Autism sau nu?

20-12-2023
Florina94
Nu este medic/terapeut
Florina94
Bună ziua! Am un băiețel de un an și 11 luni. Nu îmi răspunde nume, nu îmi arata cu degetul, nu îmi aduce ce ii cer. In schimb, are contact vizual, ii place sa cânte dacă aude muzica, unele cuvinte le pronunța din cântecel. Bate din palme, ma cauta dacă ma ascund, cauta obiecte dacă le ascund. Aduce sa ii citesc, arata cu degetul pe carte. Cauta atenție, se adaptează ușor dacă îl las cu o alta persoană inafara de mine. Ii place sa se catare, urca scările ajutat. Nu face pa. Se joaca cu jucăriile normal. Credeți că ar trebui sa ma pună pe gânduri comportamentul lui? Este un comportament normal la vârsta lui? Mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul