Atrofierea osului în partea de sus a gurii | Forumul Medical ROmedic

Atrofierea osului în partea de sus a gurii

20-07-2019
Magda7789
Nu este medic/terapeut
Magda7789
Bună ziua, sunt din Târgoviște am 42 de ani și de curând mi am luat inima în dinți și am mers la medicul stomatolog. Am o lucrare dentara făcută acum 16 ani în partea de sus și care de câțiva ani sa desprins si m am hotărât rezolv problema. In urma radiografie medicul stomatolog mi a spus ca nu mai am os deloc în partea de sus și ca nu poate sa facă nimic decât sa mi pună proteza mobila totala (nici partea de jos nu arata bn). Mi a spus de un implant tegumentar. Dar nu mi a dat prea multe speranțe. Despre proteza dentara mobila totala mi a spus ca nu o sa o pot folosi la mestecatie ca este doar de estetica. Sunt foarte confuza și nu știu ce sa fac. Pot folosi proteza mobila și pentru mestecatie? Dacă pentru moment optez pentru proteza mobila după o perioada de timp pot face acele implanturi tegumentare și sa mi fac o lucrare protetica pe baza de implant. Mi a mai spus ca am arcada mica ca nu mai este gingie aproape deloc. Ce se poate face în acest caz?
4 comentarii
0
20-07-2019, ora 09:41
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna ziua
O proteza totala bine facuta poate fi folosita in masticatie, va fi mai greu la inceput, dar va veti obisnui.
0
23-07-2019, ora 13:30
Magda7789
Nu este medic/terapeut
Magda7789
Bună ziua doamna doctor dacă va atașez radiografia panoramica îmi puteți spune dacă se poate face proteza dentara mobila pentru ca de implant nu pot deocamdată?
0
24-07-2019, ora 08:00
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna ziua,
Puteti atasa radiografia aici.
0
26-07-2019, ora 21:43
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Da, cea mai buna solutie in cazul dvs, ar fi o proteza totala mobila!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Noi proteze dentare 3D îmbibate cu medicamente pentru a combate infecÈ›iile
  • Utilizarea protezelor dentare poate proteja împotriva declinului cognitiv
  • Cum influenÈ›ează proteza dentară alimentaÈ›ia unei persoane?
  •