anticonceptionalele si sarcina
buna ziua!am si eu o nelamurire.am luat anticonceptionale diane35 la recomandarea medicului timp de 3 luni pentru ovare polichistice.menstruatia mi-a venit regulat in zilele de pauza.dupa menstruatia trecuta am hotarat sa le intrerup.de vreo 5 zile am o secretie maronie, si pe langa asta, la vreo cateva zile de la intreruperea lor am avut sanii un pic durerosi si tensionati.e posibil sa fiu insarcinata in conditiile in care ultimul contact l-am avut pe 29 martie si am intrerupt anticonceptionalele pe 4 aprilie, iar menstruatia mi-a venit la timp?ma ingrijoreaza acele secretii maronii.ce efecte pot aparea in urma intreruperii lor?
4 comentarii
Dupa oprirea unui anticonceptional apare o sangerare numita "sangerare de privatie".
In concluzie, simptomele descrise sunt normale.
Ca regula generala, o sangerare NU este semn de sarcina. Dimpotriva.
In concluzie, simptomele descrise sunt normale.
Ca regula generala, o sangerare NU este semn de sarcina. Dimpotriva.
Buna ziua!
Sambata, 9 martie, a fost a 5-a zi de ciclu menstrual. Si in aceasta a 5-a zi, am inceput administrarea de anticonceptionale Diane 35 (prescrise de medic pentru tratamentul SOPC). Vroiam sa stiu daca, dupa 8 zile de tratament cu Diane 35, sunt protejata si de o sarcina nedorita, in cazul in care am contact sexual in dimineata celei de-a 9-a zi.
Sambata, 9 martie, a fost a 5-a zi de ciclu menstrual. Si in aceasta a 5-a zi, am inceput administrarea de anticonceptionale Diane 35 (prescrise de medic pentru tratamentul SOPC). Vroiam sa stiu daca, dupa 8 zile de tratament cu Diane 35, sunt protejata si de o sarcina nedorita, in cazul in care am contact sexual in dimineata celei de-a 9-a zi.
buna. am luat anticonceptionale timp de 3 ani, iar luna aceasta m-am hotarat sa iau o pauza. duminica, adica in data de 10 trebuia sa am ciclu menstrual si azi e 12 si nu mi-a venit. am avut contatc sexual dar cu prezervativ. e posibil sa fiu insarcinata?
va rog mult sa imi raspundeti. e a 4 zi si nu mai vine:( am facut si un test si a iesit negativ(au trecut aprox 2-3 sapt de la ultimul contact cu risc). va rog mult sa imi raspundeti!! multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3poate fi un risc ptr sarcina?
- 7sarcina dupa diane 35
- 3Stie cineva? S-a mai pus problema: anticonceptionalele si sarcina
- 3ce riscuri il pot supune pe bebe daca nu am facut pauza mai lunga de la pastile?
- 4Cat influenteaza meclon ovule si nizoral tablete o sarcina?
- 9anticonceptionale si sarcina...AJUTOOOOR!
- 6anticonceptionale peste sarcina
- 5sarcina peste contraceptive
- 4anticonceptionalele pot afecta sarcina?
- 8sarcina cu anticonceptionale???
- 4ce se intampla daca ramanem insarcinate, in timp ce luam anticonceptionale?
- 3Sarcina peste anticonceptionale?
- 1Posibila sarcina desi iau anticonceptionale.
- 2Anticonceptionale...cand pot ramane insarcinata?
- 0Prevenirea sarcinii
- 1Sarcina dupa anticonceptionale
Mai multe informații despre: anticonceptionalele si sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: