Cat influenteaza meclon ovule si nizoral tablete o sarcina?
Buna ziua,
Ma confrunt si eu cu o pb, de 10 zile am descoperit ca sunt insarcinata( intarzierea menstrei si teste pozitive), ultima menstruatie am avut;o pe 27 mai, perioada de ovulatie cred undeva pe la 7-10 iunie, pb este ca pe 14 iunie am urmat o saptamna tratament cu nizoral si meclon ovule, avand o ciuperca, mai mult pe 23 iunie am fost la un tratament dentar si am racut o radiografie ( drept mi s-a un sort inclusiv pe burta) cat credeti ca toate din astea afecteaza bebele? Dr mea de fam a zis ca nu afeceteaza, acum va mai intreb si pe voi, la dr ginecolog ma duc abia joi ( adica peste o saptamna), pana atunci voi ce parere aveti?
Ma confrunt si eu cu o pb, de 10 zile am descoperit ca sunt insarcinata( intarzierea menstrei si teste pozitive), ultima menstruatie am avut;o pe 27 mai, perioada de ovulatie cred undeva pe la 7-10 iunie, pb este ca pe 14 iunie am urmat o saptamna tratament cu nizoral si meclon ovule, avand o ciuperca, mai mult pe 23 iunie am fost la un tratament dentar si am racut o radiografie ( drept mi s-a un sort inclusiv pe burta) cat credeti ca toate din astea afecteaza bebele? Dr mea de fam a zis ca nu afeceteaza, acum va mai intreb si pe voi, la dr ginecolog ma duc abia joi ( adica peste o saptamna), pana atunci voi ce parere aveti?
4 comentarii
Stai linistita, bebelusul este protejat, dar in urmatoarele luni de sarcina nu mai ai voie sa faci radiografii.
am inteles.Va multumesc . dar referitor la nizoral si meclon ovule?
Acestea nu au influenta asupra efectului contraceptiv, care ramane acelasi.
Va multumesc, inteleg ca pentru moment nu am de ce sa imi fac griji ptr bebe. Va multumesc ca m-ati linistit, o sa imi informez si medicul ginecolog.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am nevoie de un sfat: sunt insarcinata si am descoperit ca am sifilis
- 5Boala Hodgkin-detalii si sanse de a avea copii
- 10Zyprexa, se poate lua in timpul sarcinii?
- 3Stie cineva? S-a mai pus problema: anticonceptionalele si sarcina
- 4analize proaste, bebelul poate fi afectat?
- 27rezultat nu tocmai asteptat (risc de SD 1:50 pt bebe)
- 4risc pentru copil
- 6fumatul in timpul sarcinii
- 4cum afecteaza contraceptivele mercilon luate peste sarcina
- 7Pot sa pastrez sarcina?
- 4anticonceptionalele pot afecta sarcina?
- 4anticonceptionalele si sarcina
- 4ce se intampla daca ramanem insarcinate, in timp ce luam anticonceptionale?
- 2Anticonceptionale...cand pot ramane insarcinata?
- 1Sarcina dupa anticonceptionale
Mai multe informații despre: riscuri pentru bebelus anticonceptionalele si sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: