Lichid in stomac
Buna, de ceva timp, cam un an, ma confrunt cu o problema, simt tot timpul ca am lichid in stomac, defapt atunci cand respir intens din diafragma simt si aud lichidul din stomac, dimeata cand ma trezesc si se presupune ca stomacul ar fi gol am mici probleme de respiratie iar uneori cand respiram mai profund din diafragma se auzea un fel harait din stomac ce disparea dupa ce beam apa sau mancam, ma confrunt cu indigestie balonare gaze(in mod excesiv) atunci cand mananc alimente ce provoaca aciditate sau cand mananc prea mut drept urmare nu reusesc sa iau in greutate, din ce am citit am inteles ca ar putea fi cancer gastric. Stiu ca cel mai indicat e sa ma duc la medic dar as dori sa stiu la ce diagnostic m as putea astepta.
2 comentarii
te poti astepta la multe, dar cred ca suferi de un soi de reflux gastro-esofagian.
nu mai astepta, mergi la medic.
nu mai astepta, mergi la medic.
Buna George ! Ai rezolvat ceva cu problema ta ? Și eu prezint simptome similare și am făcut un tranzitat cu bariu in Februarie și au zis am stomacul alungit... poate de asta mi se aude așa nici nu știu ca și eu vreau sa mai investighez problema.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5De o luna am niste stari de balonare destul de enervante mai ales dupa masa...
- 7durere abdominala, crampe si balonare
- 3balonari, senzatii de voma, ameteli, somnolenta excesiva
- 16Stomac sau fiere?
- 2Sufar de balonare de foarte multi ani (mai mult de 10)
- 3aproape saptamanal am probleme cu digestia
- 6colesterol marit, globule rosii, hemoglobina si ematocrito un pic marite + balonare
- 2Balonare
- 13Gura uscata, inghit greu lichide
- 3sunt balonata, constipata, am gaze, imi forfote burta
- 6Acum 2 saptamani jumate: greata, discomfort abdominal, lipsa brusca a poftei de mancare
- 7Balonare, constipatie..Help!
- 3balonare gaze la stomac
- 2Ma simt balonata mereu
- 3Ulcer si problema cu bila nedumerire tratament
- 0Balonare si altele
- 0Ajutati-ma! De ce ma simt balonata dupa fiecare masa
- 1Balonare si crampe
- 0Gastrita?
Mai multe informații despre: Balonarea aciditate gastrica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: