Apendicita?
Buna ziua!
Acum 2 saptamani am avut un episod in care am vomat toata ziua fara alte dureri, orice mancam sau beam vomitam. Am ajuns la medicul de familie care in urma palparii abdomenului m-a indrumat catre un medic chirurg. M-am dus la urgente (fiind singurul medic chirurg disponibil la aceea ora), mi s-au facut analize de sange si urina in urma carora nr de leucocite era marit. Ma simteam deja bine, fara stari de greata si in continuare fara dureri. Dupa palparea chirurgului (nu ma durea foarte tare) mi s-a spus sa ma prezint a doua zi dimineata iar daca durerea persista ma va interna si opera. A doua zi m-am simtit bine, fara dureri si greata si m-a trimis acasa. Am facut si o ecografie abdominala, totul e in regula. Din cand in cand am mici dureri in partea dreapta, zona ovarelor si piciorul drept si stari de greata care nu persista. Pe 14/10 sunt programata la analize. Este posibil sa fie in continuare apendicita?
Acum 2 saptamani am avut un episod in care am vomat toata ziua fara alte dureri, orice mancam sau beam vomitam. Am ajuns la medicul de familie care in urma palparii abdomenului m-a indrumat catre un medic chirurg. M-am dus la urgente (fiind singurul medic chirurg disponibil la aceea ora), mi s-au facut analize de sange si urina in urma carora nr de leucocite era marit. Ma simteam deja bine, fara stari de greata si in continuare fara dureri. Dupa palparea chirurgului (nu ma durea foarte tare) mi s-a spus sa ma prezint a doua zi dimineata iar daca durerea persista ma va interna si opera. A doua zi m-am simtit bine, fara dureri si greata si m-a trimis acasa. Am facut si o ecografie abdominala, totul e in regula. Din cand in cand am mici dureri in partea dreapta, zona ovarelor si piciorul drept si stari de greata care nu persista. Pe 14/10 sunt programata la analize. Este posibil sa fie in continuare apendicita?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am facut operatie de apendicita si nu ma simt deloc bine!
- 12Dupa operatia de apendicita am dureri
- 2recuperare dupa operatia de apendicita
- 4Helicobacter Pylori... de unde as fi putut lua acest virus si cum se transmite?
- 9apendicita sau nu?
- 7va rog sa imi raspundeti repede..apendicita?
- 3ma suspectez de apendicita, cateva intrebari despre operatie
- 7O problema la 3 luni dupa operatia de apendicita
- 6dupa operatia de apendicita
- 4intrebare despre apendicita :((
- 0Probleme dupa operatia de apendicita?
- 2Apendicita cronica. Ce e de facut ?
- 6Apendicita? Diagnostic dupa eco. Rog o parere avizata urgent.
- 3locul tare dupa operatia de apendicita
- 4Apendicita ?
- 0apendicita cu probleme
- 1Durere langa operatia de apendicita
- 1dupa operatia de apendicita, am dureri abdominale
- 2De 5,6 zile dureri in dreapta jos - e apendicele?
- 0Nu elimin gaze
Mai multe informații despre: Apendicita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: