apendicita ori nu ? Va rog un raspus, ce parere aveti?
buna la toata lumea !
am si eu o mare problema daca se poate sa m ajutati cu cateva sfaturi pareri : martea trecuta am avut o durere ingrozitoare in partea dreapta jos am fost de urgenta la spital la coltea doctorii de acolo mi-au luat sange si m-au palpat mi-au sp sa merg acasa ca nu am nimic.miercuri mi-au iesit analizele doctorul mi-au sp ca au iesit bine, am fost am facut o ecogrfie abdominala si mi-a sp ca este ok am plecat de acolo nu mi-au prescris nimic pt durere etc !
iar eu inca am dureri maine fac o saptamana :mentionez ca durerile nu sunt insuportabile merg nu am nici o problema nu m doare piciorul drept, in tot acest timp nu am avut senzatii de voma, ameteli etc !
voi ce credeti este apendicita ?
va rog un raspuns
am si eu o mare problema daca se poate sa m ajutati cu cateva sfaturi pareri : martea trecuta am avut o durere ingrozitoare in partea dreapta jos am fost de urgenta la spital la coltea doctorii de acolo mi-au luat sange si m-au palpat mi-au sp sa merg acasa ca nu am nimic.miercuri mi-au iesit analizele doctorul mi-au sp ca au iesit bine, am fost am facut o ecogrfie abdominala si mi-a sp ca este ok am plecat de acolo nu mi-au prescris nimic pt durere etc !
iar eu inca am dureri maine fac o saptamana :mentionez ca durerile nu sunt insuportabile merg nu am nici o problema nu m doare piciorul drept, in tot acest timp nu am avut senzatii de voma, ameteli etc !
voi ce credeti este apendicita ?
va rog un raspuns
8 comentarii
Buna ziua,
nu cumva ai si PROBLEME cu constipatia?!?
...gandeste-te...
O zi frumoasa!
nu cumva ai si PROBLEME cu constipatia?!?
...gandeste-te...
O zi frumoasa!
Da , am :(
ms frumix astept raspunsul dumneavoastra
ms frumix astept raspunsul dumneavoastra
Buna ziua,
"te-am citit"...cum se spune si
in cazul asta...
- ceaiul, laptele, cafea...bea DOAR cu miere;
- cumpara din piata sau alimentara prune uscate, pune 3-4 in cana (marimea celei de cafea) si adauga pana sus apa...asta de cu seara, iar
a 2-a zi, bea si apa si prunele.PE STOMACUL GOL...in 3-4 zile te-ai rezolvat..
- sigur, NU faci suficienta miscare...mergi mai mult pe jos.cel putin pana...iti revii;
- Nu ai nici o apendicita si...poti sa verifici si singura:
iata cum:
- stai in camera DOAR in ciorapi sau desculta, te ridici mult pe varfuri (de parca ai sta pe tocuri) si te lasi brusc..si pe calcaie.
- DACA, NU te doare in dreapta. la lasarea brusca pe calcaie.nu-i apendicita (asta e o verificare "din popor")...nu-i sigura...DAR a fost concludenta la toti cei care si cu care, am vb.
sanatate si
O zi faina.
"te-am citit"...cum se spune si
in cazul asta...
- ceaiul, laptele, cafea...bea DOAR cu miere;
- cumpara din piata sau alimentara prune uscate, pune 3-4 in cana (marimea celei de cafea) si adauga pana sus apa...asta de cu seara, iar
a 2-a zi, bea si apa si prunele.PE STOMACUL GOL...in 3-4 zile te-ai rezolvat..
- sigur, NU faci suficienta miscare...mergi mai mult pe jos.cel putin pana...iti revii;
- Nu ai nici o apendicita si...poti sa verifici si singura:
iata cum:
- stai in camera DOAR in ciorapi sau desculta, te ridici mult pe varfuri (de parca ai sta pe tocuri) si te lasi brusc..si pe calcaie.
- DACA, NU te doare in dreapta. la lasarea brusca pe calcaie.nu-i apendicita (asta e o verificare "din popor")...nu-i sigura...DAR a fost concludenta la toti cei care si cu care, am vb.
sanatate si
O zi faina.
buna ziua, pentru orice eventualitate, faceti si un consult ginecologic(durerea poate fi si din cauza ovarului)
multumesc mult lucia :*:*:* am sarit acum si nu am durere in partea dreapta, voi trece diseara prin piata pt a cumpara prune sa incep regimul !
multumesc enorm
multumesc enorm
multumesc vasi pt sfat abia azi merg sa imi iau o trimitere pt la ginecologie !
dar dupa parerea ta apendicita nu este nu ?
o zii buna
dar dupa parerea ta apendicita nu este nu ?
o zii buna
eu nu cred ca ar fi apendicita(ati fost palpata pe abdomen, analize bune), mai de graba ar fi constipatia sau o problema genitala.
da am fost palpata si mi-au sp ca nu am sa merg acasa si daca mai am intepaturi etc, sa revin la spital ! la ecografie abgominala nu mi-a iesit nimic !
dumneavoastra ce parere aveti mentionez ca nu am de cat intr-o singura partea durerea adik intr-un sg punct in partea dreapta !
si pot merge nu am probl cu piciorul !
multumesc astept rasp dumnavoastra
dumneavoastra ce parere aveti mentionez ca nu am de cat intr-o singura partea durerea adik intr-un sg punct in partea dreapta !
si pot merge nu am probl cu piciorul !
multumesc astept rasp dumnavoastra
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Dupa operatia de apendicita am dureri
- 2recuperare dupa operatia de apendicita
- 4dupa operatie
- 2operatie de apendicita + chist ovarian
- 7Durere in partea dreapta jos
- 3apendicita?
- 0Probleme dupa operatia de apendicita?
- 0Durere in zona apendicelui
- 2apendicita, balonare
- 1apendicita acuta si sexul oral
- 0dieta dupa operatie de apendicita si peritonita
- 0apendicita
- 1Dupa operatie apendicita
- 3Durere la 3 luni dupa operatia de apendicita
- 2Simptome apendicita?
- 0Durere de apendicita? - urgent
- 0Apendicita sau altceva
- 1dupa operatia de apendicita, am dureri abdominale
Mai multe informații despre: Apendicita