Sindrom Tahi-bradi

22-07-2022
badalanalina@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
badalanalina@yahoo.com
Buna ziua! De 20ani am stare de lesin, dar pana in 2020 nu am stiut ce este. Mi s-a descoperit pe holter un puls de 35 si unul de 160. Am fost indrumata catre Timisoara, pentru studiu si ablatie, eventual pacemaker la dr Ivanica. Dl dr mi-a dat propranolol, dar dupa 2 zile am ajuns in urgenta, apoi schimbat cu rytmiron si iara in urgenta. Am facut, la Craiova toate testele dracesti, efort, masa inclinata, etc, au fost ok, dar cand sa merg la studiu m-am speriat si am renuntat. Trag de mine incat nu mai stiu, am inceput sa lesin, constienta fiind in momentele in care sunt stresata maxim sau extrem de obosita. Am 41 ani si tot incerc sa trag de mine. Oare ce sa mai fac ca pic cam la 1.5 luni. Pe 15 iulie mi-a scazut pulsul in 43, mi-a fost extrem de rau, pe oboseala, iar de o saptamana nu prea imi revin la normal. Stau tot pe puls mic si, cateodata, brusc in 140. Am mai luat ceai de georghine, imi mai revin, dar iara ma molesesc si nu mai suport aceste stari. Am incercat plasma quinton, voi incerca si uleiurile de la doterra, am luat si aloe, gelul...Sunt o persoana cu zambetul si glumele pe buze, dar in crizele alea simt ca imi dau sufletul, sunt groaznice, ma pun jos.
In plus, dupa crizele am intepaturi urate in inima care raspund in spate si imi e teama, pe viitor, sa nu fac un infarct.Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Semne că ai putea sa leșini
  • Cauzele leșinului și ce se întâmplă în organismul nostru când leșinăm
  • De ce unele persoane leșină mai ușor decât altele
  • Sincopele cauzate de tulburările de ritm ar putea fi prevenite
  • Puls lent - când poate scădea pulsul
  • Cauzele tahicardiei (bătăilor rapide ale inimii și pulsului crescut)
  • Pacienții cu tahicardie ar putea avea un nou tratament, sub forma unui spray nazal
  • Starea de leșin - cauze, cum o recunoști, sfaturi, tratament
  • Ce se întâmplă atunci când leșinăm? (studiu)
  •