au trecut 12 ore de cand trebuia sa ia pilula

Au trecut 12 ore de cand, prietena mea, trebuia sa ia anticonceptionalele.Era exact a 11 zi si am facut-o neprotejat.Am terminat inauntru si acum nu stim daca e ok sau nu.Poate sa foloseasca pilula de a 2 zi sau nu? Multumesc
4 comentarii

la ce ora ia normal pilula ? cand a fost ultima zi in care a luat-o ? cand a avut loc contactul neprotejat?

De regula dimineata in jur de ora 9, de regula.Se mai intampla sa uite dar totusi nu trece ziua fara sa o ia.Ieri seara si-a adus aminte dupa ce s-a consumat raportul, Trecusera 12 ore.In loc de 9 dimineata, a luat-o la 9 seara.Sunt deja 2 luni decand foloseste anticonceptionalele, s-a mai intamplat sa avem raport normal dar de data asta a fost la fix a 11 zi si de aceea ne este putinel frica.Va multumesc

Nu a ramas insarcinata, sansele sa fi ramas gravida sunt foarte mici. Eu v-as sfatui sa nu mai recurga la pilula e urgenta, sa ia corect contraceptivele in continuare fara a intarzia prea mult fata de ora stabilita si sa astepte menstruatia.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4contracept m - Oare poate avea acelasi efect ca si anticonceptionalele hormonale?
- 3nelamurire
- 5Intrebare incepatoare: sunt protejata si in perioada de 7 zile de pauza?
- 6contraceptivele si medicamentele
- 4Anticonceptionale pt dismenoree
- 3yasmin si modul de administrare
- 7Anticonceptionalele influenteaza testul de sarcina?
- 6Anticonceptionale cu aceeasi compozitie ca si Karissa
- 4dureri ingrozitoare de sani
- 6este necesar sa ma prezint la medic pentru a-mi prescrie anticonceptionale sau direct la farmacie?
- 5Detartrajul si anticonceptionalele...
- 6Anticonceptionale prescrise de medic de specialitate sau direct din farmacie?
- 3nelamurire la anticonceptionale
- 8ce se intampla daca.?
- 3Am terminat blisterul yasmin si nu imi vine ciclul. Sunt insarcinata ?
- 0Administrarea Marvelon 21
- 6folosesc anticonceptionale artizia de 2 luni si am pierdut o pastila din sapt 3
- 4Anticonceptionale fara pauza
- 8Simptome ciudate
- 2Urgent! Pauza mai mare de 7 zile intre blistere. Ce trebuie sa fac?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: