Dureri si panica
Buna ziua.
De mai multi ani ma confrunt cu balonari, gaze etc.
Anul trecut am facut o colono la care nu a iesi nimic dar am facut si o endoscopie la care a iesit gastrita si duodenita pentru care am luat tratament.
De ceva vreme au aparut niste simptome, unele dintre ele existand si in trecut: balonare, gaze, presiune, durere in zona sternului care urca si pe piept, arsuri si regurgitari amare.
De asemenea, mi se pare ca atunci cand mananc durerea din zona pieptului se accentueaza.
Eu sunt si foarte panicos si ma gandesc sa nu fie vb de cancer. Tinand cont de faptul ca am facut cele doua investigatii anul trecut in mai ar putea sa fi aparut asa ceva de atunci pana acum sau simptomele sunt legate de gastrita si duodenita mea?
Multumesc.
De mai multi ani ma confrunt cu balonari, gaze etc.
Anul trecut am facut o colono la care nu a iesi nimic dar am facut si o endoscopie la care a iesit gastrita si duodenita pentru care am luat tratament.
De ceva vreme au aparut niste simptome, unele dintre ele existand si in trecut: balonare, gaze, presiune, durere in zona sternului care urca si pe piept, arsuri si regurgitari amare.
De asemenea, mi se pare ca atunci cand mananc durerea din zona pieptului se accentueaza.
Eu sunt si foarte panicos si ma gandesc sa nu fie vb de cancer. Tinand cont de faptul ca am facut cele doua investigatii anul trecut in mai ar putea sa fi aparut asa ceva de atunci pana acum sau simptomele sunt legate de gastrita si duodenita mea?
Multumesc.
3 comentarii
Buna ziua..se poate sa ai tot gastrita.dar de ce nu mergi la medic sa faci mai multe investigatii..nu mai sta asta.si nu te panica ca nu rezolvi nimic.
o analiza sange sau din scaun costa max.18 lei
si-n cateva ore ai si rezultatul
pt un posibil helycobacter piloris
citeste despre, pe google si
vezi simptomele
sanatate si numai bine
si-n cateva ore ai si rezultatul
pt un posibil helycobacter piloris
citeste despre, pe google si
vezi simptomele
sanatate si numai bine
Buna ziua.Cel mai indicat este sa faceti cateva investigatii.Cel mai probabil au reaparut gastrita, duodenita si probabil aveti si un colon iritabil.Pentru aceste simptome sunt si remedii naturiste.Pentru colon iritabil sunt capsulele Colon sanatos si ceaiul Colon sanatos.Pentru gastrita si duodenita sunt capsulele Stomac sanatos si uleiul Catina, galbenele si sunatoare.Se poate asocia si o cura cu argila.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1flatulenta si balonare
- 3Colecist deformat geometric din nastere
- 11balonari dese, eructatii, dureri in piept in partea stanga
- 10boala celiaca!
- 5dureri in partea stanga, balonare
- 2Balonare
- 0Balonare excesiva
- 1balonari si gaze
- 1tuse seaca, respiratie grea, balonare
- 0Tratament pentru: Helicobacter pilory: balonare, gaze intestinale, colon iritabil?
- 2Probleme colon
- 1Probleme intestinale?
- 3Colon iritabil - balonare de ani de zile - cum scap de ea?
- 2Balonare
- 1Senzatie de balonare continua
- 3Umflata, cauze negasite
- 2Probleme digestie
- 0Dureri de stomac
Mai multe informații despre: Balonarea Gazele intestinale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: