Anxietate - metoda Linden

17-07-2022
luci70
Nu este medic/terapeut
luci70
Daca are cineva metoda Linden, impotriva anxietatii, as fi extrem de fericit sa mi-o trimita!
Va multumesc anticipat!
5 comentarii
1
19-07-2022, ora 08:18
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Pai ce e nevoie e metoda tratamentului, cu aia ce zici tu acolo nu rezolvi mai nimic daca e o anxietate mai serioasa, si cu cat pierzi timpul mai mult cu din astea, cu atata boala se poate croniciza sau agrava, deci ai grija.
Cel mai bine te duci cat mai repede la medic si sa te rezolve.

Sau daca te-ai dus si nu te-a rezolvat, sa schimbe tratamentul, inseamna ca nu e bun asta de-l ai, dar nu ca nu e nevoie de tratament.
2
19-07-2022, ora 10:46
luci70
Nu este medic/terapeut
luci70
Am fost si la medic, o perioada am luat medicamente dar nu mai iau.Mi-am dat seama ca medicamentele nu te vindeca si pana la urma tot va trebui sa le lasi, si va fi mai greu.
1
19-07-2022, ora 23:01
C.S.D.
Nu este medic/terapeut
C.S.D.
Nici metodele alternative nu te vindecă, ăsta-i durul adevăr. Și eu am încercat multe, inclusiv reiki care nu e deloc ieftin. Rezultatul: zero. Pe liata mea mai este Bowen, reflexoterapie. Dar mă duc doar în speranța de a mă relaxa ca după un mesaj, nu mai sper la vindecare...nu-mi mai fac iluzii ca să nu am deziluzii.
1
20-07-2022, ora 07:46
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
luci70, pai nu ai luat trat potrivit, daca nu ti-au mers 1-2-3 tratamente, nu inseamna ca problema nu e de tratat, Prietenul meu avea anxietatea cat casa de ani de zile, i s-a gasit trat potrivit, si din 2016 e bine fara tratament, deci nu e asa ca nu ajuta, te minti tu ca sa gasesti motiv sa nu iei tratament.
Si oricum altceva nu te ajuta, iar daca vrei sa ai viata, vei cauta cu medicul trat potrivit, sau cu alt medic, daca acela cu care lucrezi, nu stie ce sa mai faca.
Deci nu ti-ai dat seama bine ca nu te vindeca, pe 65 % ii vindeca trat potrivit.

Alt amic care venea la psiholog unde ma duceam si eu, avea depresie mai serioasa, tot asa, a luat doi ani doua antidepresive si a scapat, de 10 ani nu mai ia trat si e binisor.

C.S.D, eu zic sa cauti trat potrivit si tu, nu sa o dai in barci cu iluzii gen reiki si alte bazaconii. Nu ai dat de trat potrivit, i-am zis lui Luci ca prietenul meu a scapat de anxietate cu un trat potrivit.
Altfel nu ai viata incercand prostii care nu ajuta.
1
24-07-2022, ora 16:47
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ luci70

Incercati la doamna psiholog Niculina Ciuperca, de pe forum. E posibil sa o aiba.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Moduri de a reduce anxietatea fără tratament medicamentos
  • A fost identificat un supliment natural care calmează anxietatea
  • Metode ușoare de a învinge anxietatea
  • Un dispozitiv de tipul unei perne ar putea reduce anxietatea studenților de dinaintea unui examen
  • Un medicament folosit în tratamentul alcoolismului cronic, eficient împotriva anxietății
  • Suplimentele de vitamina B6 ar putea reduce depresia și anxietatea
  • Bacteriile din iaurt ar putea ajuta la ameliorarea depresiei și anxietății
  •