Durere la 3 luni dupa operatia de apendicita
Salut comunitatea.
Am trei luni de la operatia de apendicita si inca ma mai doare, nu sunt sigur daca e in regula sau nu, deoarece cunosc putine persoane care au fost operate de apendicita si nu prea am pe cine sa intreb, iar pe cei care i-am intrebat nu-si amintesc.
Ma doare NUMAI cand apas pe operatie, nu ma doare la efort fizic sau cand tusesc. Da, fac si sala (trag de fiare).
Ar trebui sa fiu ingrijorat si sa merg sa discut cu medicul care m-a operat sau sa am rabdare ca se vindeca? Desi vindecarea dureaza cam mult, mai ales ca incizia este mica, ma asteptam sa nu mai am nimic dupa 2 luni.
De mentionat ca scaunul nu e tocmai normal, mai degraba moale, asta daca are vreo relevanta in acest subiect.
Am trei luni de la operatia de apendicita si inca ma mai doare, nu sunt sigur daca e in regula sau nu, deoarece cunosc putine persoane care au fost operate de apendicita si nu prea am pe cine sa intreb, iar pe cei care i-am intrebat nu-si amintesc.
Ma doare NUMAI cand apas pe operatie, nu ma doare la efort fizic sau cand tusesc. Da, fac si sala (trag de fiare).
Ar trebui sa fiu ingrijorat si sa merg sa discut cu medicul care m-a operat sau sa am rabdare ca se vindeca? Desi vindecarea dureaza cam mult, mai ales ca incizia este mica, ma asteptam sa nu mai am nimic dupa 2 luni.
De mentionat ca scaunul nu e tocmai normal, mai degraba moale, asta daca are vreo relevanta in acest subiect.
3 comentarii
Cel mai indicat ar fi sa dai o fuga sa discuti cu medicul care tea operat.
Si in alta ordine de idei sa stii ca la suprafata pielea sa sudat dar mischiul mai dureaza mai ales ca faci sala si il fortezi de fiecare data cand faci vreun exercitiu. In trecut si eu am facut la fel dupa prima si a doua operatie numai ca a mea are 30cm, si acum am plasa abdominala si mam lecuit ca acum intre 3 luni si un an nu am voie sala sau ridicari, carat si multe multe altele asa ca invata unde am gresit eu.
Sanatate maxima si astept raspuns.
Si in alta ordine de idei sa stii ca la suprafata pielea sa sudat dar mischiul mai dureaza mai ales ca faci sala si il fortezi de fiecare data cand faci vreun exercitiu. In trecut si eu am facut la fel dupa prima si a doua operatie numai ca a mea are 30cm, si acum am plasa abdominala si mam lecuit ca acum intre 3 luni si un an nu am voie sala sau ridicari, carat si multe multe altele asa ca invata unde am gresit eu.
Sanatate maxima si astept raspuns.
Salutare din nou, au trecut mai bine de doua luni, deja sunt in a cincea spre a sasea luna de la operatie si de la data postarii pana acum am facut efort fizic de mare intensitate incontinuu si nu am patit nimic, durerea m-a lasat, a mai durat cateva saptamani dar m-a lasat, incet, incet.
Fac efort fizic zilnic lucrand pe santier, lucrez cu placi de rigips de 40 kg si deasemnea la fel si sacii de material +demolari si lucrul cu alte greutati si ma simt excelent. Iar aici lucram continuu si fara pauza, decat cea de masa, 12 ore pe zi.
Eram atat de speriat ca o sa patesc ceva dar pana la urma e totul ok si ma simt foarte bine.
M-am gandit sa revin si sa te instiintez din moment ce ai spus ca astepti un raspuns, numai bine.
Fac efort fizic zilnic lucrand pe santier, lucrez cu placi de rigips de 40 kg si deasemnea la fel si sacii de material +demolari si lucrul cu alte greutati si ma simt excelent. Iar aici lucram continuu si fara pauza, decat cea de masa, 12 ore pe zi.
Eram atat de speriat ca o sa patesc ceva dar pana la urma e totul ok si ma simt foarte bine.
M-am gandit sa revin si sa te instiintez din moment ce ai spus ca astepti un raspuns, numai bine.
FELICITARI si multa sanatate sa muncesti in continuare
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri dupa operatie apendicita
- 4dupa operatie
- 3dupa operatia de apendicita... inca ma doare
- 9ma inteapa ceva jos in partea dreapta niste intepaturi cate o data zici ca este o lama de cutit
- 13operatie de apendicita pls help
- 7O problema la 3 luni dupa operatia de apendicita
- 7Durere in partea dreapta jos
- 10dureri puternice in dreapta buricului
- 4intrebare despre apendicita :((
- 8apendicita ori nu ? Va rog un raspus, ce parere aveti?
- 6apendicita se vede la ecograf?
- 6Apendicita? Diagnostic dupa eco. Rog o parere avizata urgent.
- 1Apendicita, durere abdominala, intindere sau ruptura musculara ?
- 1dureri in partea dreapta.. apendicita?
- 0apendicita cu probleme
- 2Simptome apendicita?
- 0Durere de apendicita? - urgent
- 1dureri in zona apendicitei ovar drept din ce in ce mai dese
- 0Durere rinichi dupa apendicita
Mai multe informații despre: Apendicita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: