tulburari abdominale

Anul trecut, am fost operata de colecist, dupa care au inceput problemele, in sensul ca pe langa simptomele unui colon iritabil, ceea ce ma supara f tare, sunt senzariile de arsura pe care le am la nivelul abdomenului.Am facut colonoscopie, analize de sange, rectoscopie si toti medicii spun ca datorita lipsei colecistului, am probleme functionale ale colonului, dar toti ridica din umeri cand spun ca am arsuri abdominale. Iau no-=spa, debridat si colospasmin dar arsurile nu inceteaza decat cu mici pauze.Noaptea, dorm doar cu comprese reci, atat de puternica e senzatia de arsura...parca as avea jar in abdomen.Recent, la o ecografie abdominala mi s a descoperit un chist ovarian drept, de 4, 5 cm si m am gandit ca si asta poate fi o cauza, dar eu am totusi, aceste arsuri in tot abdomenul. Va rog, daca cineva stie sa mi raspunda, i as ramane recunoscatoare.
3 comentarii

Daca ati ascultat de doctori sa va operati acum suferiti tot dvoastra iar doctorii recunosc chiar singuri
ca operatia este de vina pt. durerile pe care le aveti acum.
Dar uitati ca nu mai stiu ce sa va dea acum...
Sper ca pe viitor sa nu mai faceti imediat ce va spun doctorii ci mai inati sa incercati tratamente naturiste sau homeopate inainte de arunca la gunoi organele din corp, organe care nu se pot indeparta fara a cauza ulterior probleme si mai mari. Asa cade omul din lac in put in speranta ca doctorii il vindeca...
Consultati un medic homeopat cu experienta daca doriti vindecare caci simptomele dvoastra sunt conoscute si vindecabile in homeopatie.
ca operatia este de vina pt. durerile pe care le aveti acum.
Dar uitati ca nu mai stiu ce sa va dea acum...
Sper ca pe viitor sa nu mai faceti imediat ce va spun doctorii ci mai inati sa incercati tratamente naturiste sau homeopate inainte de arunca la gunoi organele din corp, organe care nu se pot indeparta fara a cauza ulterior probleme si mai mari. Asa cade omul din lac in put in speranta ca doctorii il vindeca...
Consultati un medic homeopat cu experienta daca doriti vindecare caci simptomele dvoastra sunt conoscute si vindecabile in homeopatie.
0
14-08-2009, ora 15:08
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa

Pt. chistul ovarian puteti folosi ovulele si supozitoarele Propolicium, sunt extraordinare si naturale (www.propolicium.ro), iar in privinta celorlalte simptome/semne care va supara, va rog sa o contactati pe dna doctor Tiganisteanu Constanta la 0751.030.553. Va poate ajuta enorm!
Numai Bine si multa sanatate;)
Cu deosebit de multa placere si deferenta,
N I C K;)
Numai Bine si multa sanatate;)
Cu deosebit de multa placere si deferenta,
N I C K;)

Multumesc mult ptr sfaturi, nu in ultimul rand si ptr admonestari, ptr ca le merit cu prisosinta si va urez din suflet sanatate multa !

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6durere in partea inf. stanga a abdomenului
- 4Umflatura in partea dreapta a abdomenului.
- 10pete maronii pe abdomen HELLLLLP!
- 4durere de burta
- 8Dureri burta in partea dreapta si sub coaste tot in dreapta
- 7durere abdominala difuza ajutor
- 5m-am trezit durere pe sub burta
- 3Dureri de burta ca atunci cand trebuie sa-mi vina menstruatia
- 46dureri abdominale - nu reusesc sa identific cauza
- 12Crampe abdominale urmate de diaree, doar noaptea sau dimineata
- 10dureri pe partea dreapta, sub burta...
- 5Durere testicul drept si partea inferioara abdomen
- 4disconfort abdominal stanga sub coasta
- 1umflaturi in abdomen
- 11mai multe boli odata, e posibil asa ceva??
- 0dureri abdominale in partea stinga
- 4Rog seriozitate, raspunsul unui ginecolog sau oricine are idee despre ce poate fi vorba
- 0Dureri abdominale
- 0Durere Abdominala
- 2dureri abdominale
Mai multe informații despre: Abdomenul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: