Intepaturi in partea abdomenului inferior.. poate fi apendicita?
Buna ziua! De doua zile ma cam inteapa in partea dreapta a abdomenului, undeva jos. Tin sa mentionez ca abia mi-a trecut menstruatia si nu am avut apendicita. Poate fi apendicita? am citit undeva ca la apendicita durerea se accentueaza, insa la mine sunt doar intepaturi, care apar si dispar. Uneori am impresia ca si in partea stanga simt, dar foarte putin. Nu stiu ce ar putea fi, iar la doctor nu pot sa ajung acum. Am luat ieri un calmant si mi-a trecut, insa am observat ca astazi intepaturile au reaparut.
Multumesc anticipat ! O zi buna !
Multumesc anticipat ! O zi buna !
5 comentarii
Buna!Nu sunt medic dar sotul meu a fost operat de apendicita si a avut urmat simptome:stari de voma, dureri in toata partea abdominala, febra.Daca tu ai doar intepaturi si si fara nici unul din simptomele enumerate probabil sa iti fie alta cauza.Si eu am avut intepaturi la fel ca tine dar in partea stanga si am fost la control unde mi-a descoperit un chist ovarian.Sa sti ca si chisturile produc intepaturi, chiar dureri f mari la fel cum am avut si eu.Iti recomand sa faci un control gineco si daca nu ai nimic din punct de vedere ginecologic te va indruma doctorul unde sa mergi.Insanatosire grabnica.
multumesc mult pentru raspuns. nu am stari de voma si nici febra decat aceste intepaturi. Am inteles ca apendicita se manifesta diferit. Eu oricum vreau sa fac un control ginecologic, dar asta numai dupa sarbatori voi avea ocazia, pentru ca momentan nu ma aflu in tara. Multumesc inca o data
Pt orice eventualitate iti recomand sa iei Aflamil de 2 ori pe zi, care iti va reduce din dureri (nu este antibiotic ) doar pana vei ajunge la doctor.Sarbatori fericite!
Mergi urgent la medic, poate sa fie o apendicita incipienta cu cat rezolvi mai repede cu atat mai bine, daca o lasi, urmarile pot fi grave, deci medicul trebuie sa decida, nu evita sa mergi cat de repede!
sanatate, Doamne ajuta!
sanatate, Doamne ajuta!
mi-au trecut durerile de atunci, mi-am dat seama ca de fapt aveam niste probleme cu constipatia, oricum multumesc din suflet pentru sfaturi, o sa tin seama de ele, daca Doamne fereste o sa am nevoie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Operatia de apendicita si de chist la ovar
- 5iritatie in zona abdomenului... iarna nu prea am probleme, in schimb vara e dezastru
- 3am dureri mereu: abdomenul, pelvisul, spate
- 5Dureri pelvis, oase iliace
- 3probleme de colon.. orice as manca sau orice sa face am abdomenul foarte mare, voluminos si foarte
- 5m-am trezit durere pe sub burta
- 3Dureri de burta ca atunci cand trebuie sa-mi vina menstruatia
- 7miscari la nivelul abdomenului
- 5Durere abdominala
- 2apendicita, balonare
- 10dureri pe partea dreapta, sub burta...
- 4Abdomen inflamata stanga dupa operatie de hidronefroza
- 1umflaturi in abdomen
- 2cum sa ma scap de burtica?
- 0dureri abdominale in partea stinga
- 1Tumoare si lichid la nivelul abdomenului
- 1dureri in zona apendicitei ovar drept din ce in ce mai dese
- 4Amorteala maini, abdomen si dureri in zona lombara
- 0Nu elimin gaze
Mai multe informații despre: Apendicita Abdomenul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: