anticonceptionalele pot afecta sarcina?
Buna ziua. Doresc sa va intreb daca sunt insarcinata si am luat o luna anticonceptionale (fara a sti de sarcina) e posibil ca acest lucru sa afecteze sanatatea fatului? Mentionez ca luna trecuta menstruatia nu a fost deloc normala, au fost numai cateva picaturi pe parcursul a 2 zile (cat ma tine in mod normal), de asemenea am luat pauza la anticonceptionale 2 luni, protejandu-ma cu prezervativ. Am facut test de sarcina care a iesit negativ si am intrebat farmacista daca e normal ca in timpul menstruatiei sa curga numai cateva picaturi si mi-a zis ca nu are ce sa fie. Acum e posibil sa nu fiu insarcinata, dar daca totusi sunt (am inteles ca uneori trebuie repetat testul de sarcina), vreau sa stiu daca fatul va fi sanatos, nu stiu ce efecte pot avea pilulele asupra dezvoltarii unui copil. Momentan nu ma pot duce la un doctor si mi-ar prinde bine un raspuns.
Va multumesc.
Va multumesc.
4 comentarii
Nu imi raspunde nimeni? Va rog, daca stiti ceva legat de asta, sa imi dati un raspuns.
Multumesc.
Multumesc.
buna si eu sunt intro situatie asemanatoare am fost acum 3 luni la ginecolog ptr k nu ami avem menstruatie de 8 luni si mai zis k am un chist de 5 cm mia dat anticonceptionale si le-am terminat acum os aptamana dar nimik menstruatie..degeaba..si am fost ieri la control si surpriza sunt insarcinata in 4 luni si mie teama k o sa afecteze bebele pastilele acum ast mam programat sa fac 3d sa vad dak e bine sa dea DUMNEZEU SA FIE BINE, , ast si alte pareri dak a mai fost cineva in situatia mea, , va poop si aveti grija de voi
eu zic sa mergeti la un control dupa cate stiu eu da afecteaza copilul ii poate produce malformatii si o multime de boli nu spun exact ca e asa dar stiu din cazul unor cunoscuti dar mai bine intreati medicul ginecolog care va v-a spune cu exactitate
Cum s-a spus si mai sus, cereti sfatul medicului. Insa eu stiu 2 cazuri in care au ramas insarcinate peste anticonceptionale si au copii sanatosi. Mult succes si sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3poate fi un risc ptr sarcina?
- 7sarcina dupa diane 35
- 3ce riscuri il pot supune pe bebe daca nu am facut pauza mai lunga de la pastile?
- 3Yasmin si sarcina
- 4Cat influenteaza meclon ovule si nizoral tablete o sarcina?
- 9anticonceptionale si sarcina...AJUTOOOOR!
- 6anticonceptionale peste sarcina
- 5sarcina peste contraceptive
- 8sarcina cu anticonceptionale???
- 4ce se intampla daca ramanem insarcinate, in timp ce luam anticonceptionale?
- 3Sarcina peste anticonceptionale?
- 1Posibila sarcina desi iau anticonceptionale.
- 2Anticonceptionale...cand pot ramane insarcinata?
- 0Prevenirea sarcinii
- 1Sarcina dupa anticonceptionale
- 0Sunt foarte ingrijorata
Mai multe informații despre: anticonceptionalele si sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: