Autism sau nu?
Buna, am un băiețel în vârstă de 2 anișori și o lună, care nu vorbește dar pronunță mai multe litere din alfabet, spune mama din când în când, baba, papa, dar cam atât, are contact vizual bun se bucură când ne vede, dar nu se întoarce de fiecare dată când îl strigăm, merge pe vârfuri își flutură mâinile din când în când, nu se joacă tot timpul adecvat cu jucăriile de exemplu i place aproape orice lucru care se învârte, mănâncă singur, executa comenzile că de exemplu stai jos, ridicate, bravo, ceau, i place să ne jucăm împreună aproape orice joc in care face și el ce facem noi, puncte slabe sunt că merge pe vârfuri, își flutură mâinile, nu știe să îmi arate părți ale corpului deși lucram foarte mult cu el, uneori pare in lumea lui iar alteori ne uimește cu consoane și numere pe care le pronunța!va rog să îmi răspunda cineva o părere căci nu știu dacă chear este o problema reală sau nu find primul copil nu știu cum să reacționeze!
1 comentarii
Bună, Q. Cum e băiețelul tău? Am un băiețel de 1, 7 ani care umbla pe vârfuri și se prinde câteodată de urechi. În rest e sociabil și vorbăreț. Nu știu dacă sa fiu îngrijorată sa nu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2autism infantil
- 1autism cu retard
- 3Stratera, efecte adverse
- 6Copilul meu are autism?
- 0Semne autism?
- 3Are baietelul meu autism?
- 5Copil de trei ani suspect de autism
- 2Altă explicație în afară de autism?
- 2Semne autism?
- 1Autism?
- 3Semn de autism
- 0Întrebare... autism sau întârziere?
- 3Sunt semne din spectrul autist?
- 0Semne de autism?
- 0Copilul meu are autism sau nu?
- 2Autism?
- 2Autism.. As dori să știu dacă băiețelul meu are autism
- 3Ajutati-ma va rog. Micutica mea de 2 anișori si 5 lunite nu prea vorbește.
- 1Autism adulti
Mai multe informații despre: Autismul copilul meu are autism? fluturatul mainilor la copil
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: