Roaccutane, acnee agravata
De 6 zile iau Roaccutane, 2/zi 10mg, la prescriptia medicului.Acneea mea nu pot sa spun ca trece neobservata insa este una care nu are de cuviinta sa dispara cu absolut niciun tratament, fie el naturist sau mai stiu eu...Ce voiam sa va intreb este daca este normal ca dupa atata timp sa mi-se agraveze acneea, pentruca m-am umplut de cosuri, umpic mai ciudate, cum nu prea am avut pana acuma, adica am avut dar nu asa toate odata, sunt mari si se simt umflate in piele, faza este ca nu ies afara sa li-se vada capul acela alb-galbui, sunt dureroase si ma mananca.Pana acuma n'am probleme cu uscarea fetei/buzelor.Am citit pe aici comentariile multor persoane care spun ca le-a mers cu acest tratament, si mie mi-a fost frica sa le incep, insa acele comentarii m-au incurajat, si pe mine si pe ai mei, si sunt disupsa sa il urmez pana la capat, si incerc sa imi astup urechile la tot ce spun ceilalti rau despre acest tratament, deoarece m-am saturat sa ma arate mereu lumea cu degetul si sa mi-se spuna ca am raie pe fata:).Acuma vine vacanta, voi sta mai mult prin casa in cazul in care "imi vor exploda vulcani pe fata:))".A urmat cineva acest tratament, este normal sa mi-se agraveze acneea dupa atata timp?sau sa fie doar o alta explozie ca altele de pana acuma?la voi dupa cat timp s-au vazut rezultatele si ce efecte adverse ati avut?
2 comentarii
Ar fi fost util sa stiu cati ani ai, sexul, o fotografie a vulcanilor, daca ai facut vreo vizita de specialitate, analize de sange(un dozaj hormonal), ai obiceiul sa le storci(cum?).
Am 14 ani, analizele mi-au iesit bine, sunt fata dupa nume/:), insa eu nu doresc alte informatii decat de la cei ce au folosit, sa imi spuna dupa cat timp au avut rezultate, si daca aceste cosuri care au iesit acuma sunt de la Roaccutane sau doar o alta explozie.In rest dr.dermatolog ma poate informa :*
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5MINOCICLINE-tratament anti acnee avansata
- 18Acnee
- 4Acnee - tratamente fara rezultate
- 4pete pe fata in urma acneei
- 2acnee polimorfa
- 2Unde pot sa gasesc in tara PLEXION, pt tratamentul acneei??
- 4roaccutane si pregatirea pt sarcina
- 461Mibazonul, benefic sau nu?!
- 13acnee - tratament!
- 3cum pot scapa de acnee?
- 3Acnee - tratamente
- 31Hidrosadenita supurativa se transmite?
- 2acnee provocata de mercilon?
- 0namol vs acnee
- 1acnee si puncte negre fara ameliorare
- 3Analize sange, acnee
- 0pete in urma acneei
- 2brevoxyl
- 1Acnee din senin
- 1Recomandare crema hidratantă pentru ten acneic
Mai multe informații despre: acneea roaccutane
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: