Anxietate 22 ani

13-09-2020
CarmenGrb
Nu este medic/terapeut
CarmenGrb
Buna ziua !
La 20 de ani mi s-a activat anxietatea si am facut 4 luni tratament cu Alventa de 75 mg. Desi doctora mi-a zis sa fac tratamentul pana la 6 luni eu dupa 4 am renuntat fiindca deja ma simteam vindecata. Acum, dupa 2 ani, am absolvit facultatea, ma pregatesc de master, nu am niciun motiv sa am anxietate insa am usoare semne care sunt mai mult deranjante decat groaznice cum au fost acum 2 ani. Starile se descriu ca o mica presiune in partea stanga a capului, langa ureche, dureri de ceafa, o senzatie destul de ciudata dar simt mici zap-uri in creier(desi le-am mai experimentat dupa ce nu am mai luat Alventa)si confuzie. Nu as mai dori sa ma duc iar la psihiatru nici nu stiu daca sunt stari anxioase. Momentan iau suplimente de Magneziu insa pot face ceva care sa imi opreasca definitiv starea asta proasta?
2 comentarii
0
13-09-2020, ora 14:36
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna ziua. Anxietatea poate veni si pleca in episoade. Daca starile dureaza mai mult de 14 zile, reluati tratamentul si incercati si psihoterapie cognitiv comportamentala.
0
14-09-2020, ora 10:21
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Bună dimineața,
Este important sa înțelegeți ca medicația tratează simptomele. Aveți nevoie sa înțelegeti care sunt cauzele care provoacă stările și pentru asta ar fi bine sa mergeți la un psihoterapeut cu experiență.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Moduri de a reduce anxietatea fără tratament medicamentos
  • A fost identificat un supliment natural care calmează anxietatea
  • Metode ușoare de a învinge anxietatea
  • Un dispozitiv de tipul unei perne ar putea reduce anxietatea studenților de dinaintea unui examen
  • Un medicament folosit în tratamentul alcoolismului cronic, eficient împotriva anxietății
  • Suplimentele de vitamina B6 ar putea reduce depresia și anxietatea
  • Bacteriile din iaurt ar putea ajuta la ameliorarea depresiei și anxietății
  •