Dureri in partea dreapta!
Buna ziua:)
De cateva luni bune am o durere localizata in partea dreapta sub coaste, care apare in momentul efortului si la palpare(nu totdeauna), am facut endoscopie, analze ficat(care au iesit mici:TGO->15 U/L, TGP->11 U/L, doctorita a spus ca sunt bune, cu toate ca sunt destul de mici, eliobacter pylori, anticorpi.) si nimic nu a iesit la iveala.
Doctorul de famile spune ca s-ar pute sa fie de la intestinul gros, o acumulare de gaze iar in momentul efortului acesta se ingusteaza de unde si durerea.
Nu stiu ce sa mai fac avand in vedere ca locul de munca presupune si un efort fizic destul de constant, iar durerea devine insuportabila, mentionez ca am fost operat si de o mica hernie.
Ceva idei ?
Multumesc!
De cateva luni bune am o durere localizata in partea dreapta sub coaste, care apare in momentul efortului si la palpare(nu totdeauna), am facut endoscopie, analze ficat(care au iesit mici:TGO->15 U/L, TGP->11 U/L, doctorita a spus ca sunt bune, cu toate ca sunt destul de mici, eliobacter pylori, anticorpi.) si nimic nu a iesit la iveala.
Doctorul de famile spune ca s-ar pute sa fie de la intestinul gros, o acumulare de gaze iar in momentul efortului acesta se ingusteaza de unde si durerea.
Nu stiu ce sa mai fac avand in vedere ca locul de munca presupune si un efort fizic destul de constant, iar durerea devine insuportabila, mentionez ca am fost operat si de o mica hernie.
Ceva idei ?
Multumesc!
3 comentarii
Ai fost operat de apendicita? E posibil ca aceasta sa fie cauza (o apendicita cu localizare ectopica - subhepatica). In acest caz trebuie sa mergi urgent la un chirurg pentru a nu ti se agrava starea.
In cazul in care ai apendicele scos si ai un tranzit intestinal normal pentru materii fecale si gaze, fa eventual un tranzit baritat.
In cazul in care ai apendicele scos si ai un tranzit intestinal normal pentru materii fecale si gaze, fa eventual un tranzit baritat.
Nu am fost operat de apendicita!
Am sa urmez sfatul dumneavoastra.
Multumesc
Cu stima
alex
Am sa urmez sfatul dumneavoastra.
Multumesc
Cu stima
alex
buna, am 28 de ani si am o problema de vreo 5 ani de cand am simtit prima data o durere de mia luat si respiratia.In toti acesti ani am mai avut acea durere in partea dreapta sub coaste s i nu stiu de la ce, vreau sa mentionez ca foarte rar simt durerea, chiar o data la 2 - 3 luni, o intepatura de nu pot sa respir sau sa ma misc si care dureaza vreo 2min. va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere in partea dreapta
- 3Durere in partea dreapta
- 6de vreo 4 ani am niste dureri surde in partea dreapta imediat sub coaste
- 2durere dreapta sub coaste
- 2dureri in partea dreapta sub coaste
- 4dupa ce am mers pe jos, seara m-a luat o durere in partea dreapta
- 3Ma doare ceva in dreapta sub coaste, ce poate fi?
- 3Durere dreapta buric
- 1durere in partea dreapta
- 8durere partea dreapta
- 5Durere in dreapta
- 8Durere
- 9ficat reflectogen difuz
- 1apendicita??
- 8Durere colon, oase, furnicaturi
- 0Durere in zona ficatului..ce poate fi ??
- 0Durere abdominala dreapta lateral deasupra soldului - ce ar putea fi?
- 9Durere abdominala Va rog frumos un sfat
- 34Durere abdominala care nu cedează
- 13Durere abdominala nespecificata Va rog frumos un sfat!
Mai multe informații despre: durerea in partea dreapta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: