extrasistole
Salut sunt Mircea, am suferit cateva atacuri de panica si acum sunt intr-o stare anxioasa.O data la 2-3 zile, am senzatia, de o secunda, ca inima svacneste destul de puternic.Mi s-a spus ca sunt extrasistole. Cu toate ca am fost la un medic de specialitate, nu sunt multumit, mi se spune ca sistemul nervos este dereglat si sunt descarcari de suplimentare de adrenalina in sange. Vrea sa stiu ce riscuri prezinta acele zvacniri.Mentionez ca iau Betaloc.
15 comentarii
Salut Mircea! Nu stiu cati ani ai sau daca ai vreo boala de inima dar daca iei Betaloc pentru simptome de panica, asta e o greseala. Poate ca ar fi util sa citesti articolul despre atacurile de panica.
am 28 ani.nu m-am exprimat f.corect ieri!am facut un control cardio si mi s-a spus ca am activitate extrasistolica si de aceea mi-a dat betaloc.problema este ca aceasta activitate este normala si n-o simt dar ce sunt acele 'falfairi' sau zvacniri?sunt tot extrasistole, sunt periculoase?apar cam odata la 3-4 zile chiar si la o saptamana.trebuie sa ma ingrijoreze sau nu aceste fenomene?mentionez ca de 3 luni nu mai fumez nu mai beau si nu beau cafea.
am uitat, m-i s-a spus in urma consultului ca nu este vb de o boala de inima si sa iau acest betaloc o luna pt a nu se croniciza aceasta activitate extrasisolica
Sunt in limite normale, pentru noi toti, pana la 5 extrasistole pe minut. Ale tale nu sunt dintre cele periculoase. Trateaza-ti anxietatea. Ea poate fi responsabila de simptomele cardiace care nu sunt grave dar sunt neplacute. Aia cu Betalocu' e o prostie. Inteleg ca tu faci extrasistole si cu Betaloc. De ce sa-l mai iei o luna? Tratamentul corect al anxietatii este singurul care te poate ajuta.
S? în?eleg c? sunt ?i extrasistole periculoase?Oricum va mul?umesc.Crede?i c? este periculos dak la unul dintre ultimele atacuri de panica acum vreo 2 luni, am avut tahicardie paroxistic? vreo or? ?i ceva?
S? în?eleg c? sunt ?i extrasistole periculoase?Oricum va mul?umesc.Crede?i c? este periculos dak la unul dintre ultimele atacuri de panica acum vreo 2 luni, am avut tahicardie paroxistic? vreo or? ?i ceva?
am si eu ceva asemanator.tot asa, o zvacnire sau o palpitatie mai tare.simt ca pt 1 sec imi taie respiratia.si mi-i se mai intampla sa ma intepe sau cum se spune, , ma tzine, , si simt intepatura pana in spate.am facut ecograf in toamna si mi-a iesit totul normal, a fost facut pt o operatie deci a fost facuta investigatia cu mare atentie.am mai avut asa episoade in trecut, fara sechele, acu au reaparut.eu am 33 ani.oare e pe cale nervoasa?
Salut:) am postat si eu in mesaj intr un topic separat intitulat Sevraj? e posibil sa am asa ceva? nu am fost la medic. este oare posibil sa fie un efect al renuntarii la fumat? am vazut ca si Mircea a renuntat si se pare ca avem aceeasi problema dar nimeni nu s-a legat de amanuntul asta. Multa sanatate si numai bine :)
va rog frumos sa-mi da ti un raspuns la ceea ce va voi intreba.seara, fiind f relaxata, fara nici un fel de turlburari.in timp ce dau sa adorm, ma trezesc brusc, cu furnicaturi in anumite parti ale corpului, tulburari de echilibru, tensiune, am senzatia ca ma duc jos din picioare, frica.nu stiu cum sa ajung imediat sa imi iau medicamentul de tensiune betalok zok sau alprazolam si usor usor, dispar aceste simtome si revin la 3 4 zile.tot in timpul in care dau sa adorm.imi este f frica de furtuni si atunci incep aceleasi simtome, am o senzatie de nod in gat, frica, tensiune ridicata.ce medicatie imi puteti da, si la ce medic as putea merge. astept un raspuns va rog -.
salut sunt rodica am 31 de ani si de la inceputul anului am bataile acelea in piept care la inceput nu stiam ce sunt dar acum dupa un alt control la alt medic si dupa o monitorizare cu un hollster ekg mi sa spus ca sunt extrasistole ventriculare si autriculare iau betaloc zok de 50 de o luna si jumatate iar inainte am luat metopolol de 50 dar tot asa sunt am luat inainte antidepresive foarte tari luam ANXIAR, ORFIRIL, CIPRALEX, si REMERON sol TAB oare de la ele sa fac aceste extrasistole????? va rog daca stie cineva sa imi dea un raspuns ca nu stiu pe cine sa mai intreb si daca sunt periculoase VE MULTUMESC
scuze am gresit ca sunt etrasistole ventriculare si atriale
Buna,
Am fost la 3 Doctori pana acum care mi-au spus ca nu am de ce sa imi fac grii in privinta extrasistolelor. Sunt periculoase sau nu sunt?
Problema este ca nu inteleg de la ce ar putea fi am facut ECO si mi-a iesit un suflu sistolic de 0, 0 si putin atat nimic mai mult.
Am fost la 3 Doctori pana acum care mi-au spus ca nu am de ce sa imi fac grii in privinta extrasistolelor. Sunt periculoase sau nu sunt?
Problema este ca nu inteleg de la ce ar putea fi am facut ECO si mi-a iesit un suflu sistolic de 0, 0 si putin atat nimic mai mult.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 629anxietate incurabila
- 4Tulburare anxioasa generalizata
- 6Seroquel, Stilnoux si Diazepam
- 6nervozitate, irascibilitate, sensibilitate iesita din comun; diagnostic:tulburare anxios-depresiva
- 2Tratament tulburare anxioasa - adecvat sau nu?
- 1ce evolutii au bolile psihice
- 26credeti ca se poate scapa de tulburare depresiv anxioasa ?
- 5Tulburare anxioasa?
- 9ce este tulburarea schizoafectiva??
- 12De ce reactie extrapiramidala?
- 5Tulburare anxioasa
- 7Emotivitate excesiva
- 17asentra se intrerupe in caz de sarcina
- 4Vreau ajutor - ma gandesc zi si noapte si sunt speriat si imi este frica sa nu fac shizofrenie
- 4Anxietate generalizata, ganduri intruzive
- 2Ganduri obsesive
- 4Anxietate generalizata
- 6Anxietate sau altceva?
- 1Probleme cu tensiunea arterială?
Mai multe informații despre: Tulburarea anxioasa generalizata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: