Retinerea ciclului dupa avort spontan
Buna!!! Pe data de 26 noiembrie 2008 am suferit un avort spontan la termen de 8 săptămâni, dupa care mi-au facut chiuretaj. Medicul mi-a spus ca următorul ciclu va fi după 4-8 saptamini de la avort. Dar pînă azi ciclu nu mi-a venit. La recomandarea medicului am luat Duphaston timp de 10 zile, dar fără de rezultat.
Vă rog ajutaţi-mă!!! Poate fi vorba de ceva mai serios. Merci anticipat.
Vă rog ajutaţi-mă!!! Poate fi vorba de ceva mai serios. Merci anticipat.
3 comentarii
Buna ziua!
as vrea sa va intreb dar e normal sa nu-mi vina ciclul la 7 saptamini dupa o intrerupere de sarcina prin aspiratie.am luat si pastile de grabire a lui date de doctor dar nimic am luat tratamentul 5 zile si au trecut 3 zile de la terminarea lui si...nimic...ce se poate intampla ce corpul meu??
as vrea sa va intreb dar e normal sa nu-mi vina ciclul la 7 saptamini dupa o intrerupere de sarcina prin aspiratie.am luat si pastile de grabire a lui date de doctor dar nimic am luat tratamentul 5 zile si au trecut 3 zile de la terminarea lui si...nimic...ce se poate intampla ce corpul meu??
buna am si eu o problema , anul acesta in august am fost internat ain spital pentru ami provoca un avort pt ca eram in saptamina a 8 si nu iau gasit bataile inimi
miau pus niste supozitoare pentru a expulza totul si dupa totul a decurs normal
dar in luna septembrie mi-a venit menstruatia, si in luna octombrie nu , acum astept sa vad de ce
miam facut un test de sarcina si e negativ
daca ma puteti ajuta cu un raspuns
sint plecata din romania
va multumesc
miau pus niste supozitoare pentru a expulza totul si dupa totul a decurs normal
dar in luna septembrie mi-a venit menstruatia, si in luna octombrie nu , acum astept sa vad de ce
miam facut un test de sarcina si e negativ
daca ma puteti ajuta cu un raspuns
sint plecata din romania
va multumesc
Buna crystynyca,
Si eu sint in situatia in care ai fost tu si sunt foarte speriata pentru ca aici in Romania toti medicii la care am fost mi-au spus ca neaparat trebuie sa fac chiuretaj, iar mie imi este foarte frica. As fi preferat metoda care s-a aplicat la tine, adica aceeea cu supozitoarele. Sau, am citit intr-o carte (Clinica Mayo) ca poti astepta sa se elimine singura sarcina (8 saptamani) si ca acest lucru este sigur si fara riscuri, insa medicii sunt de alta parere. Ei spun ca daca nu fac chiuretaj sunt in mare pericol. Nu stiu ce sa fac, daca ai vrea sa-mi lasi o adresa sau ceva sa putem vorbi, -*
Mersi,
Dana.
(*modificat de administrator)
Si eu sint in situatia in care ai fost tu si sunt foarte speriata pentru ca aici in Romania toti medicii la care am fost mi-au spus ca neaparat trebuie sa fac chiuretaj, iar mie imi este foarte frica. As fi preferat metoda care s-a aplicat la tine, adica aceeea cu supozitoarele. Sau, am citit intr-o carte (Clinica Mayo) ca poti astepta sa se elimine singura sarcina (8 saptamani) si ca acest lucru este sigur si fara riscuri, insa medicii sunt de alta parere. Ei spun ca daca nu fac chiuretaj sunt in mare pericol. Nu stiu ce sa fac, daca ai vrea sa-mi lasi o adresa sau ceva sa putem vorbi, -*
Mersi,
Dana.
(*modificat de administrator)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3lipsa menstra
- 3probleme cu menstruatia... nu a mai venit de 2 luni
- 3revin :( inca nu mi-a venit
- 3menstruatie lipsa
- 4Oare a fost avort spontan?
- 2Sarcina dupa un avort spontan finalizat prin chiuretaj
- 2lipsa menstruatiei...
- 20Pilulele anticonceptionale provoaca avort timpuriu? Sunt nocive?
- 10branca ursului m-ar ajuta???
- 326ce sanse am sa duc sarcina mai departe
- 0Lipsa menstruatiei si secretii vaginale
- 0menstruatie cateva zile si apoi nu a mai venit deloc...
- 0lipsa menstruatiei
- 7Lipsa menstruatie
- 4Dureri in timpul si dupa primul act sexual
- 1Menopauza???
- 1Help avort spontan
- 1Avort spontan
- 0Am nevoie de o parere, va rog frumos ! c.m nu mi-a mai venit după dată de 02 aug
- 0Amenoreea primara
Mai multe informații despre: Avortul spontan absenta menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: