Durere langa operatia de apendicita
In urma cu 5 luni de zile am fost operat de apendicita(mi-a fost perforata de 2-3 zile), am stat in spital 2 saptamani, in acele zile zici ca aveam pietre in mine cu acele doua tuburi, ma incomoda extrem de mult si simteam ca mi se duce tot aerul din mine. Dupa ce-am iesit 3-4 saptamani n-am fost bun de nimic, faceam plimbari, dar dupa 200 de m oboseam, ma durea ficatul sau in zona respectiva. Dupa 4 luni de zile am inceput sa fac sport, exercitii fizice, totul parea sa fie in regula si de curand(o saptamana) a inceput sa ma doara langa operatie mai sus cu 5 cm. Am fost la doctor si mi-a spus ca este normal sa ma doara pentru ca fac exercitii fizice si ca acolo exista un cartilaj care s-a format in urma operatiei si la contractiile musculare apare durerea... Nu ma doare tare, dar durerea variaza, mai tare, incet, aproape deloc, cand apas... chestii de astea.
De la ce sa fie oare? :)
De la ce sa fie oare? :)
1 comentarii
Buna ziua.
Ar fi bine sa precizati unde e localizata si cat de lunga e incizia. De asemenea cate tuburi de dren ati avut.
Ar fi bine sa precizati unde e localizata si cat de lunga e incizia. De asemenea cate tuburi de dren ati avut.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Operatia de apendicita si de chist la ovar
- 11durere in partea dreapta
- 9apendicita
- 3dupa operatia de apendicita... inca ma doare
- 2daca esti insarcinata poti avea dureri de apendice?
- 6O alta parere despre un diagnostic si hemoleucograma...
- 4dupa ce am mers pe jos, seara m-a luat o durere in partea dreapta
- 8apendicita ori nu ? Va rog un raspus, ce parere aveti?
- 0operatia de apendicita
- 14Neoplasm bronhopulmonar - carcinom scuamos
- 4Tremurat, amorteala membrelor, durere in dreapta jos, forfot in colon! Apendicita?
- 6Apendicita? Diagnostic dupa eco. Rog o parere avizata urgent.
- 3locul tare dupa operatia de apendicita
- 1Dupa operatie apendicita
- 0apendicita cu probleme
- 0Apendicita sau altceva
- 0Apendicita?
- 4Durere de burta dupa operatia de apendicita
- 0Nu elimin gaze
Mai multe informații despre: Apendicita Apendicele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: