Balonari, indigestie, ca multi de pe aici

Buna ziua.
Nu am fost neglijenta. De cativa ani umblu in disperare la medici dar, "nu am nimic". In timp, e tot mai rau.
Ma simt foarte umflata pe interior. In exterior, nu se vede prea mult. Nu pot manca nimic (pana acum, puteam manca niste cartofi fierti, simpli) pentru ca mi-e rau: dureri, balonare, etc. Fara greturi. Simt o durere in "capul pieptului". Arsuri. Balonare in toata zona abdominala. Mi se pare ca nu incap in carcasa mea si explodez pe interior. Chiar si limba o simt mai umflata. Simt foame. Dar, cum iau doua guri de mancare, incep toate acele simptome. Cu scaunul ies normal, in functie de cat mananc. Si la sfatul altor babe, am incercat medicamentele de digestie dar nu imi ajuta nimic.
Desi am facut tot felul de analize si investigatii, nu s-a gasit nimic. Toate rezultatele sunt ca la carte. Sunt o persoana de varsta a treia, dar... nu am mai auzit la nimeni de varsta mea, asa ceva. Dar vad pe forum tineri cu aceleasi probleme.
Are idee cineva care ar fi cauza? Ce as putea sa fac sa ma "repar"? Sau macar sa pot manca ceva fara sa-mi fie rau. Nu, nu am slabit deloc, din contra, am depus cam multe kilograme.
Multumesc.
Nu am fost neglijenta. De cativa ani umblu in disperare la medici dar, "nu am nimic". In timp, e tot mai rau.
Ma simt foarte umflata pe interior. In exterior, nu se vede prea mult. Nu pot manca nimic (pana acum, puteam manca niste cartofi fierti, simpli) pentru ca mi-e rau: dureri, balonare, etc. Fara greturi. Simt o durere in "capul pieptului". Arsuri. Balonare in toata zona abdominala. Mi se pare ca nu incap in carcasa mea si explodez pe interior. Chiar si limba o simt mai umflata. Simt foame. Dar, cum iau doua guri de mancare, incep toate acele simptome. Cu scaunul ies normal, in functie de cat mananc. Si la sfatul altor babe, am incercat medicamentele de digestie dar nu imi ajuta nimic.
Desi am facut tot felul de analize si investigatii, nu s-a gasit nimic. Toate rezultatele sunt ca la carte. Sunt o persoana de varsta a treia, dar... nu am mai auzit la nimeni de varsta mea, asa ceva. Dar vad pe forum tineri cu aceleasi probleme.
Are idee cineva care ar fi cauza? Ce as putea sa fac sa ma "repar"? Sau macar sa pot manca ceva fara sa-mi fie rau. Nu, nu am slabit deloc, din contra, am depus cam multe kilograme.
Multumesc.
1 comentarii

Mai raspund medici pe acest forum?
Sau "traieste" doar pentru a-l accesa userii si a se incasa bani frumosi?
Sau "traieste" doar pentru a-l accesa userii si a se incasa bani frumosi?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7hernie hiatala la stomac mica-medie cu boala de reflux
- 3Colecist deformat geometric din nastere
- 2balonari+discomfort in timpul actului sexual
- 8stari de rau dupa operatia de fiere
- 6constipatie, balonare dureri in partea stanga
- 5urina maronie, balonare, constipatie
- 5cum sa maninc sanatos si sa ma ingras putin?
- 3de sase ani... am eructii zilnice.ma balonez foarte mult.
- 0flatulenta excesiva si balonare
- 2Balonare
- 8Colon iritabil?
- 7Durere baza sternului dupa consumul de cafea
- 2Dureri abdominale
- 1Balonare, probleme gastrice
- 2Lichid in stomac
- 0Balonare la nivelul intestinelor
- 2Probleme Digestive
- 0Probleme gastro - am nevoie de un sfat va rog
- 0Întrebare - balonare excesiva, lipsa poftei de mancare, chist ovarian
- 2Balonare după 5 - 10 min de mers pe jos