Anxietate provocata de consum de droguri ?

28-01-2019
Nstvr12
Nu este medic/terapeut
Nstvr12
Buna ziua, am 26 de ani si am consumat acum un an ecstasy(3 ori), amfetamina(speed, tot de vreo 3 ori) cocaina(2 ori) mentionez ca nu am avut niciodata in viata mea probleme de natura mentala, emotionala s.a.m.d...eram o persoana foarte sociabila si cu 0 anxietate.Dupa ce am consumat mi-am dat seama ca am facut o mare prostie si ca imi bat joc de sanatate. Problema este ca de un an de cand nu am mai luat absolut nimic m-am schimbat in rau.Am stari de neliniste, nervozitate, insomnii, si o anxietate sociala care ma sâcâie ca sa zic asa nu pot mentine contact vizual normal cu lumea ma panichez, si totusi faptul ca eu constientizez toate starile astea nu ma ajuta cu nimic.Prieteni cu care de alftel ma intelegeam de minune, acum parca vorbesc cu mine si eu nu sunt prezent.Chiar asa dupa un an sa nu revin la normal ? Chestia este ca sunt si de 2 luni plecat in strainatate si din cauza limbii nu pot recurge la un psihiatru sa-i explic mai pe indelete, sa fie o salutie naturista, regim, medicatie fara reteta care sa mai diminueze anxietatea asta prosteasca ? Daca insa m-as duce la psihiatru la ce sa ma astept ? Multumesc mult pentru rabdare si scuze daca nu am fost destul de coerent/corect gramatical.
2 comentarii
0
28-01-2019, ora 09:45
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
De obicei când schimbi reședința, anxietatea crește, pentru că inconștient separarea de cei dragi sau cunoscuți, separarea de locurile unde te-ai simțit bine, chiar dacă ești într-un mediu care-ți asigură confortul necesar, duce la o schimbare de dispoziție, mai ales în cazul persoanelor cu o structură mai fragilă.
În cazul tău, organismul se resimțea după consumul de droguri, așa că anxietatea a găsit mediul prielnic.
Încearcă să găsești un psihoterapeut român care face psihoterapie online, dacă nu vrei medicație. Dar psihoterapia combinata cu medicația te ajută să scapi mai rapid de stările de anxietate.
0
28-01-2019, ora 11:18
Nstvr12
Nu este medic/terapeut
Nstvr12
Va multumesc foarte mult pentru raspuns! A-ti pus problema intr-o alta lumina...o sa incerc sa caut un ajutor specializat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: