Asigurarea Cigna pt tulburare psihotica acuta, preexistenta se poate face?

22-08-2020
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
Buna ziua,

Am gasit o clinica in SUA care ajuta cu scoaterea medicamentelor psihiatrice si am vazut ca accepta asigurare Cigna.

Imi puteti spune oare daca am diagnostic de tulburare psihotica preexsitent, se poate face aceasta asgiurare?

Multumesc!
3 comentarii
0
22-08-2020, ora 18:11
360
Nu este medic/terapeut
360
nu stiu exact raspunsul la intrebare, dar pot sa-ti spun ca pt alte asigurari, daca ai o boala (care intra la asigurari) nu-ti fac asigurarea aceea, decat daca esti sanatos la momentul crearii asigurarii. scopul afacerii lor e sa faca bani, nu sa dea bani
0
23-08-2020, ora 20:31
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
@extreme07 Multumesc! Banuiam eu ceva. Asta e!
1
26-08-2020, ora 09:36
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Acest tip de asigurare se face și în România. Caută „Asigurarea de sanatate globala CIGNA” și găsești acolo datele de contact și poți cere lămuriri. E bine să afli direct de la sursă.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul