Anxietate generalizată

04-05-2020
Mada2198
Nu este medic/terapeut
Mada2198
Bună seara!Am 24 de ani și de 5 ani urmez un tratament pentru anxietate generalizata:seroxat și eglonyl.Mă simt foarte bine cu tratamentul dar uneori am stări de neliniște, simt că mi se strănge fața, mă doare inima și mâna stângă.Sunt speriată atunci când reapar simptomele deoarece mă gândesc că o să ajung să fiu iar ca la început.Anxietatea nu se vindecă niciodată?Mă sperii rău cand am momente în care îmi e rău.
3 comentarii
2
05-05-2020, ora 08:12
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună dimineața!
Ați făcut și psihoterapie? E nevoie să vă schimbați modul de gândire și să câștigați competențe în a gestiona ce vi se întâmplă. Dacă la începutul tratamentului nu ați făcut evaluare psihologică, mergeți la un psiholog clinician cu experiență, pentru a depista adevăratele cauze ce vă provoacă anxietatea. Pot fi factori care o provoacă, dar și factori care o mențin, pentru că de atâta vreme tratamentul ar fi trebuit să își fac efectul. Tratamentul nu a rezolvat adevăratele cauze, de aceea e nevoie să-l combinați cu psihoterapia.
0
21-05-2020, ora 20:36
Psiholog Chițimuș Cristina
Psihologie, Iași
Psiholog Chițimuș Cristina
Buna ziua,

Cele mai bune rezultate se obtin îmbinând tratamentul psihiatric cu sedintele de terapie psihologică. Tratamentul face 50% din recuperare, restul de 50% rămânând in sarcina dumneavoastră. Anxietatea se poate vindeca in totalitate. Apelați la un psiholog clinician si începeți procesul terapeutic.
0
09-06-2020, ora 16:05
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Faceți psihoterapie iar pe langa tratamentul actual mai.luati și MAGNOSUN 1 tb dimineața sau la iaza
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: