ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Yasmin si sarcina

22-03-2009
utilizatoare
Nu este medic/terapeut
utilizatoare
Buna ziua! exista posibilitatea unei sarcini in cazul in care iau Yasmin de o saptamana, am avut contact sexual neprotejat in a saptea zi si sunt in perioada nefertila? Medicul mi-a zis ca isi fac efectul dupa sapte zile, azi iau a opta pastila, deci nu ar fi motive. Totusi, sunt ingrijorata. ma puteti ajuta?
3 comentarii
0
22-03-2009, ora 18:07
axenya
Nu este medic/terapeut
axenya
Daca ai luat din prima zi de ciclu nu ar trebui sa iti faci griji;)
0
23-03-2009, ora 18:17
utilizatoare
Nu este medic/terapeut
utilizatoare
Pai am luat in a doua zi de ciclu pt.ca la mine prima zi e de "anuntare" in sensul ca imi vine ff.putin spre deloc si m-am gandit ca e mai bine sa iau cand imi vine de-adevaratelea.Si acu mi-e cam frica.
0
24-03-2009, ora 09:35
axenya
Nu este medic/terapeut
axenya
Nu e nici o problema...oricum erai la a 7a pilula- cand nu s-a luat din prima zi de ciclu, 7 zile trebuie sa te protejezi( se zice ca daca iei din prima zi de ciclu isi fac efectul de la prima pilula)- si poate ziua in care ai luat era intradevar prima zi de ciclu. Daca ai luat si a 7a pilula si daca ai respectat cu aprox. ora administrarii, si in + mai erai si in perioada nefertila..nu ai de ce sa iti faci griji, stai linistita :d
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Însărcinată pe anticoncepționale
  •