lucrare compozit crapata
Buna seara,
Mi s-a rupt o bucata mica de compozit din lucrare si este inestetic deoarece se vede metalul. Am fost la dr. care mi-a pus-o si a incercat sa o repare, reparatie care a doua zi a cazut. Am fost din nou dar mi-a spus ca nu mai poate face nimic singura solutie fiind inlocuirea ei. Ce sfat imi dati, sa incerc la alt cabinet? Se mai poate lipi?
Mi s-a rupt o bucata mica de compozit din lucrare si este inestetic deoarece se vede metalul. Am fost la dr. care mi-a pus-o si a incercat sa o repare, reparatie care a doua zi a cazut. Am fost din nou dar mi-a spus ca nu mai poate face nimic singura solutie fiind inlocuirea ei. Ce sfat imi dati, sa incerc la alt cabinet? Se mai poate lipi?
3 comentarii
Buna danaraluca! Teoretic se mai poate repara insa asa cum ai experimentat deja reparatia nu tine. Acest lucru se intampla din vina producatorului de materiale care nu are inca o formula buna de "lipici" pentru partea alba de compozit si metal. Dupa maxim 2 ani toata partea alba va incepe sa sara. Din aceasta cauza eu le recomand pacientilor mei sa faca de la inceput un efort si sa isi faca o punte metalo-ceramica unde aceste probleme nu mai apar. Cel mai corect ar fi sa o inlocuiesti si daca se poate sa optezi pentru ceramica pentru ca altfel vei ajunge sa platesti mai mult pe punti de compozit decat ai fi platit pe o singura punte de ceramica fara astfel de probleme. Multa sanatate si numai bine!
Multumesc pentru raspuns. Azi dr. a mai incercat o refacere sa vedem cat mai tine. Oricum sunt convinsa ca nu va fi ptr. mult timp, iar urmatoarea lucrare o voi face metalo-ceramica( si sper sa nu fie acelasi tehnician !).
Sunt intru totul de acord cu Dr. Ivan, aceste reparatii in cabinet sunt solutii provizorii, de urgenta, nu sunt de durata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17proteza elastica
- 3infectie dupa protezarea unei coronite?
- 1implanturi dentare multiple
- 5Proteze acrilice care se rup repetat
- 6durere de la proteza fixa
- 4Protezare totala
- 1O proteza dentara de culoare verde
- 2ajutor pentru mama mea. dementa senila
- 4Proteza portelan - masea gresita
- 1Proteza parțiala pe arcada cu dinti îmbrăcați
- 2Proteza totala maxilar
- 1Tehnici moderne de realizare a protezelor totale
- 3Proteza dentara
- 5Proteza cu croseta, sau totala ?