Stafilococ hemolitic auriu
Bună ziua! Am 23 de ani şi în urma multor investigaţii am fost diagnosticata cu stafilococ hemolitic auriu rezistent la toate antibioticele. Problema mea este ca doctorii îmi spun ca nu au ce să-mi facă, deoarece orice tratament mi-ar da nu ar funcţiona. Am un sistem imunitar scăzut, foarte scăzut şi toate bolile se prind de mine. Trebuie sa scap neapărat de acest stafilococ, deoarece îmi provoacă alte boli care le tratez degeaba pentru ca îmi reapar. Va rog din suflet sa ma ajutaţi. Mulţumesc anticipat!
1 comentarii
Intrati pe site-ul Revistei Formula As si vedeti daca gasiti acolo vreun tratament. Stiu ca cel mai bun antibiotic natural e propolisul.
Pe mine m-a durut gatul un an, am luat toate pastilele existente pentru gat de la farmacie, nu a trecut. Mi-a trecut cu pastile cu propolis de la Plafar dupa 12 luni.
Cumparati tot de la plafar ceva pentru ridicarea sistemului imunitar, ce credeti ca suportati.
Din ce cauza aveti sistemul imunitar scazut ? Luati si alte pastile ?
Pe mine m-a durut gatul un an, am luat toate pastilele existente pentru gat de la farmacie, nu a trecut. Mi-a trecut cu pastile cu propolis de la Plafar dupa 12 luni.
Cumparati tot de la plafar ceva pentru ridicarea sistemului imunitar, ce credeti ca suportati.
Din ce cauza aveti sistemul imunitar scazut ? Luati si alte pastile ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sistem imunitar slabit
- 1stafilococc aureus si cosurile
- 8Cum sa aflu daca e stafilococie cutanata?Rog rasp. urgent!
- 5De un an ma confrunt cu o problema dermatologica si am fost diagnosticata cu stafilococ auriu
- 5stafilococ auriu
- 4stafilococ auriu - imunitate scazuta
- 6Staphylococcus Aureus - prezent. Care ar fi cauza?
- 8Senzatie de nod in gat din ce in ce mai suparatoare
- 5combinarea a doua tulpini (autovaccinuri) stafilococ auriu, stafilococ epidermidis
- 5chist sinusal de 9 mm situat pe peretele inferior al sinusului maxilar drept
- 4Diagnosticata cu stafilococ aureu
- 7Stafilococ auriu in gat
- 0stafilococul auriu
- 5Stafilococ auriu
- 3Stafilococ auriu rezistent la antibiotice... pentru d-ul dct fvaleriu
- 3Stafilococ auriu
- 0Stafilococ auriu in nas, streptococul beta hemolitic grup C in zona faringiana
- 1Cancer ORL si stafilocc auriu
- 4Stafilococ auriu -se impune antibiotic? In attn Dl Dr Flueraru Valeriu
- 2Stafilococ auriu in gat
Mai multe informații despre: stafilococul auriu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: