chiuretaj in urma unei sarcini oprite din evolutie si avortul spontan
Buna ziua!Imi puteti spune ce diferenta este intre un chiuretaj facut in urma unei sarcini oprite din evolutie si unul facut in urma unui avort spontan?uterul suporta aceleasi schimbari in ambele situatii????Va intreb pt ca eu am trecut prin ambele situatii iar la primul avort spontan la 12 sapt.mi-a spus repaus cel putin 3-6 luni (am sangerat pana l-am pierdut si dureri ca la nastere)iar cealalta sarcina aveam tot 12 sapt.dar la eco s-a confirmat ca e oprita din evolutie de la 8 sapt.nu am avut dureri nici sangerari si mi s-a spus ca dupa primul cm.pot incerca iar sa raman gravida...
3 comentarii
Bună ziua! Stimată doamnă, vă înţeleg. Indicat ar fi să nu recurgeţi la avort, fiindcă avortul este o crimă, deoarece prin asta se distruge o viaţă umană!
Stimate domn ai vorbit cand trebuia sa taci..daca ai sti ce inseamna un avort spontan sau o sarcina oprita din evolutie..nu ai mai da asemenea raspunsuri tampite...mai cultiva-te inainte sa dai un raspuns..Eu nu am specificat ca am recurs la chiuretaj pt a scapa de sarcini...pur si simplu le-am pierdut...
domnule stimati si incuiat la minte, in cazul unei pierderi de sarcina trebuie curatat uterul ca sa nu sufere femeia hemoragii si infectii. e un procedeu obligatoriu (si cred ca in ambele situatii este la fel procedeul cu acelasi efect asupra uterului)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3exista vreo capsula pt provocarea unui avort spontan?
- 1chiuretajul - cum este? cum v-ati simtit?
- 121chiuretaj - informatii
- 3sarcina pierduta, chiuretaj de doua ori... HPV?
- 3Retinerea ciclului dupa avort spontan
- 5avortul fetal in trimestrul 2
- 4sangerare continua dupa chiuretaj
- 3menstruatie dupa chiuretaj
- 1Chiuretaj, sarcina gemelara
- 4Avort spontan?
- 5doresc sa raman insarcinata cum fac
- 0probleme hormonale sau avort spontan ?
- 2infertilitate dupa chiuretaj ?
- 2Nu sangerez deloc după avort
- 1avort spontan
- 1Help avort spontan
- 2Ameteli stari de voma frisoane
- 1Cauza avortului spontan poate fi actul sexual în timpul sarcinii?
- 0Avort spontan
Mai multe informații despre: Avortul spontan Avortul chirurgical prin dilatatie si chiuretaj
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: