Avort medicamentos
Incep sa ma sperii si eu, 4 saptamani de la administrarea pastilelor si inca nu am avut menstruatie, desi am fost la control si mi s-a spus ca s-a eliminat sarcina. Sa ma ingrijorez?
Dacă la control a zis ca e bine, nu cred ca trebuie sa te îngrijorezi. Cred ca medicii știu cel mai bine
Buna, fetelor! Am fost atat de ingrijorata citind comentariile voastre, incat doresc sa impartasesc si eu experienta prin care am trecut. Am ales acest tip de avort sperand ca organismul meu va reactiona ok, fara evenimente deosebite. Intr-un final, asa a si fost. Am luat prima pastila miercuri, sub supravegherea doamnei doctor, urmand ca joi la 23.30 sa le iau celelalte 4. Dupa prima nu am avut reactii deosebite, doar niste crampe usoare, similare celor de la menstruatie. Dupa introducere celorlalte 4, asteptam sa se intample ceva groaznic. Luasem inainte cu jumatate de ora 2 analgezice, pentru a apuca sa-si faca efectul. A trecut deja o ora si nu simteam nimic. Dupa inca o ora au inceput primele crampe, dar nesemnificative ca intensitate. Am mers la baie si am eliminat un cheag de sange destul de mare, sangerarea fiind si ea moderata. Pe parcursul noptii nu am intampinat alte diicultati, m-am trezit doar avand frisoane si fiind transpirata, dar din cate am inteles este normal. Peste 5 zile voi merge la control, sper sa elimin tot, sa fie totul in regula. Ceea ce trebuie sa intelegem e ca este normal sa ne fie frica, fiecare corp este diferit si nu stim in ce fel va reactiona organismul nostru, dar nu este o regula ca acest tip de avort sa fie atat de dureros.
Am revenit. După 4 săptămâni de sângerări, de la fff abundente la slab, am făcut chiuretaj deoarece au rămas resturi. Nu a fost asa rău, defapt nu am simțit nimic. Când m-am trezit aveam o senzație dacă întâmplat ceva și nimic mai mult. Mai bine mergeam pe asta din start, și nu aveam asa sângerări. Menționez ca nu am avut nici o durere nici după pastile.
Maine dimineata voi administra pe cale bucala doua pastile, le sug sub limba, una dupa alta...este a doua procedura, precizez ca dupa prima, nu am elimintat tot, acum nu stiu la ce sa ma astept...sunt ingrijorata. la fel si eu am sperat ca pot rezolva aceasta problema, fara a interveni chirurgical, am mers si pe ideea ca era o sarcina mica de 3 sapt, dar uite ca socoteala din targ nu se potriveste cu ceea ce avea sa mi se intample. Dna doctor, a precizat ca am uterul puternic vascularizat si ca ii este teama sa nu am o hemoragie mare... Aonim 2404, imi poti spune te rog, care este perioada de recuperare dupa interventie, ce sfaturi ai primit? multumesc!
Și eu am încercat și a doua parte de pastile, adică încă o tura, după 3 săptămâni de la administrarea primelor pastile. Am fost la alt medic, a zis ca o sarcina asa mica(5 săptămâni) nu prea se elimina cu medicamente, slabe șanse. Intervenția a fost super ok, am mers la 9 la spital la 2 eram acasa. Nu ma durut nimic, au trecut 3 zile și ma simt super bine. A scăzut BHcg deja și nu mai sangerez
Buna seara! La sfatul medicului am optat pentru avortul medicamentos ! Am avut o sarcina de 5 saptamani fara embrion vizibil la ecograf, iar medicamentul folosit a fost Medabon! Luni la pranz am luat prima pastila in prezenta D-nei Doctor, urmand ca Miercuri dimineata sa introduc si celelalte 4 ovule! Nu am avut nici un simptom dupa prima pastila, totul a mers foarte bine pana Miercuri! Ce am trait dupa ce am luat cele 4 ovule este greu de descris in cuvinte! Dureri groaznice de mijloc si burta, frisoane puternice, febră, diaree, transpiratii abundente! Timp de 6 ore efectiv am vazut moartea cu ochii! Nu recomand nimanui acest tip de tratament! Sangerarile au fost si sunt usoare! Fetelor ganditi-va de 2 ori inainte de a opta pentru acest tip de tratament! Este efectiv groaznic! Ps : durerea nu a cedat cu absolut nici un calmant( nurofen forte, Ketonal, algocalmin, paracetamol )
Buna daria80! Îmi pare rău ca ai trecut prin experiența asta dar vroiam sa te întreb ce a spus medicul Despre sarcina fara embrion, care este motivul și ce a recomandat pe viitor?? Am trecut prin ceva asemanator și vroiam sa știu și părerea altei persoane! Mulțumesc și sănătate sa treci peste aceasta trauma!
Buna seara! Din pacate in aceste momente si eu trec prin aceasta experiență. Am avut o sarcina oprită în evoluție și a trebui să recurg la această metodă. Azi la 17.30 am luat cele 4 pastile si la 19.30 au început durerile. Acum s-au oprit. Au iesit 2 cheaguri mai mari de sânge și după parca s-a terminat totul. Au fost dureri mari dar suportabile pt mine. Am stat doar pe wc asa imi era mai usor.
De miercuri tot citesc pe net ce inseamna acest proces si m-am speriat un pic. Dar acum constat ca la mine a trecut relativ bn.
Vineri merg la control si sper sa se elimine tot până at.
Sanatate multa tuturor.
De miercuri tot citesc pe net ce inseamna acest proces si m-am speriat un pic. Dar acum constat ca la mine a trecut relativ bn.
Vineri merg la control si sper sa se elimine tot până at.
Sanatate multa tuturor.
Buna Eu eu 2018! Despre sarcina fara embrion nu stiu prea multe, deoarece eu urmez un tratament de lunga durata ( neurologic) si se presupune ca din cauza medicamentelor embrionul nu s-a dezvoltat! Iar ce este de facut pe viitor nu am întrebat pentru ca tot din cauza medicamentelor nu am voie sa raman însărcinată! M-am protejat tot timpul si din pacate tot s-a întâmplat sa rămân! Dar voi fetelor in cat timp v-ati refăcut ? Eu la 3 zile dupa tratament tot am dureri groaznice de burtă! Sunt de parere ca mai bine alegeam varianta clasica de avort, si era gata tot cosmarul in doar 10 minute! Eu una am ramas traumatizată din cauza durerilor indurate! Multa sanatate tuturor!
Eu dau ce am eliminat acele cheaguri nu am mai avut nici o durere. Adică de ieri de la 21.30.
Bună ziua. În urma cu 10 zile am trecut prin experienta aceasta. Încep prin a va detalia cât mai mult. Sarcina avea 5 sap jumătate. Am început prin a lua prima pastilă în fata medicului după o Jum de ora am plecat acasă aveam o ușoară stare de vomă și amețeală după doua zile am mers din nou la medic și mi a introdus restul de patru pastiluțe. Ajunsa acasă au început dureri timp de trei ore destul de suportabile. În tot acest timp am mers de foarte multe ori la toaleta. După cele trei ore a început o ușoară sângerare dar durerile au fost gimp de 7 ore ca la naștere efectiv contracții foarte dese și dureroase, precizez ca am eliminat 3 chegulete micuțe. Am reușit undeva pe la 5 dimineața sa adorm, a doua zi m am constipat și durerile erau și mai mari dar simțeam ca îmi taie cineva mijlocul și tot asa și următoarele 4 zile fără a elimina vreun cheag doar cele menționate anterior în schimb sângerarea a fost mare. Acum o zi am fost la medic mi a făcut un control vaginal spunând mi ca nu sa eliminat și marți fiind programata ptr chiuretaj. Dar astăzi m am trezit de dimineață asta după 10 zile de la începere și m am dus la toaleta și am eliminat un cheag cât oul de găină, acum vedeți multe elimina în timp mai scurt corpul meu asa a eliminat. Maine dimineață merg sa fac ecograf și sper ca asta sa fi fost tot. Va voi tine la curent.
Buna! Luni la 8 dimineata am luat si eu prima pastila de la medabon si asteptam sa se intample ceva, am avut ameteli in ziua respectiva si cam atat. Marti pe la ora 17 au inceput sangerarile cu cheaguri dar mici, nimic de speriat, exact ca la menstruatie. Apoi marti la ora 8 seara am introdus si celelalte 4 pastile, la fel, super speriata asteptam sa mor de dureri, am avut mici contractii ca la menstruatie, am dormit ok toata noaptea, nu mi-a fost rau deloc. Azi, miercuri urmeaza sa merg la dr ptr un control, asa m-a chemat sa verifice daca s-a eliminat. Sper sa fie totul ok, nu vreau sa ajung la chiuretaj, e cel mai mare cosmar al meu. Eram super speriata de povestile de pe forum dar se pare ca eu am suportat f bine aceste pastile. Va tin la curent!
buna ziua, sunt in 7 sapt de sarcina si doctorul mi-a recomandat avortul medicamentos...am cateva nelamuriri...doctorul mi-a zis ca voi avea sangerarii cat elimin sarcina si dupa voi avea un lichid de culoare maronie pe net am citit ca sangerarea va fi pana in 10 zile, ma puteti lamuri cu aceasta. multumesc.
In mare parte are dreptate. Zilele sunt relative. Eu maine am o sapt de cand am eliminat si mai sângerez foarte putin. Oricum am sangerat putin după eliminare, parerea mea.maine am consult si voi vedea rezultatul exact. Sanatate multa
Am început si eu întreruperea de sarcină prin acesta metoda. Acum 2 zile am luat cele 3 pastile de Mifegyne, am avut stare de greață și o ușoară durere de burta. Astăzi am început cu celălat care se numeste Arthrotec. Dupa cel de-al doilea au început durerile de spate, mult mai rau ca si la menstruatie. Am eliminat deja cheaguri de sânge unde am observat și ceva foarte mic transparent. Sper sa elimin tot.. Este ok acest tip de avort pentru ca nu te simti la fel de speriat ca la celălate. Nu stiu cat vor mai tine durerile de spate.. Am luat deja 2 pastile de nurofen însă nu vad nicio schimbare.
Am recurs si eu la această metodă. Nu recomand nimănui. Este foarte dureroasa si de lunga durata. De la ora 10 noaptea am avut niște dureri insuportabile, rezultate cu voma si leșin până la 5 dimineața când am mers la spital de urgenta. Nici după 3 zile durerile n au dispărut complet.
Buna!din pacate a trebuit să recurg si eu la această metodă...am luat prima pastila in cabinet la ora 17 si apoi la 36 de ore joi la 7 dim vaginal cele 4.intre cea orală si vaginale nu am avut nici un simptom. Însă după cele vaginale au început durerile care au fost suportabile ușoare senzatii de frig(precizez ca la eco aveam 3 săptămâni de sarcina)am avut sângerare (2tampoane cu sange)noaptea nu am mai avut decât ușoare scurgeri dar rozali .Ce ar putea însemna?
Si eu am facut astazi un avort medicamentos cu Medabon, sarcina in 8 sapt(ecograf 5 sapt ) trebuia sa fac avortul pt ca am descoprit de curand ca am diabet si nu l puteam pastra la valorile mari glicemice avute. Citisem la unele fete ca doare f rau si mi era asa frica, ma pregatisem cu nurofenul langa mine ( apropo, nu luati NO SPA pentru ca va calma contractiile si nu veti mai elimina tot ), nu am avut nicio durere, doar o usoara deranjare la stomac;prima pastila la medic( Mifepriston), celelalte 4 pastile pe cale vaginala (Misoprostol)le am luat la 8 jum dim, dupa 2 ore jum am inceput sa elimin, este 16 ceasul si probabil s a eliminat, o sa merg miercuri sa verifice daca mai este ceva.dar daca sarcina este pana n 8 sapt, cu siguranta nu veti avea dureri "groaznice ", pt ca este f mic ce este de eliminat, n are ce sa doara.Am vazut ca se vbea de preturi f mari, eu am mers la Sp Cantacuzino-avorturi cu trimiere dar nici nu mi a cerut o, am dat doar 100 lei pe pastile( nu le am cumparat eu din farmacie, doct mi le a inmanat ) si atat, in rest mi a facut eco si transvag gratis, pe unele forumuri citeam ca au dat fetele si 1500, 2000 lei, interesati va bine.Va doresc multa sanatate si sa auzim de bine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Avort medicamentos
- 0Avort medicamentos
- 5Avort medicamentos - povestea mea
- 0Avort medicamentos
- 1Experienta mea cu Medabon
- 1Avort medicamentos
- 6Buna ziua! Am facut avort cu medabon in urma cu o săptămână si inca am sangerari, este normal?
- 6Avort cu medabon
- 7Ajutați-mă - medabon pentru intrerupere, de doua ori
- 6Resturi după avort
- 0Întrerupere de sarcină
- 1Experienta Medabon
- 0Avort medicamentos
- 0Avort medicamentos
- 2Dragele mele avort medicamentos Medabon
- 2Medabon -01.2023
- 0Avort medicamentos
- 2Medabon pastila
Mai multe informații despre: Avortul medicamentos avortul medicamentos cu mifepriston si misoprostol medabon
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: