anticonceptionale si sarcina...AJUTOOOOR!
AM LUAT ANTICONCEPTIONALE FARA A STI CA SUNT INSARCINATA. acum sunt la pilula a 6-a si tocmai am aflat ca sunt insarcinata in saptamana a 5-a. Ce se va intampla daca intrerup administrarea lor? Care sunt riscurile, avort spontan? Ar trebui sa apara sangerarea in momentul intreruperii administrarii, nu-i asa? Ce va reprezenta ? AJUTATI-MA, VA ROG, CAT MAI URGENT!!!!
9 comentarii
Doar 6 pilule ai luat sau esti sub contraceptive mai de demult?
Va multumesc din suflet ca ati raspuns, d-na doctor. Doar 6 pilule am luat. Am mai luat contraceptive (triregol) timp de 6 ani, dar le-am intrerupt in urma cu mai mult de un an. De atunci nu am mai avut relatii sexuale, pana luna trecuta Luna aceasta le-am reluat.
Nu-ti fa probleme, bebelusul nu va avea nimic.Nu vei avorta si nici nu vei sangera.Sarcina usoara!
Deci sa intrerup administrarea pilulelor sau sa termin folia? Va multumesc.
Cum sa termini folia daca esti insarcinata? Doar vrei sa pastrezi sarcina, nu? Nu mai iei nici un fel de contraceptiv, mergi sa te ia in evidenta medicul de familie si timp de noua luni de sarcina nu iei nici o pastila fara sa intrebi doctorul. Numai bine!
buna seara!as vrea si eu sa stiu daca anticonceptionalele pot provoca aparitia celulitei.i-au anticonceptionale de un an si jumatate.astept un raspuns.multumesc.
buna ziua!
sunt speriata ca imi intarzie ciclu, maine voi face testul.
problema e ca daca sunt insarcinata am luat anticonceptionale fara sa stiu peste, ce riscuri ma asteapta.
copilul va fii sanatos! e prima sarcina!
sunt speriata ca imi intarzie ciclu, maine voi face testul.
problema e ca daca sunt insarcinata am luat anticonceptionale fara sa stiu peste, ce riscuri ma asteapta.
copilul va fii sanatos! e prima sarcina!
buna ziua!am si eu o intrebare!am avut contact sexual neprotejat acum 3 luni dar el nu a ejaculat...dupa 5 zile mi-a venit menstruatia abundenta ca de obicei...apoi o luna dupa mi-a venit din nou la fel...dar totusi mi-a fost frica si am facut 3 teste de sarcina luna asta si acum trebuie sa vina mestruatia din nou...am facut aceste teste fiindca trebuie sa incep un tratament cu anticonceptionale pt un chist la ovarul stang...testele au iesit negative...cu toate astea as mai putea fi insarcinata?ca am auzit multe cazuri de menstruatie normala peste sarcina si femei insarcinate carora nu le-au iesit testele de sarcina pozitive...ma refer la acela de urina de la farmacie
Buna ziua ! As vrea si eu sa va intreb ceva. Eu iau anticoncepționale Microgynon le iau de 1 an jumate. Am făcut pauza care se face de fiecare data adică am terminat pastilele marți si mi-a venit menstruația sâmbăta ca de fiecare data. Si miercuri trebuia sa le încep din nou si am uitat. Am început sa iau deabea de vineri. Si miercuri seara am făcut-o... Credeți ca pot fi însărcinată.. Mie teama pt ca am auzit ca poate sa afecteze fătul... Ca trebuie sa faci o pauza de 6 luni ca sa poti sa rămâi însărcinată fara probleme... Va rog vreau si eu un răspuns... Sunt f stresată...ma gândesc ca daca as fi însărcinată sa nu afecteze copilul... Mulțumesc !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pot pastra copilul?
- 3poate fi un risc ptr sarcina?
- 4Pierderea copilului
- 2azitrox si sarcina (saptamana a cincea)
- 3Yasmin si sarcina
- 19nolicin si sarcina
- 6anticonceptionale peste sarcina
- 4Ureaplasma urealyticum in timpul sarcinii
- 10Sa fie o sarcina fara embrion? Va rog, urgent raspuns!
- 8sarcina cu anticonceptionale???
- 5ajutor, vreau un raspuns, nu stiu ce sa fac...
- 6Sunt disperata: insarcinata in 5 saptamani. cum pot provoca avortul spontan?
- 3Sarcina peste anticonceptionale?
- 0sunt la a 3-a sarcina, dar am pierdut primele 2
- 1Posibila sarcina desi iau anticonceptionale.
- 0Prevenirea sarcinii
- 0Sarcina - conține o formațiune ancogena relativ rotundă in ovar
Mai multe informații despre: Sarcina saptamana 5 anticonceptionalele si sarcina