Retinerea ciclului dupa avort spontan

10-02-2009
Nasty26
Nu este medic/terapeut
Nasty26
Buna!!! Pe data de 26 noiembrie 2008 am suferit un avort spontan la termen de 8 săptămâni, dupa care mi-au facut chiuretaj. Medicul mi-a spus ca următorul ciclu va fi după 4-8 saptamini de la avort. Dar pînă azi ciclu nu mi-a venit. La recomandarea medicului am luat Duphaston timp de 10 zile, dar fără de rezultat.
Vă rog ajutaţi-mă!!! Poate fi vorba de ceva mai serios. Merci anticipat.
3 comentarii
0
01-06-2009, ora 12:50
coral13
Nu este medic/terapeut
coral13
Buna ziua!
as vrea sa va intreb dar e normal sa nu-mi vina ciclul la 7 saptamini dupa o intrerupere de sarcina prin aspiratie.am luat si pastile de grabire a lui date de doctor dar nimic am luat tratamentul 5 zile si au trecut 3 zile de la terminarea lui si...nimic...ce se poate intampla ce corpul meu??
0
05-11-2009, ora 17:33
simona1980
Nu este medic/terapeut
simona1980
buna am si eu o problema , anul acesta in august am fost internat ain spital pentru ami provoca un avort pt ca eram in saptamina a 8 si nu iau gasit bataile inimi
miau pus niste supozitoare pentru a expulza totul si dupa totul a decurs normal
dar in luna septembrie mi-a venit menstruatia, si in luna octombrie nu , acum astept sa vad de ce
miam facut un test de sarcina si e negativ
daca ma puteti ajuta cu un raspuns
sint plecata din romania
va multumesc
0
21-11-2009, ora 18:10
danastasia
Nu este medic/terapeut
danastasia
Buna crystynyca,

Si eu sint in situatia in care ai fost tu si sunt foarte speriata pentru ca aici in Romania toti medicii la care am fost mi-au spus ca neaparat trebuie sa fac chiuretaj, iar mie imi este foarte frica. As fi preferat metoda care s-a aplicat la tine, adica aceeea cu supozitoarele. Sau, am citit intr-o carte (Clinica Mayo) ca poti astepta sa se elimine singura sarcina (8 saptamani) si ca acest lucru este sigur si fara riscuri, insa medicii sunt de alta parere. Ei spun ca daca nu fac chiuretaj sunt in mare pericol. Nu stiu ce sa fac, daca ai vrea sa-mi lasi o adresa sau ceva sa putem vorbi, -*

Mersi,
Dana.

(*modificat de administrator)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avorturile repetate și inexplicabile, mai frecvente la femeile cu un simț al mirosurilor corporale mai bun
  • Riscul de avort spontan este mai mare în lunile de vară
  • Temperaturile ridicate ar putea crește riscul de avort spontan
  • Examinarea placentei poate releva cu acuratețe mare cauza unei sarcini pierdute
  •