Dureri in partea inferioara a abdomenului, balonare
Am dureri in partea inferioara a abdomenului ce iradiaza in piciorul drept, balonare, usoara stare de greata, nu ma pot apleca sau cara, ameteli, dureri musculare daca ating stomacul in partea inferioara.
Am aceste simptome doar daca in zilele precedente am stat mult in picioare si am carat multe cumparaturi. Daca am grija si aduc cumparaturile acasa pe umar si ma odihnesc suficient si stau intinsa, nu am nimic.
Va multumesc anticipat
Am aceste simptome doar daca in zilele precedente am stat mult in picioare si am carat multe cumparaturi. Daca am grija si aduc cumparaturile acasa pe umar si ma odihnesc suficient si stau intinsa, nu am nimic.
Va multumesc anticipat
8 comentarii
Eu v-as recomanda sa incepeti prin a face o ecografie abdominala
si apoi se va vedea care sunt pasii urmatori pe care trebuie sa-i urmati.
cu stima:
dr Petre Muresan
si apoi se va vedea care sunt pasii urmatori pe care trebuie sa-i urmati.
cu stima:
dr Petre Muresan
Va multumesc pentru sfat.
Am avut si un episod de reflux si arsura in capul pieptului si luand niste capsule naturiste pentru colon ma simt mai bine.
Dar tot nu inteleg legatura dintre efortul fizic si durerile abdominale.
Am avut si un episod de reflux si arsura in capul pieptului si luand niste capsule naturiste pentru colon ma simt mai bine.
Dar tot nu inteleg legatura dintre efortul fizic si durerile abdominale.
Buna ziua.Un remediu natural pentru arsuri la stomac sunt capsulele Stomac sanatos pe care vi le recomand cu incredere.Se administreaza 1-2 capsuel de 3 ori pe zi cu 15 minute inainte de masa.Recomandarile date nu pot inlocui un consult medical si examinarile necesare.
Asa dupa cum v-a spus si Doamna Doctor Nechita, este necesar un consult fizic si cateva examinari.
Acestea vor raspunde la toate intrebarile dumneavoastra.
Sunt necesare mai multe date despre dumneavoastra, pe care in aceasta faza nu le avem.
Cu stima:
dr Petre Muresan
Acestea vor raspunde la toate intrebarile dumneavoastra.
Sunt necesare mai multe date despre dumneavoastra, pe care in aceasta faza nu le avem.
Cu stima:
dr Petre Muresan
Inca mai am dureri de gastrita atunci cand ridic obiecte mai grele sau sau stau incordat din stomac. E ceva normal si stiu ca va lua ceva timp pana se va vindeca. Dar, mi-am propus sa lupt pe termen lung.
Multumesc inca o data!
Cristi Vidican
cu efortul ai dreptate si dupa ce am intrebat un medic inclinat mai spre naturist am primit si raspunsul referitor la efort.zice ca ulcerul si gastrita se localizeaza in pliurile mucoasei(stomac, duoden) unde tratamentele gen pansament ajung mai greu.la efort apare o 'descretire ' a pliurilor din cauza schimbarilor de forma a abdomenului, moment in care rana intra in contact mai pronuntat cu sucurile gastrice si doare.a recomandat ceaiuri multe, kefir, propolis
te rog sa faci o analiza(helicobacter pylorri)
De pe: http://forum.stuparitul.com/viewtopic.php?f=32&t=1737
Si asa am aflat de ce aveam dureri de stomac cand ridicam sau caram ceva ce depasea o anumita greutate. Acum urmeaza analiza pentru helicobacter.
Multumesc inca o data!
Cristi Vidican
cu efortul ai dreptate si dupa ce am intrebat un medic inclinat mai spre naturist am primit si raspunsul referitor la efort.zice ca ulcerul si gastrita se localizeaza in pliurile mucoasei(stomac, duoden) unde tratamentele gen pansament ajung mai greu.la efort apare o 'descretire ' a pliurilor din cauza schimbarilor de forma a abdomenului, moment in care rana intra in contact mai pronuntat cu sucurile gastrice si doare.a recomandat ceaiuri multe, kefir, propolis
te rog sa faci o analiza(helicobacter pylorri)
De pe: http://forum.stuparitul.com/viewtopic.php?f=32&t=1737
Si asa am aflat de ce aveam dureri de stomac cand ridicam sau caram ceva ce depasea o anumita greutate. Acum urmeaza analiza pentru helicobacter.
Cand aveti rezultatul la analiza pentru Helicobacter va rog sa ne comunicati rezultatul. Va recomand sa faceti Antigenul Helicobacter P, din scaun.
Cu stima:
dr Petre Muresan
Cu stima:
dr Petre Muresan
Va multumesc mult pentru sfaturi. Voi face analiza recomandata de dvs.
Cu multa placere. Va rog sa-mi comunicati si mie rezultatul analizei.
Voi incerca sa va dau recomandarile necesare in masura
in care considerati ca aveti nevoie de ele.
Cu stima:
Dr Petre Muresan
Voi incerca sa va dau recomandarile necesare in masura
in care considerati ca aveti nevoie de ele.
Cu stima:
Dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5balonare, digestie ingreunata, dureri in partea stanga in special dupa masa
- 4balonare dupa fiecare masa
- 6De vreo 5-6 zile am probleme cu stomacul
- 3Colecist deformat geometric din nastere
- 3balonari, senzatii de voma, ameteli, somnolenta excesiva
- 3ficat gras-scaun cu sange.. ce poate sa fie? ciroza?
- 13Umflatura a abdomenului in partea dreata jos
- 5urina maronie, balonare, constipatie
- 9imi vine mancarea inapoi dupa orice masa va rog sa ma ajutat
- 13Gura uscata, inghit greu lichide
- 0Balonare excesiva
- 1Hepatita B - stare de greata, balonare.
- 0sterilet, crampe abdominale si sangerare
- 3balonare gaze la stomac
- 2balonare gaze şi presiune abdomen drept
- 1Probleme intestinale?
- 3Gaze intestinale cu aritmie
- 1Balonare, constipație, reflux și pierdere in greutate
- 1Balonare, înțepături în abdomen dedesubtul buricului
Mai multe informații despre: Crampele abdominale Balonarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: