are dureri in partea dreapta de vreo 2 ani de zile
mai am o intrebare tatal meu are dureri in partea dreapta de vreo 2 ani de zile, mergand la mai multi medici mi sa mentionat sa fac colonoscopiesi iricografie si mi sa zis ca nu este nimic dar tousi durerile persista parca mai accentuat si acuma simt dureri si n in partea stranga...in acelasi timp in ambele parti.
trebuie sa mentionez ca este operat de apenticita. totusi trebuie sa va zik k ultimul doctor mi-a zis k am colon iritabil..
ce ma sfatuiti sa fac..?
un regim m-ar ajuta?
va multumesc astept sfaturi
trebuie sa mentionez ca este operat de apenticita. totusi trebuie sa va zik k ultimul doctor mi-a zis k am colon iritabil..
ce ma sfatuiti sa fac..?
un regim m-ar ajuta?
va multumesc astept sfaturi
5 comentarii
Ficatul cum e? Testele sanguine pentru ficat, o ecografie abdominala a facut ? Tasteaza pe net " colon iritabil regim alimentar " si vei gasi tot ce ai voie sa mananci si ce nu.
multumesc de raspuns
ecografie facuta in iunie: ficat cu dimensiuni normale omogen hiperreflectorizant, pancreas fin granular dimeniuni normale, CBP, UP calibru normal, rd rs normal.
ce insemna teste sanguine pentru ficat?
i sa zis ca are colon iritabil la ultimul doctor..dar totusi de la colonul acesta iritabil doare atat in partea stanga cat si dreapata sub coasta?
astept un raspuns si va multumesc..
ecografie facuta in iunie: ficat cu dimensiuni normale omogen hiperreflectorizant, pancreas fin granular dimeniuni normale, CBP, UP calibru normal, rd rs normal.
ce insemna teste sanguine pentru ficat?
i sa zis ca are colon iritabil la ultimul doctor..dar totusi de la colonul acesta iritabil doare atat in partea stanga cat si dreapata sub coasta?
astept un raspuns si va multumesc..
Pentru a studia functia hepatica se fac din probe de sange testele de disproteinemie, proteinele totale, electroforeza, transaminazele. Eu cred ca ar trebui sa mergeti cu investigatiile mai departe si sa faca la un cabinet de imagistica medicala sau intr-o clinica de gastroenterologie si o endoscopie digestiva superioara si, eventual, in functie de rezultate, si un tranzit baritat. Daca si dupa toate aceste investigatii diagnosticul de colon iritabil ramane in picioare, asta este si trebuie sa urmeze tratament pentru aceasta boala.Numai bine!
a facut si endoscopie digestiva superioara..si totusi nu o iesit ceva grav..are ulcer duodenal din tinerete..
deci totusi sa ajung sa cred k e dignosticat bine?colon iritabil?
dar totusi knd am facut colonoscopie domna doctor a zis ca totul este bine..la colonoscopie nu se vede daca colonul e iritat?
deci totusi sa ajung sa cred k e dignosticat bine?colon iritabil?
dar totusi knd am facut colonoscopie domna doctor a zis ca totul este bine..la colonoscopie nu se vede daca colonul e iritat?
apropo o intrebare am aceeasi problema am si eu exact ca cristi88 numai ca la mine persista de 7 ani de zile si nici eu nam fost operata de apenticita si mi sa zik ca nu este..dar totusi durerea in partea dreapta persista..mi sa zik k am si niste fire d enisip la rinichi si iau ceai dar mi sa zik k am si o anexista..adik o raceala la burta pe car enam trat-o uff si in prezent mi sa dat spuzitoare antiinflamoatre kr eimi mai cedeaza orecum durerea
sunt innebunita de cap nospa si ketonal lam mancat si nu stiu amu ce sa fac..totusi durerea persista..nu inteleg o racela poate sa dainuiasca atata timp? precizez k nu am viata sexuala inceputa si miau disparut chesturile
si am ajuns la urgente de n ori si din medici in medici
toti acxeesi problema nisip rinichi si anexita..multumesc ast rasp
sunt innebunita de cap nospa si ketonal lam mancat si nu stiu amu ce sa fac..totusi durerea persista..nu inteleg o racela poate sa dainuiasca atata timp? precizez k nu am viata sexuala inceputa si miau disparut chesturile
si am ajuns la urgente de n ori si din medici in medici
toti acxeesi problema nisip rinichi si anexita..multumesc ast rasp
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Durere in partea dreapta.. daca rad, stau in picioare
- 6de vreo 4 ani am niste dureri surde in partea dreapta imediat sub coaste
- 4Colon iritabil... fermentatii, gaze, dureri abdominale + dimineata halena
- 17am nevoie de un tratament pt. colon iritabil
- 4dupa ce am mers pe jos, seara m-a luat o durere in partea dreapta
- 3colon iritabil, aproape in fiecare dimineata ma trezesc cu crampe la burta
- 1durere in partea dreapta
- 5in urma cu 5 ani am facut o colonoscopie unde la biopsie mi-a iesit colon iritabil
- 17Cred ca boala colonului iritabil!
- 12Colon iritabil
- 1durere puternica in partea dreapta abdominala jos si in spate la fel in partea dreapta
- 1Poate fi vorba de colon iritabil ?
- 2Durere palpare ficat, alimente nedigerate scaun, nod in gat
- 1Durere in partea dreapta !
- 4Ajutati-ma - dureri nu foarte mari și nici constante în partea dreapta
- 1Durere abdominala partea dreapta
- 13Durere abdominala veche Un răspuns vă rog frumos!
- 1Probleme de Sănătate
- 2Dureri de stomac din cauza gastritei
Mai multe informații despre: Colonul iritabil durerea in partea dreapta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: