Anxietate foarte mare | Forumul Medical ROmedic

Anxietate foarte mare

02-05-2024
Bogdan02
Nu este medic/terapeut
Bogdan02
Bună mă numesc Bogdan și am 21 de ani, acum 1 an într-o seară după ce am văzut o știre la televizor am avut un shock, am intrat în depresie timp de 3 săptămâni am stat doar în casă, apoi totul a trecut, dar mi-a rămas o anxietate foarte mare, eu ies din casă dar mă panichez (nu știu de ce) și îmi bate inima foarte tare, și la ori ce efort mă panichez și îmi bate inima, am des dureri de cap, mă simt pur și simplu inconfortabil oriunde mă duc și stau mereu în gardă, de asta am și dureri la cervicală sunt foarte foarte rigid. Și sunt și ipohondru, mi-e frică constant ca mi se poate întâmpla ceva cu sănătate mea și am gânduri numai urate mă gândesc la multe lucruri negative dar nu mereu. Am venit după mulți ani de Italia în România și vreau să încep un tratament să fiu mai relaxat pe stradă și în general, vreau să nu mai am gânduri urate și să nu mai am tahicardie și dureri de cap ca niște fulgere, puteți vă rog frumos să îmi recomandați orice din propria voastră experiență? Mulțumesc din suflet
2 comentarii
0
02-05-2024, ora 22:03
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna. Trebuie sa mergeti la psihiatru sa va consulte si sa va recomande ceva. Sunt cu reteta aceste medicamente.
Se numesc antidepresive, luati unul pe zi si va reveniti in 2-4 saptamani.
0
03-05-2024, ora 05:50
user_253871
Nu este medic/terapeut
user_253871
merg la dr, ii zici ce ai scris si aici. accepti tratament cu xanax cel mult. nu antidepresive inca.
in perioada cat iei xanax ai grija ca alimentatia sa fie de cel mult 2000 calorii, din care carbohidratii 100g cel putin si 150g cel mult, ~100g proteine, ~100g grasimi, fibre 40g
dieta asta ar trebui sa ajute la reducerea stresului semnificativ. mai faci si putin sport. atentie nu mult pt ca stresul fie si din sport, face probleme in situatia ta. tintesti spre 10 minute pe zi de cardio. intr-o zi bicicleta, urmatoarea zi pauza, urmatoarea zi alergi, urmatoarea zi pauza si repeti...

abia dupa 3 luni daca nu simti o schimbare in ciuda acestor schimbari, vorbesti cu doctorul pt tratament mai complex.
sa nu uiti si magneziu, si complex vitaminele b (neaparat)... le iei ezilnic
magneziu sa fie bisglicinat
b-urile in doze mai mari, nu standard
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Anxietatea È™i stresul cronic pot creÈ™te riscul dezvoltării tulburărilor psihiatrice
  • DependenÈ›a față de tehnologiile mobile a fost asociată cu depresia È™i anxietatea
  • Anxietatea poate influenÈ›a negativ luarea deciziilor
  • AplicaÈ›ia pentru smartphone care ar putea reduce anxietatea È™i depresia
  • Riscul de anxietate la mame, asociat cu utilizarea intensă a dispozitivelor electronice
  • Tinerii È™i femeile sunt mai predispuÈ™i la anxietate
  •