Anxietate foarte mare
Bună mă numesc Bogdan și am 21 de ani, acum 1 an într-o seară după ce am văzut o știre la televizor am avut un shock, am intrat în depresie timp de 3 săptămâni am stat doar în casă, apoi totul a trecut, dar mi-a rămas o anxietate foarte mare, eu ies din casă dar mă panichez (nu știu de ce) și îmi bate inima foarte tare, și la ori ce efort mă panichez și îmi bate inima, am des dureri de cap, mă simt pur și simplu inconfortabil oriunde mă duc și stau mereu în gardă, de asta am și dureri la cervicală sunt foarte foarte rigid. Și sunt și ipohondru, mi-e frică constant ca mi se poate întâmpla ceva cu sănătate mea și am gânduri numai urate mă gândesc la multe lucruri negative dar nu mereu. Am venit după mulți ani de Italia în România și vreau să încep un tratament să fiu mai relaxat pe stradă și în general, vreau să nu mai am gânduri urate și să nu mai am tahicardie și dureri de cap ca niște fulgere, puteți vă rog frumos să îmi recomandați orice din propria voastră experiență? Mulțumesc din suflet
2 comentarii
Buna. Trebuie sa mergeti la psihiatru sa va consulte si sa va recomande ceva. Sunt cu reteta aceste medicamente.
Se numesc antidepresive, luati unul pe zi si va reveniti in 2-4 saptamani.
Se numesc antidepresive, luati unul pe zi si va reveniti in 2-4 saptamani.
merg la dr, ii zici ce ai scris si aici. accepti tratament cu xanax cel mult. nu antidepresive inca.
in perioada cat iei xanax ai grija ca alimentatia sa fie de cel mult 2000 calorii, din care carbohidratii 100g cel putin si 150g cel mult, ~100g proteine, ~100g grasimi, fibre 40g
dieta asta ar trebui sa ajute la reducerea stresului semnificativ. mai faci si putin sport. atentie nu mult pt ca stresul fie si din sport, face probleme in situatia ta. tintesti spre 10 minute pe zi de cardio. intr-o zi bicicleta, urmatoarea zi pauza, urmatoarea zi alergi, urmatoarea zi pauza si repeti...
abia dupa 3 luni daca nu simti o schimbare in ciuda acestor schimbari, vorbesti cu doctorul pt tratament mai complex.
sa nu uiti si magneziu, si complex vitaminele b (neaparat)... le iei ezilnic
magneziu sa fie bisglicinat
b-urile in doze mai mari, nu standard
in perioada cat iei xanax ai grija ca alimentatia sa fie de cel mult 2000 calorii, din care carbohidratii 100g cel putin si 150g cel mult, ~100g proteine, ~100g grasimi, fibre 40g
dieta asta ar trebui sa ajute la reducerea stresului semnificativ. mai faci si putin sport. atentie nu mult pt ca stresul fie si din sport, face probleme in situatia ta. tintesti spre 10 minute pe zi de cardio. intr-o zi bicicleta, urmatoarea zi pauza, urmatoarea zi alergi, urmatoarea zi pauza si repeti...
abia dupa 3 luni daca nu simti o schimbare in ciuda acestor schimbari, vorbesti cu doctorul pt tratament mai complex.
sa nu uiti si magneziu, si complex vitaminele b (neaparat)... le iei ezilnic
magneziu sa fie bisglicinat
b-urile in doze mai mari, nu standard
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Alcoolism, depresie, anxietate
- 5sindromul anxios depresiv - tratament naturist?
- 6anxietate si homeopatia
- 20S-a vindecat cineva de depresie, anxietate sau atacuri de panica?
- 215Grup de suport pentru depresie, anxietate
- 8anxietatea, depresia pot fi vindecate cu ajutorul afirmatiilor pozitive?
- 17Anxietate depresie numai vad iesire :(
- 4anxietate in corelare cu anotimpurile
- 4Anxietate si tulburari de ritm
- 8Atac de panica si foarte anxietate.. ajut
- 20Anxietate vindecare
- 6Anxietate sau este altceva?
- 11anxietate
- 1Probleme la inima sau anxietate?
- 3Simptome cauzate de anxietate/sindrom de panica?
- 2Care-i legatura intre hipotiroidism si tulburarea emotionala?
- 15Anxietate
- 5Simptomele anxietatii?
- 9Un mic ajutor, va rog! frica de lume, palpitații, puls mărit și o frica mare de EKG
- 17Iau SEROXAT 50MG pe zi, gabaran 300mg, anxiar la nevoie, și zolpidem
Mai multe informații despre: Anxietatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: