tine de psihic de cata importanta ii acorzi, de stilul de viata( cat dormi, ce mananci, cum gestionezi stresul) Eu am perioade foarte bune cand uit de boala si perioade mai putin bune - simptomele le cunosti. Deci crede-ma totul tine de tine, de psihicul tau de cum vei reusi sa -ti gestionezi stresul si viata in general.

Am simptome aproape identice. Este f probabil sa ai helicobacter pylori. L am depistat abia a 4 oara la analize.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12constipatie cronica
- 5Din ce cauza ma strang hainele?
- 10pete maronii pe abdomen HELLLLLP!
- 5Dureri pelvis, oase iliace
- 2Ruptura de muschi abdominal, ce se poate face?!
- 8Durere in jurul buricului
- 4durere abdominala, am crezut ca e apendicita. Medicul mi-a zis: anexita
- 3bubite rosii pe lateralele abdomenului
- 3as vrea sa mai dau jos din grasimea de pe abdomen
- 21dureri in partea stanga jos
- 2Dieta pentru colonul iritabil
- 1919 ani, SCI sau cancer de colon?
- 9ce sa fie oare
- 1Boala colonului iritabil
- 5in urma cu 5 ani am facut o colonoscopie unde la biopsie mi-a iesit colon iritabil
- 2Colon iritabil?
- 0Bună seara sau Bună dimineața!
- 8Ulcer duodenal si sindromul colonului iritabil
- 0Serdin florentina pe fb, colon iritabil cu diaree de 2 ani
- 9Colon iritabil?
Mai multe informații despre: Colonul iritabil Abdomenul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: