Delir/schizophrenie/bipolaritate
Buna ziua
Numele meu este Bogdan, am 20 ani si postez aici o problema din familie.
Este vorba despre fratele meu, care el este mai mare are 24 ani
Sunt un frate disperat si as da orice ca sa stiu ca pot sa l aduc la normal dar nu stiu cum as putea
Tot ce mi a povestit pana acum este ca a avut 3 vise consecutive despre aceeasi tema ( diavolul )
El fiind un baiat destept si mereu cauta se documenta si privea multe filme/documentare despre viata si moarte credinta etc chestii care nu au de a face cu pamantul nostru
Dupa acele vise el fiind singur in Italia mi a spus ca a inceput sa auda voci
Mi a spus ca este foarte speriat de ce a visat si vocile- (presupuse fiind de la o femeie batrana) ii comanda sa se sinucida
Si ii spun ca daca nu se sinucide el va veni sfarsitul lumii si o sa i omoare familia iar el va ajunge in iad
Recent mama l a adus la ea unde locuieste (germania)
Si mi a spus ca nu mai arata ca inainte, inainte avea peste 80kg si acum mi a spus ca nu trece de 60 si este foarte palid si schimbat la fata
Tot ce vorbeste el in fiecare zi e despre cum o sa moara toata lumea inclusiv eu sau mama mea
Ca va veni sfarsitul lumii si el trebuie sa salveze lumea
Va rog sa ma credeti de 2 saptamani dorm doar 2 ore pe noapte ma suna incontinuu si mi spune ca ma iubeste si ca vrea sa se sinucida sa ma salveze pe mine
Sunt bulversat
Mai nou, de cand a venit la mama in germania a inceput sa si schimbe comportamentul, sa nu mai para un om speriat si inocent ci acum vorbeste aceleasi chestii dar pe alt ton putin mai raspicat. Recent s a luat de mine prin telefon ca de ce nu ma duc la biserica, sa ma las de fumat si sa ma pocaiesc ( el fiind un om foarte ok inainte si care nu prea se ducea la biserica )
Chiar ieri mama m a sunat si mi a spus ca l a vazut stand pe scaun si certandu se in limba italiana ( o stie foarte bine )
Si l a intrebat, “mama cu cine te certi?”
- cu batrana din italia ( femeia care am spus mai sus ca ii comanda sa se sinucida, si ea chipurile fiind italianca)
Va rog sa ma credeti mama a ramas incremenita si eu la fel
Suntem o familie disperata si toate s au intamplat in foarte scurt timp
Spune ti mi ce as putea face orice doar sa nu faca vreo prostie
Va multumesc mult
Toata stima
Numele meu este Bogdan, am 20 ani si postez aici o problema din familie.
Este vorba despre fratele meu, care el este mai mare are 24 ani
Sunt un frate disperat si as da orice ca sa stiu ca pot sa l aduc la normal dar nu stiu cum as putea
Tot ce mi a povestit pana acum este ca a avut 3 vise consecutive despre aceeasi tema ( diavolul )
El fiind un baiat destept si mereu cauta se documenta si privea multe filme/documentare despre viata si moarte credinta etc chestii care nu au de a face cu pamantul nostru
Dupa acele vise el fiind singur in Italia mi a spus ca a inceput sa auda voci
Mi a spus ca este foarte speriat de ce a visat si vocile- (presupuse fiind de la o femeie batrana) ii comanda sa se sinucida
Si ii spun ca daca nu se sinucide el va veni sfarsitul lumii si o sa i omoare familia iar el va ajunge in iad
Recent mama l a adus la ea unde locuieste (germania)
Si mi a spus ca nu mai arata ca inainte, inainte avea peste 80kg si acum mi a spus ca nu trece de 60 si este foarte palid si schimbat la fata
Tot ce vorbeste el in fiecare zi e despre cum o sa moara toata lumea inclusiv eu sau mama mea
Ca va veni sfarsitul lumii si el trebuie sa salveze lumea
Va rog sa ma credeti de 2 saptamani dorm doar 2 ore pe noapte ma suna incontinuu si mi spune ca ma iubeste si ca vrea sa se sinucida sa ma salveze pe mine
Sunt bulversat
Mai nou, de cand a venit la mama in germania a inceput sa si schimbe comportamentul, sa nu mai para un om speriat si inocent ci acum vorbeste aceleasi chestii dar pe alt ton putin mai raspicat. Recent s a luat de mine prin telefon ca de ce nu ma duc la biserica, sa ma las de fumat si sa ma pocaiesc ( el fiind un om foarte ok inainte si care nu prea se ducea la biserica )
Chiar ieri mama m a sunat si mi a spus ca l a vazut stand pe scaun si certandu se in limba italiana ( o stie foarte bine )
Si l a intrebat, “mama cu cine te certi?”
- cu batrana din italia ( femeia care am spus mai sus ca ii comanda sa se sinucida, si ea chipurile fiind italianca)
Va rog sa ma credeti mama a ramas incremenita si eu la fel
Suntem o familie disperata si toate s au intamplat in foarte scurt timp
Spune ti mi ce as putea face orice doar sa nu faca vreo prostie
Va multumesc mult
Toata stima
5 comentarii
Buna ziua,
Solutia este tratament de urgenta la psihiatrie, internare in spital daca este cazul. Exista risc idicat de violenta asupra siesi sau asupra altcuiva.
Solutia este tratament de urgenta la psihiatrie, internare in spital daca este cazul. Exista risc idicat de violenta asupra siesi sau asupra altcuiva.
Buna ziua
Tulburare psihotică acuta (ideație mistica idei suicidare halucinatii)URGENTA PSIHIATRICA oriunde va aflati Italia Germania mergeți cat de repede puteti
Tulburare psihotică acuta (ideație mistica idei suicidare halucinatii)URGENTA PSIHIATRICA oriunde va aflati Italia Germania mergeți cat de repede puteti
Va multumesc mult, am cautat diagnosticul si despre asta scrie
Plus ca a avut probleme si cu substante interzise (cannabis)
Zilele astea la spital psihiatrie fara discutii
Multumesc foarte mult
Plus ca a avut probleme si cu substante interzise (cannabis)
Zilele astea la spital psihiatrie fara discutii
Multumesc foarte mult
Atunci este o tulburare psihotică indusa de substanțe (canabis)duceți l acum.nu zilele astea riscul de suicid este fff mare sau poate să vatameze pe cineva va rog
ar fi bine sa acape de canabis, pentru asta sa se tina deoparte poate si daca se interneaza voluntar. Situatia nu e in regula si poate degenera in timp
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4exista tratament homeopatic pentru tulburare psihotica ?
- 6se scarpina pe tot corpul pana si pe fata pana la sange. credeti ca un psihiatru i-ar fi de ajutor?
- 37Simptome negative?
- 5tulburare psihotica? Schizofrenie?
- 2ajutor pentru mama mea. dementa senila
- 11Tulburarea psihotica acuta
- 16Cannabis
- 7Tulburare psihotica
- 3Asigurarea Cigna pt tulburare psihotica acuta, preexistenta se poate face?
- 4Dureri de cap continue - iau depakine, cipralex si leponex
- 21Probleme psihice
- 2Tulburare pshiotica scurta!!!
- 4Se transmit episoadele psihotice/tulburarea psihotica la copii?
Mai multe informații despre: tulburarile psihotice tulburare psihotica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: