Sindrom Tahi-bradi

Buna ziua! De 20ani am stare de lesin, dar pana in 2020 nu am stiut ce este. Mi s-a descoperit pe holter un puls de 35 si unul de 160. Am fost indrumata catre Timisoara, pentru studiu si ablatie, eventual pacemaker la dr Ivanica. Dl dr mi-a dat propranolol, dar dupa 2 zile am ajuns in urgenta, apoi schimbat cu rytmiron si iara in urgenta. Am facut, la Craiova toate testele dracesti, efort, masa inclinata, etc, au fost ok, dar cand sa merg la studiu m-am speriat si am renuntat. Trag de mine incat nu mai stiu, am inceput sa lesin, constienta fiind in momentele in care sunt stresata maxim sau extrem de obosita. Am 41 ani si tot incerc sa trag de mine. Oare ce sa mai fac ca pic cam la 1.5 luni. Pe 15 iulie mi-a scazut pulsul in 43, mi-a fost extrem de rau, pe oboseala, iar de o saptamana nu prea imi revin la normal. Stau tot pe puls mic si, cateodata, brusc in 140. Am mai luat ceai de georghine, imi mai revin, dar iara ma molesesc si nu mai suport aceste stari. Am incercat plasma quinton, voi incerca si uleiurile de la doterra, am luat si aloe, gelul...Sunt o persoana cu zambetul si glumele pe buze, dar in crizele alea simt ca imi dau sufletul, sunt groaznice, ma pun jos.
In plus, dupa crizele am intepaturi urate in inima care raspund in spate si imi e teama, pe viitor, sa nu fac un infarct.Multumesc!
In plus, dupa crizele am intepaturi urate in inima care raspund in spate si imi e teama, pe viitor, sa nu fac un infarct.Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5o problema care-mi da peste cap toate planurile de viitor...
- 2de 6 luni iau yasmin dar acestea imi dau stari de lesin
- 2Aproape am lesinat :(
- 6am nevoie de un sfat
- 4puls accelerat, stare de lesin, amorteala a mainii
- 3o persoana care lesina se poate trezi singura?
- 3Tahicardie pe fond de stres si oboseala cronica
- 3SOS prolaps de valva mitrala, stari de lesin, puls 160
- 5tahicardie prin reintrare av intranodala, forma atipica
- 9tahicardie sinusala
- 0imi vine sa lesin la caldura cand ies din casa...
- 69Ameteli, stari de lesin si senzatie de voma
- 22Ce cauze poate avea greata (fara varsaturi)?
- 2stare de lesin si oboseala permanenta
- 4Nu stiu ce sa fac... lesin la sala de sport
- 1Ameteala, scaun ciudat, sete excesiva, balonare, tahicardie.
- 1Tratament glaucom - bradicardie
- 3„Crize” de tahicardie
- 0Tahicardie
- 0Tahicardia si academia de politie
Mai multe informații despre: Tahicardia Bradicardia Lesinul Sindromul tahi-bradi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: